Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2020, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis uspalam Ale na drzemke nie przy cycu tylko leżąc razem :)

nick nieaktualny, symbolica, malami.91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2020, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja właśnie wstala z 4-godzinnej drzemki... Co będzie w nocy? Jeszcze jej się nie zdarzyło tak długo spać...
    Ciekawe co z tymi przedszkolami i żłobkami będzie. Co artykuł to inaczej piszą jak to ma wyglądać....

• symbolica Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2020, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej_est doliczają stomatolodzy za fartuchy, maseczki, przyłbice, rękawiczki itd + dezynfekcja w przerwach między pacjentami poczekalni (tam jest też recepcja 2panie)i gabinetu. Po prostu część kosztów przerzucają na klientów. Cieszę się że tylko tyle bo tam były tłumy zawsze w poczekalni.. teraz tak nie będzie. A i wszystkim na dzień dobry mierzą temperaturę.

Lutyska no to spokojnej nocy życzę 🙂 Ja budzę młodego po 2godzinach + 15min. bo mu starczy 😉 czasami jest tak że wybudza się po godzinie lub syrena strażacka go wybudzi i już ma koniec spania tego dnia.. na tą syrenę to klnę bo młody bardzo się jej boi i przeraźliwie płacze..

Przedszkola podobno będą tylko w trybie awaryjnym działać do 6 os. W grupie w reżimie sanitarnym (czy to = maseczki i 2m odstępu???) tylko dla pracujących wybranych dzieci rodziców pracujących... Gdzie indziej Jaskowiak - prezydent Poznania mówił o 15m2 na dziecko.. nierealne i że nikt odpowiedzialny się na to nie zgodzi by uruchomić przedszkola itd.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 17:41

da8300b52b.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2020, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lutyska, coś Ty jej zrobiła, że tak zasnęła ?😁 Szook. Ja wysprzątałam częściowo chatę, jutro ciąg dalszy. Żal nam było wracać wieczorem do mieszkania 😉.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 21:21

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2020, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami to niania kładła spać ale nie wiem co się stało że tyle spała ;) pierwszy raz sie zdarzylo...
    Jeszcze chwile i nie będziesz już wracać do mieszkania ;) mój syn pierwsze dni po przeprowadzce nawet nie chciał do babci jechać bo bal się że tam zostaniemy 😁

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2020, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala spala dzis w swoim łóżeczku do 5.30 pozniej wzielam ja do siebie ale po 6 juz byla wyspana:)

Znowu zasnela przed chwilą bez cyca:) sukces ! Jak się uda to nie bedzie juz cyca w dzień:)

Lutyska 4h wow:) o ktorej poszla spac na noc ?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2020, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na noc normalnie poszła spać ok 20.30 ale wstała o 5 i była wyspana. Wzięłam ja do łóżka ale chciała się bawic. W końcu jednak jeszcze przysnęła do 7 😀 ta 5 mnie zdolowala bo ja szlam spać po 1.30... Dziś chyba padne z dziećmi.... Fajnie ze jutro wolne 😆

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2020, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tu taka cisza?

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2020, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz zabieram się za robienie drożdżówek z jabłkami i kruszonka orzechowa a potem spacer 😊 mały właśnie ma drzemkę

961l20mmezoojidp.png
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2020, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, weszlam napisac to samo :D
    U nas tez drzemka a ja ogarniam co sie da bo potem na podworko to w domu noc nie zrobie. Spac mi sie chce.

Melduje ze wczoraj podgladalam bobasa. 4cm i 7 mm..Machal/a rekami i nogami.

malami.91, nick nieaktualny, symbolica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2020, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, super. Kawał człowieka już😁.

Ja wczoraj cały dzień sprzątałam. Na szczęście Jaś mi dał dziś pospać do 8 🙂 (zwykle wstajemy koło 6:30).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2020, 11:00

artemida27 lubi tę wiadomość

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 1 maja 2020, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem w trakcie prowokacji mlekiem. Na razie od 5 dni jem muffinki na mleku :) Małej na razie pojawiła się 1 plamka na twarzy, ale jadę dalej, bo jedna plamka to za mało. Następny tydzień to codziennie naleśniki :) a potem przejdę do sera żółtego :)

Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2020, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bum bum trzymam kciuki żeby było dobrze 🙂
    Malami jak tam pakowanie?
    Monika super ;) który to już tydzień? Jak samopoczucie/mdlosci?
    My byliśmy u teściów po wiejskie zapasy (mleko od krowy, jaja) i mała zasnela w aucie a w domu się obudziła jak kurtkę jej rozpinałam i teraz pewnie nie będzie chciała spac... Żałuję że ja wyciągałam ale pada deszcz więc musiała by spac w zamkniętym aucie a tego nie chciałam...

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2020, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11 skonczonych tygodni. Mdlosci jeszcze sa
    Moze troche rzadziej. Ogolnie jeszcze samopoczucie 1 trymestru. Wieczne zmeczenie i zawroty glowy. Ale juz niedlugo mam nadzieje.

Lutyska, to rarytasy bedziecie mieli <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2020, 13:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2020, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już 11 tc. Czas leci tak szybko... A jak z badaniami? Morfologia itd. Można zrobić bez problemu czy słabo?

Oj mamy ;) teściu ma staw z pstragami a syn sobie zażyczył rybki od dziadka to dałam mu tel żeby zadzwonił do dziadka i załatwił ;) pieką się w piekarniku. musiałam w związku z tym spakować dzieci i jechac po towar ;) jajka zawsze od nich bierzemy ale się konczyly więc trzeba było uzupełnić ;)

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2020, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lutyska zazdro !

U nas dzis caly dzien pada...

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2020, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo Lutyska, ale narobilas mi smaka. Podejrzewam ze bedziemy musieli odwiedzic tesciow w majowke. 2 mies. nie bylismy to moze tez cos wycyganie :p

Badania robilam w diagnostyce zaraz po Wielkanocy. U nas w miescie podobno jedna tylko otwarta byla wtedy. Ale trafilam na pierwszy dzien pracy drugiej i nie bylo nikogo w srodku. Dzwonilam z samochodu upewniac sie ze lokal pusty. Podobno doliczaja kase do kazdego badania za prace w specjalnym trybie. Na szczescie udalo mi sie ogarnac przez telefon skierowanie na pakiet Lux Med wiec kieszen nie zabolala. Bo ten pierwszy zestaw to pokazny jest. Wyszly w normie wiec teraz mi odpuscil badania zebym nie musiala kombibowac.

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2020, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nici ze spaceru rozlało się 😫 może popołudniu się uda

Monikaaa już mały wielki człowiek 😊

Bunbum powodzenia w prowokacji i smacznego 😉

Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość

961l20mmezoojidp.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2020, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lutyska, już kończymy pakowanie w zasadzie. Jutro zaczynamy rozpakowywanie 😁. Nie wiem jak my tyle gratów na 36m2 upchnęliśmy 😁.

Moniiiikaaaa, nick nieaktualny, ruda90 lubią tę wiadomość

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2020, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak wygląda u Was sprawa z miejscami dla maluchów w żłobkach/przedszkolach ?

‹‹ 1489 1490 1491 1492 1493 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ