Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
powodzenia na dzisiejszych wizytach! dajcie znac po koniecznie
pierwsza strona juz prawie zapelniona, jeszcze tylko u kilku dziewczyn brakuje plci
ma ktos kontakt z inka1985? pamietam ze ona byla w ciazy blizniaczej, ciekawa jestem o tam u niej wyszloKarola94c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJonesey wrote:ma ktos kontakt z inka1985? pamietam ze ona byla w ciazy blizniaczej, ciekawa jestem o tam u niej wyszlo
Z tego co wyczytałam kiedyś na wątku o IVF to u niej wszystko dobrze, ma mieć parkę. Ale bardzo sporadycznie umieszcza jakieś posty, podobno brak internetu w ciąży dobrze jej robi
.
Karola94c wrote:Dziewczyny ja dziś na prenatalne o 17.45 ! Mam takiego stresa, że ja pierdziu !
Będzie dobrze. Trzymam kciuki
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 13:34
Karola94c, Jonesey lubią tę wiadomość
-
Kochane jesteście nie zawodne potrzebuje rady.. Chciałabym bardzo chustować małego, ale się boję.. czy macie jakieś rady? co do chust? jaka jest najlepsza? - do jakiego wieku? potem zmienić na nosidełko ? jakie? gdzie mogą mi pomóc się tego nauczyć? czy można być samooukiem ? boję się, że zrobiłabym krzywdę małemu .. Jestem zielona w tym temacie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 13:36
Jonesey lubi tę wiadomość
-
Karola zapisz się do grupy chustowej na fb i tam dziewczyny pomogą Ci znaleźć doradcę z Twojej okolicy. On Ci wszystko wytłumaczy, pokaże. Często doradcy mają też używane chusty na sprzedaż- takie są najlepsze bo są już wykochane tzn miękkie i łatwo się nimi mota dziecko. Nosidło to temat dopiero gdy dziecko samo usiądzie
-
Dziewczyny od wczoraj chodzę cała roztrzęsiona... Dostałam wczoraj wieczorem wypłatę na konto i się załamałam... Dziś okazało się że mój kierownik któremu podałam l4 podobno je wysłał do kadr z tym że do nich nie dotarło! Od rana latam od zusu do przychodni, mojego lekarza dziś nie ma i mam możliwość załatwienia tego najwcześniej w poniedziałek o ile mnie przyjmie bo tam zawsze kolejki długie... A co najlepsze to zanim durny kierownik rzekomo wysłał l4 do kadr wyleżało się u niego w stosie papierów ponad dwa tygodnie a teraz nagle zginęło. Przypadek?
Nie mam nerwów do tego wszystkiego bo nie dostałam wypłaty za 3 tygodnie...🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Wyć mi się chce, a mój kierownik nie widzi żadnej swojej winy w tym co się stało. Następne zwolnienia będę wysyłała osobiście priorytetem poleconym bo nie mam ochoty świecić oczami za jego niedbalstwo... Pamiętam jak dzwoniłam zapytać czemu przez 2 tygodnie nie wysłał mojego L4 (koleżanka z pracy mi doniosła o tym na szczęście) to zaczął a się motać że wysłał później że kurier jest zamówiony, a na koniec że on wcale nie musi tego wysyłać... Taki ogarnięty kierownik...🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualnyU mnie w pracy na szczęście jest dziewczyna odpowiedzialna za papierkową robotę, ona ogarnia te sprawy i sama wszystko do kadr wysyła. Bo jak znam mojego szefa to też byłby z tym problem...Niedawno mój gin przeszedł na e-zwolnienia, więc już w ogóle bajka, nawet się nie muszę w pracy pojawiać
.
-
Szkoda gadać... Na dodatek muszę fatygować moją ginekolog żeby zrobiła odreczny odpis L4 punkt po punkcie, bo kopia którą mają w przychodni po skserowaniu jest nieczytelny. Trudno będę się palić że wstydu za mojego kierownika
Koniec tego mojego biadolenia na dziś! Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty :*🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Mój szef jest tak samo nieogarnięty... Też strasznie się bałam, że zwolnienia będą ginąć ale na szczęście lekarz prowadzący ciążę korzysta z e-zwolnienia i mam wszystko z głowy.. Tylko pierwsze dostarczałam osobiście bo były jakieś problemy z systemem..
-
KaroKaro wrote:Wyć mi się chce, a mój kierownik nie widzi żadnej swojej winy w tym co się stało. Następne zwolnienia będę wysyłała osobiście priorytetem poleconym bo nie mam ochoty świecić oczami za jego niedbalstwo... Pamiętam jak dzwoniłam zapytać czemu przez 2 tygodnie nie wysłał mojego L4 (koleżanka z pracy mi doniosła o tym na szczęście) to zaczął a się motać że wysłał później że kurier jest zamówiony, a na koniec że on wcale nie musi tego wysyłać... Taki ogarnięty kierownik...
Co za dziad Twj kierownik
Niedbalstwo z jego strony
Moze jakas kopie u lekarza uda Ci sie zalatwic ??????
Trzymam kciuki !!!12/02/2019
SZYMEK
-
Karo, ale super... Jak dobrze, że u mnie też elektroniczne zwolnienia, bo moja szefowa tak samo ogarnięta.
Dostałam dziś zaległy prezent urodzinowy od przyjaciółki, ten zestaw noworodkowy od mamyginekolog i powiem Wam, że jest super
Dzisiaj też przyszło zamówienie z next
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a96b0fbff834.jpgEwelcia85, malami91, Black_Lilith, Dorota3, Papapatka, kjt91 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja już po genetycznych !!! Synuś waży 450g
. I wszystko jest okej !
Ewelcia85, KaroKaro, malami91, Pau.Em, Mambella, baranosia, Black_Lilith, bumbum, Nadzieja22, SiSi111, ej_est, Dorota3, Pepper, artemida27, Papapatka, kjt91, iwona01, MonisiaK lubią tę wiadomość
-
Ewelcia85 wrote:Super Karola
już kawał chłopa z tego twojego synusia
ja połówkowe mam dopiero za tydzien ale juz się doczekac nie mogę
tak się cieszę, że wszystko dobrze!
. Ale nie chciał buziaka pokazać
zasłonił się rączkami i nóżkami + pępowinkę trzymał w rączce