Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Też planujemy kupić fotelik na rower. Boże, kiedy ja ostatnio rowerem jechałam? 😱 A tak to uwielbiam!
Ruda, daj znać jak było w pracy i w żłobku 🙂
Trzeci dzień z rzędu mamy jedną drzemkę 🙂👍. Max 1,5h co prawda, ale cieszę się, że odpadło mi to jedno usypianie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2020, 15:30
symbolica lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
nick nieaktualnyHeh ale nie robimy tak wycieczek tylko mała przejazdzka na lody z braku laku trzeba było coś wymyslec 😉 ogólnie musimy kupić i fotelik i jakis rower lepszy dla meza żeby wybrać się na wycieczkę 😊
Ruda to Ala krótko jest w żłobku 😉 przyzwyczai się do sytuacji. Tylko oby nie chorowała Ci za dużo....
Ja też na 3/4 etatu pracuje 8-14, już od 3 lat tak, żeby mieć czas dla dzieci i odpowiada mi ta sytuacja 😉
-
Symbolica nie wiedziałam że jest taki przepis że przez rok się jest "chronionym"
Umówiłam się na jutro na 8 do pediatry bo katar nie minął a dodatkowo pojawil się mokry kaszel głównie wieczorem w nocy i nad ranem jak jest Ala jest w pozycji poziomej...ogólnie Ala jest wesoła ma apetyt nie ma temperatury ale martwi mnie ten kaszel... -
Ruda jest dalej aktualna ochrona przed zwolnieniem przez rok.
https://prawopracy.blog/2019/02/13/powrot-do-pracy-po-urlopie-rodzicielskim-jak-uzyskac-ochrone-przed-zwolnieniem/
Też sądzę, że Ala kaszle od kataru spływającego - daj znać co lakarka powie.