Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze wrócę do tematu mat puzzlowych. Dziś w smyku kupiłam za 35 zł 9 elementów, mata sztywna, fajna, dobrze się trzyma. No i wykorzystają dzieci to zabawy autkami. Nie śmierdzi. Wzięłam jeszcze jedna z motywem cyrku.
O takie: https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/520862/s/smiki-eva-mata-piankowa-puzzle-circus/
https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/520863/s/smiki-eva-mata-piankowa-puzzle-wesole-miasto/
I wzięłam jeszcze matę edukacyjna, stara poleci do dziadków, żeby mały miał, a nowa będzie w domu:)
I szumisia wzięłam 🙈
I trochę ubrań dla dzieci 🙈
I trochę zabawek..
🤦♀️
I tak właściwie to sukienkę na wesele pojechałam kupić. Nie kupiłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 17:37
malami91, KaroKaro, Lutyska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPau.em jakbym o sobie czytala jak jade sobie cos konkretnego kupic. Dzieci zawsze obkupione i dla meza tez cos wypatrze a dla siebie albo na koncu albo wogole...tez potrzebuje sukienkę na wesele a nawet na dwa ale pod koniec miesiaca się wybiore bo teraz za duzo czasu i zapewne nic bym nie wybrala
-
nick nieaktualny
-
U nas skok minal całkiem inne dziecko :p
Na zaczerwienienia na fałdkach stosuje alantan albo linomag i pomaga.
My sie nosiłysmy parę razy w chuście. Usiedziała max 10 min i płacz. Odstawiłam chuste i spróbuje może w tygodniu jeszcze raz. Może się przekona..
Też polecam spodkanie z doradca. Moja koleżanka ma kurs i wystarczyło jedno szybkie spotkanie i motam nas samaTylko żeby moja córka chciała w niej siedzieć...
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam bawełna + bambus i dociaga się super, ale niestety przy rozwierconym dziecku nie ma szans żeby długo ponosić, bo się luzuje:/ ale jak mały będzie już umiał siadać i będę mogła go nosić w pionie, to pewnie wrócę do niej żeby spróbować jeszcze raz.
Póki co to sama bawełna jest dla nas ok, bo po dociagnieciu nawet jak mały usnie to się nie luzuje.
Kolkowe są spoko,ale trzeba pamiętać aby zmieniać stronyNo i kręgosłup jest obciążony po jednej stronie, Więc za długo w tym się nie da. Na krótkie wyjścia jak najbardziej:)
U nas na początku był płacz bo źle dociagalam-był luz. Po spotkaniu z doradcą i dociagnieciu odpowiednim jest super. Mały od razu praktycznie śpi;p -
nick nieaktualny
-
bumbum wrote:Dziewczyny, próbowałyście może nowych pampersów premium care? Widzę, że są inne oznaczenia wagowe np. rozm.2 są 4-8 kg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 23:12
-
bumbum wrote:Dziewczyny, próbowałyście może nowych pampersów premium care? Widzę, że są inne oznaczenia wagowe np. rozm.2 są 4-8 kg.
i już powoli się nam w 2jkach ciasno robi heh