Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do odwiedzin to mąż powiedział córce że będzie mogła mnie odwiedzić w szpitalu. Nie zastanawiałam się nad tym wcześniej ale muszę mu to wybić z głowy bo przecież będą tam też inne maleńkie dzieci a wiadomo swojego od rodzeństwa nie odseparuje ale czemu ma zarazki z przedszkola przywieść do szpitala. Młodszą była odwiedzić ale to było lato a teraz... No nic wytrzyma te 3 dni. Fotki jej pokaże na start25.01.2019 cc
-
Dorota3 wrote:Co do odwiedzin to mąż powiedział córce że będzie mogła mnie odwiedzić w szpitalu. Nie zastanawiałam się nad tym wcześniej ale muszę mu to wybić z głowy bo przecież będą tam też inne maleńkie dzieci a wiadomo swojego od rodzeństwa nie odseparuje ale czemu ma zarazki z przedszkola przywieść do szpitala. Młodszą była odwiedzić ale to było lato a teraz... No nic wytrzyma te 3 dni. Fotki jej pokaże na start
W naszym szpitalu na oddział nie mają wstępu, z uwagi na zagrożenie epidemiologiczne, dzieci do lat... 12! -
Ciążowa_Gapsy wrote:Baranosia, sto lat
Ładna data urodzin, imieniny miesiąca.
Dziewczyny, ja byle do jutra. Będzie usg III trymestru! tak się stresuję długością szyjki, że o zdrowiu maleństwa już nie myślę (wiem, że będzie zdrowy). Podobnie jak przeszedł mi lęk przed samym porodem, bo boję się porodu przedwczesnego.
my mamy usg III trymestru w piatek o 18.20 i też się stresuje jak sie szyjka trzyma -
nick nieaktualnybaranosia wrote:Pau.Em u nas też wczoraj takie dziwne skoki temp. Pojechałam z małym do lekarza bo ma tez kaszel od jakiś 2tyg i wolałam go osłuchać. Okazał się czysty tylko lekko czerwone gardło. Lekarz kazał nam dawać 3dni 3x dziennie ibufen żeby nie rozwinęła się jakaś infekcja
Dla Twojego synka dużo zdrówka ❤❤❤ 100 lat -
Dziewczyny tak mnie zestresowałyście tymi spakowanymi torbami, że aż poszłam pranie wstawić z rożkiem i innymi rzeczami dla małego. Ciągle mi się wydaje, że jest czas...
Jak tam Wasze brzuszki? Ja już się czuję jak słonica... -
Dzień Dobry
Ja tam jeszcze ani nie spakowana ani wyprawki do końca nie skompletowałam. Ale zabiorę się za to jakoś po Świętach żeby mieć głowę spokojną
Co do odwiedzin to jak urodziłam córkę o 13 to pod wieczór przyjechali moi rodzice i teściowa (wlaśnie nawet wtedy nie mogła się opanować od swoich cennych rad) na szczęście mąż ją szybko pogonił. Reszta rodziny odwiedziła nas jak już doszłam do siebie. Nie miałam pretensji bo pytali czy mogą i też nie na długo, mam nadzieję że i tym razem tak będzie.
My dziś na 15 mamy usg III trymestru także trzymajcie kciuki:DEwelcia85, malami91 lubią tę wiadomość
-
amir wrote:my mamy usg III trymestru w piatek o 18.20 i też się stresuje jak sie szyjka trzyma
amir, to napisz koniecznie po wizycie. Udaje Ci się oszczędzać na co dzień? Jak to wygląda w praktyce? U mnie ciężko z tym wyważeniem, co to tak naprawdę znaczy. -
U nas też nic nie spakowane I nie wyprane. Muszę pralke kupić bo ta nasza 15letnia pewnie dwóch tygodni nie wyrobi przy niemowlaku. Dziś wreszcie się zabrałam I zamówiłam lozeczko. Więc jeszcze daleeeeko
Dziewczyny, czy Wy prowadzicie jeszcze samochód? Ja jeżdżę z adapterem I myślałam że ok Ale wczoraj zwróciłam uwagę że brzuch trochę blisko kierownicy.
Trzymam kciuki za wizyty!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 12:13
Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
MonisiaK wrote:Kurde też muszę zacząć prać ale boję się że to do porodu będzie takie nie świeże i zakurzone...
Mam identycznie i się nie mogę zdecydować. Zaczekam chyba do USG, a później do wizyty przedświątecznej i zobaczę, czy trzeba się spieszyć, czy nie trzeba -
nick nieaktualnyBlack_Lilith wrote:Jak tam Wasze brzuszki? Ja już się czuję jak słonica...
Mój podobno spory, tak wszyscy mówią i ja też już czuję jego ciężar. Dzisiaj przeszłam się na pocztę, potem weszłam do dwóch czy trzech sklepów i ledwo do domu wróciłam...Na zewnątrz chłodno, w środku gorąco, słabo mi się zaczęło robić, usiąść nie ma gdzie, brzuch twardnieje jak dłużej stoję/chodzę. Całe szczęście, że w Lidlu mnie kasjerka poprosiła poza kolejką, bo chyba bym padła jakbym tam miała stać. -
nick nieaktualnyamir wrote:my mamy usg III trymestru w piatek o 18.20 i też się stresuje jak sie szyjka trzyma
No właśnie jak tam Wasze brzuchy?? Pokazujcie:)
Ja wczoraj jak poszłam do mamy i mama nie widziała, kto wszedł do domu i pyta:
- kto tam?
A ja:
- hipopotam
Nastała chwilą ciszy,moja mama w śmiech A ja zdałam sobie sprawę, Że sama sobie pojechalam;p no cóż. Tak więc oto ja hipopotam:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 19:13
Karola94c, malami91, Ewelcia85, KaroKaro, Nadzieja22, artemida27, MonisiaK, Black_Lilith, Papapatka, Pepper, -Mamunia-, Kropeczka85, Paulaa25 lubią tę wiadomość
-
Pau.Em chyba mamy dziś taka samą stylówkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5129117ad256.jpgKarola94c, Pau.Em, malami91, Ewelcia85, Nadzieja22, artemida27, MonisiaK, Black_Lilith, Papapatka, Pepper, -Mamunia-, Kropeczka85, Paulaa25 lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Ja poprane ciuszki posiadam już, ale rożek itp itd muszę wyprać jeszcze. Trochę rzeczy do kupienia jeszcze mam
. Ale to została tylko apteka internetowa, bo wyprawka w drodze
! . 14 stycznia moja córka kończy 3 latka, więc myślałam, żeby wszystko już uszykować po jej urodzinach
-
nick nieaktualny
-
Jakie śliczne brzuszki
Wczoraj po zakupach padam. Coś mnie zaczęło przeziębienie brać i zakopałam się w łóżku. Dziś już lepiej na szczęście. Mam nadzieję, że mnie nie rozłoży.
Dziś ogarniam co nie zrobiłam wczoraj.
Torbą zajmę się po świętach. Nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że młoda urodzi się pi terminie i dlatego tak mi nie spieszno...
Dziś wizyta o 18.00. Jeszcze trzy godziny!