Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Symbolica, dzięki za info. Też Spojrze.
Apropo podnoszenia dzieci to też byłam zdziwiona jak pediatra obracala małego na brzuch. W ogóle nie trzymała mu glowy. Myślałam że mają taką wprawe że powinni asekurowac z nawyku.
Dziewczyny mam pytanie pieluchowe. Czy brak grudek w kupce to już biegunka? Polozna mówiła że biegunka jest jak kupka wsiaka w pieluche. U nas od wczoraj są częstsze kupki (po każdym karmieniu) Ale nie takie super rzadkie. Tylko nie ma grudek a zwykle były. I nie wiem czy już panikowac. Ja to sobie ciągle coś muszę nabic do głowy. Przedwczoraj te niby katary A dziś to. -
Moniiikaaa brak grudek to tez prawidłowa kupka. Może być grudkowata i bez grudek. O tutaj proszę:
https://www.hafija.pl/wp-content/uploads/2017/03/wskaxniki-skutecznego-karmienia.pdf
Mleko mamy działa przeczyszczająco więc taka papkowata też jest ok. Nasz dieta też ma wpływ na kupki.
Barnosia wspólczuję, a jak wygląda taki zabieg?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2019, 16:08
Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość
-
Moja dzisiaj 5900
od dzisiaj testuje nowy zestaw zamiast espumisan i dicofloru dajemy esputicon i delicol. Zobaczymy czy pomoże, bo malutka miała znowu atak kołki rano
Przyszła do nas dzisiaj farelka, może skończy sie płacz po wyciąganiu z wody.
-
Moniiiikaaaa wrote:Symbolica, dzięki za info. Też Spojrze.
Apropo podnoszenia dzieci to też byłam zdziwiona jak pediatra obracala małego na brzuch. W ogóle nie trzymała mu glowy. Myślałam że mają taką wprawe że powinni asekurowac z nawyku.
U nas oliwka nie działała na ciemieniuche, kupiłam specjalny spray babycap i po dwóch użyciach jest dużo lepiej, bo już była okropna skorupa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2019, 16:13
-
nick nieaktualny
-
Nie mam siły do tego terrorysty małego... Zgłoszę go do jakiejś Al Kaidy niech chociaż mają z niego pożytek bo każdego wykończy tym jojczeniem 😂 Miało być różowo i cukierkowo a mój syn śpi tylko z cycem w buzi. Dzisiaj każda próba mojego wyjścia z sypialni zakończyła się jego marudzeniem... Czuję się jakbym miała szlaban i marsz do swojego pokoju 😁
Nie no ogólnie fajnie tak z mężczyzną pół dnia w łóżku spędzić ale wolałabym jego tatę 😉😂symbolica, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas do inhalacji też sól fizjologiczną, psikanie woda morska i nasivin.
Symbolica co za przerażające filmiki. Ale pamiętam jak że starszym szliśmy do neurologa i naczytałam sie żeby nie patrzeć jak oni badają dzieci bo to jest okropne, jakby chcieli zrobić im krzywdę a oni muszą ich sprawdzić w każda możliwa steone . Naszczescie nasz był delikatny.
Bartek dzisiaj miał 5h drzemkę, aż go obudziłam i boje się nocy 😩Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2019, 20:49
-
Ja podaję prosto do buzi 😉
Monisiak twoj synek to mężczyzna z krwi i kości , od małego koneser piersi 🙈😂😂😂
Moj synek dzisiaj był łaskawy dla mnie , mąż od rana w pracy a ja dałam radę ugotować obiad , posprzątać i zrobić pranie - chce częściej takie dni 🙈😂😂😂symbolica lubi tę wiadomość