Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Justin30 tez bym jak najszybciej leczyla grzybka
U nas na sloneczku cieplutko, wiaterek malutki ... korzystam z dobrodziejstw slonca i "zbieram" wit D czekajac az syn skonczy lekcje tenisa...
Ja tez mialam spore zaparcia na poczatku ciazy, to chyba przez hormony. Teraz, pomimo ze biore zelazo w tabletkach, to na szczescie zaparcia mnie omijaja.
Martaw i tak Ci zazdroszcze tej przeprowadzki. My mamy "opoznienie" juz ponad pol roku. Myslelismy, ze szybciej znajdziemy cos do kupienia a tu do tej pory nic rozsadnego.https://www.maluchy.pl/li-73368.png -
Dobra nie umialam usiedziec z tym szpitalem...i zadzwonilam tam dzis....mam sie stawic w pon...przed 8 rano...no chyba ze mnie cos bedzie nie pokoic to moge wczesniej sie pojawic....mam skierowanie wiec w kazdej chwili moge isc...ale przez to ze teraz te swieta ...to malo lekarzy bedzie...
-
Tokarzynka była w Lidlu..
Kawka, ja kiedyś też miałam duuuze opory przed piciem wody, ale jak wyszły mi bakterie w moczu, których nie mogłam za cholerę wytępić różnymi antybiotykami, to się szybko nauczyłam..dam Ci moja radę..pij wodę przez słomkę, o zobaczysz że pochloniesz o wiele więcej wody niż normalnieStarania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Z jednej strony faktycznie fajnie że się przeprowadzamy, tylko już pół roku jak ciągle załatwiamy coś z budową a teraz wykończeniem. Czasem myślę że łatwiej było kupić gotowy dom no ale wiadomo taniej budować.....tylko np. dzisiaj byłam na budowie trzy razy bo jak nie urok to .....i po prostu jestem tym mega zmęczona. Ciągle jakieś telefony, fachowcy, jedni od schodów, drudzy od gazu itd.
No i widmo szykowania, sprzątania itd w grudniu doprowadza mnie na skraj szaleństwa bo mi już teraz jest po prostu ciężko. Boli mnie kręgosłup słabo sypiam itd a taryfy ulgowej nie ma dom, dzieciaki , zwierzaki itd.... -
Marta, fakt ciężki masz teraz okres, wszystko Ci się zbiegło w tym samym czasie, ale pomysl, jak to wszystko przejdziesz, jaka będzie radość i satysfakcja
Liy88 lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRafaello wrote:Dziewczyny kupowałyście coś dla dzieciaczków dzisiaj w lidlu?
Tak ja poczyniłam pierwsze zakupy ale rozmiary dosyć duże, więc będą na zaś.
W piątek miałam połówkowe. Z naszym synkiem wszystko ok. Waga to ok. 480 glena7, Czarna_kawa, marmi, Krakowianka, Tokarzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJusta1994 wrote:Dziewczyny czy macie takie bóle jak na okres ? Bo mi dzis doszły dość silne .. identycznie jak na okres kręcenie w jajnikach etc ..
U mnie nie ma bóli typowo okresowych, czasami coś zakuje na dole, tj. była to macica.
Za to ból kręgosłupa już mi doskwiera. Masakra jakaś. -
Justa1994 wrote:Dziewczyny czy macie takie bóle jak na okres ? Bo mi dzis doszły dość silne .. identycznie jak na okres kręcenie w jajnikach etc ..Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
Dziewczyny udało mi się wkręcić na ten kurs listopadowy! ciesze się bardzo! Zaczynam 7.11 i kończę przed świętami..zajęcia będą 2x w tygodniu we wtorki i środy, a zajęcia będą nie tylko z położna, ale też z psychologiem i dietetykiem a to mi się akurat przyda
Czarna_kawa, Justin30, Asasa, Liy88, marmi, Paula., Tokarzynka, szwesta80 lubią tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
Paula,ale to już zawsze bliżej niż dalej ))
Lena7,super,ze udało Ci się wkręcić teraz na ten termin!!! Hahah z ta słomką to właśnie zaczelam praktykować mam taki słoiko-kubek ze słomką jak rasowy dzieciak rewelka!
Lilika1984,to próbuj kochana na NFZ,bo widzę,ze ta poprzednia baba to jakaś partaczka bez głowy,żeby tak ci nic nie pomoc...nóż się w kieszeni otwiera serio,egh
Justin30,bardzo dobrze,ze idziesz wcześniej do ginka,trzeba to zdusić w zarodku mamuśka!Nie daj sięJustin30, Paula. lubią tę wiadomość
-
Justa1994 wrote:Dziewczyny czy macie takie bóle jak na okres ? Bo mi dzis doszły dość silne .. identycznie jak na okres kręcenie w jajnikach etc ..
-
Dłukachna oczywiście, właśnie wróciłam z kąpieli może nie jakiejś szalenie długiej, ale była. I tak zdarza mi się 2-3 razy w tygodniu wziąć kąpiel. Chociaż powoli zaczynam myśleć o rezygnacji z niej, bo czuję się jak wieloryb, prysznic jednak wygodniejszy
-
dłukachna wrote:Dziewczyny mam pytanie. Z tych dziwnych/głupich. Czy bierzecie kąpiel. Ja dotąd brałam prysznic, ale ostatnio chodzi za mną kąpiel. Tak nalać ciepłej (nie goracej) wody położyć się w wannie z książką i relaks.Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn