Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzis wizyta o 16:20. Oby wszystko bylo ok, bo przechodziłam przeziębienie, zimno w nosie a od wczoraj wymioty, choc ani razu wcześniej nie zdarzyło mi się w ciazy. To chyba zatrucie albo zapalenie zoladka. Zastanawiam się czy moze byc od aspiryny cardio, juz wcześniej mialam problemy z zoladkiem:'(
-
Paula,wcale się nie dziwię
ja już tez myślałam,ze jajko zniosę zanim będzie ta wizyta
zajmij się może czymś w domu,wyjdź na spacer,żebyś Ci szybciej zleciał czas
Rosann,ulala to rzeczywiście kawał człowiek już u Ciebiebrawo mamuśka,dobrze karmisz malutka
Lilka1994,gratuluje Stasiamój kochany dzidziuś miał tak na imię to mam duży sentyment
Jestem po wizycie kochane,mocz i posiew w normie na szczęście nie mam już żadnego dziadostwa,ale nie byłabym sobą gdybym nie powiedziała ginkowi o tym,ze wymazu ze środka nie miałam robionegoi przyznał mi racje od razu probral badanie,a ja mam spokój w głowie,ze dopilnowałam tego
przypominajcie dziewczynki o tym lekarzom,bo mój doktorek powiedział,ze absolutnie powinno się robić to badanie.Ponadto będę miała usg tarczycy,ale to następnej wizycie,bo miałam kiedyś wahania hormonalne i to tez muszę sprawdzić.Mała Czarna jest już taka cudna
główkę ma prawie 3,5 cm szerokości,a kość udowa jakoś koło 2 cm
całej się nie dało zmierzyć,bo moja córeczka zaczęła się bawić pępowiną i była bardzo zajęta nie w głowie jej było wystawiać się do pomiarów
to moje dzieciątko zawsze w ruchu,nigdy się nie nudzi ;p najważniejsze,ze szyjka długa,a łożysko na tylnej ściance wiec mogę szybciej mała czuć,co mnie bardzo ucieszyło
i łobuziara siedzi przylepiona do pęcherza wiec nie dziwi nic,ze jestem takim nałogowych lejkiem
aaaa i na połówkowe mam skierowanie do jakiegoś super-chruper fachowca w klinice,który z detalami da opis narządów,ponoć tego aż 4 strony będzie tak mi doktorek mówił
wiec już się nie mogę doczekać i mam się rejestrować po 19 września,bo wtedy będzie 19 tydzień skończony i musza mi wyznaczyć termin
aaa już przebieram nogami
a88, marmi, lilka1984, Ewelaa_♡, jiwa, lena7, Talla, kuzka, Liy88, Lupusowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Super Czarna, dobre wieści
Zazdroszczę, że już znacie płeć i możecie mówić córeczka czy synek. Ja już się nie mogę doczekać połówkowych, a mam bardzo daleko 2 października
Chyba sobie strzelę prywatnie jakieś USG w międzyczasie bo chyba nie dotrwam
Brzuch mi jakoś wyskoczył w jedną noc w sumie, może w końcu zacznie rosnąć już tak porządnie
Czarna_kawa, Talla lubią tę wiadomość
-
A88 Ja dołączam do gangu połówkowe 21 września mam już się doczekać nie mogę.
A teraz w samolocie do Polski jestem szybko minol ten urlop ale zawsze coś.
Wczoraj pierwszy raz poczułam kopniecie dzidziusia (wcześniej tylko bulgotki) dwa razy puknoł a jak przyłożyłam rękę w to miejsce to jeszcze raz aż oderwałam tak się wystraszylam hehe. Ale cudowne uczucie.
Trzymam kciuki za wizyty.a88, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
9.02.2018 - synek
Aniołek 02.2017 - 03.2017 cp - usunięcie jajowodu -
A88,ale mnie kusisz kochana z tym gangiem
kurczę może by się udało właśnie w tym czasie tez zrobić hmmm...tylko się zastanawiam czy tydzień byłby dobry
bo wy pare dni do przodu chyba jesteście,to u was który by był 20sty? Bo u mnie 19 z hakiem
Rosann,mnie właśnie gin skierował do specjalisty,a ty z wawy?Bo jak chcesz to podam ci namiar do tego fachowca od połówkowych,który ma ten szczegółowy opis zrobić
Monic,dzięki kochanaHaha tez bym nie dotrwała do października bez szybciej wizyty,wcale się nie dziwie,ze się niecierpliwisz
a te płeć znam tylko dzięki tym testom z krwi,bo tak to ginek się pomylił wcześniej na usg ;p
-
Biotech, trzymaj się, oby wszystko było ok
Czarna kawa, cudna wizytapozdrów energiczną Małą Czarną od ciotek
Kuzka, a88, agula ja sie niestety wypisałam z naszej drużyny, chyba że rozszerzymy zakres datpołówkowe jednak 19.09, bo pani dr u ktorej robiłam genetyczne bywa w przychodni tylko od czasu do czasu, więc postanowiłam się nie stresować ciągłym brakiem grafiku i zapisałam się do innego lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2017, 12:00
-
MiaDina wrote:Oooo jaki ladny sen. Mnie albo snia sie jakies glupoty, albo nie pamietam nic co mi sie snilo.
Lupusowa powodzenia na polowkowym, u mnie bedzie dopiero 21 wrzesnia polowkowe. Baaardzo pozno06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url]
-
agula1512 wrote:A88 Ja dołączam do gangu połówkowe 21 września mam już się doczekać nie mogę.
A teraz w samolocie do Polski jestem szybko minol ten urlop ale zawsze coś.
Wczoraj pierwszy raz poczułam kopniecie dzidziusia (wcześniej tylko bulgotki) dwa razy puknoł a jak przyłożyłam rękę w to miejsce to jeszcze raz aż oderwałam tak się wystraszylam hehe. Ale cudowne uczucie.
Trzymam kciuki za wizyty.może jutro zobaczę na usg co tam ma między nóżkami;)
06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url]
-
Ja połówkowe będę miała 20-go albo 27-go września
jutro się zapiszę zobacze czy gin bedzie wolał przed czy po ślubie
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.
1 cs z pomocą medyczną (aromek + ovitrelle). Ogólnie staramy się ponad rok czasu. -
Wg mnie 17+5 to za wcześnie. Połówkowe robi się najwcześniej od 18 skończonego tygodnia, a najlepiej troszkę później, w 20-22tc.
aiwlys lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
jomi81 wrote:Wg mnie 17+5 to za wcześnie. Połówkowe robi się najwcześniej od 18 skończonego tygodnia, a najlepiej troszkę później, w 20-22tc.
no właśnie też mi się wydaje, że najlepiej około 20tyg, więc jestem w lekkiej czarnej d.... bo kolejny wolny termin mam dopiero 25 października:/ cóż pozostanie wizyta prywatna.