Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny kciuki na wizytych i obchodach. Już tak trzeba mówić
Ja noc średnia. Strasznie boli obracanie. Nawet się nie kładę tylko idę za chwilę na krew, mam do zrobienia grupę i anty rh. Młodego do szkoły wyprwilam, ja idę pod prysznic i wychodzę. Myślałam że się jeszcze położę i pójdę później ale bez sensu. Będę miała spokój przynajmniej. -
Dzień dobry! Dziewczyny w szpitalach trzymajcie się mocno!
A ja dziś 37+0 🥳 🙂moni05, silent, Konieczynka, Kookosowa, kalcia, Atyde, aga_ni, Karooo93, Jupik, japonka, nuśka91, mia4444, lena198808, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
🤵🏽♀️34
ahm <0,1 / KIR BX, kilka nieobecnych / Allo mlr 0%
🤵🏻♂️34 ⭐
2019 - Angelius GM - amh 0,14;
bakteria, po wyleczeniu -> Cud 👶💗
2022 - Angelius MP - amh leci, omnitrope, androtop, cycloprogynova
✨ 11.2023 DuoStim -> 2 komórki
-> ❄ 5BB -> ET ❌
✨ 9.2024 Stymulacja -> punkcja -> lipa
✨ 11.2024 Stymulacja przerwana (poor responder)
✨ 2.2025 Stymulacja -> punkcja -> lipa
Decyzja o AZ 🔮
Czeka na nas 3BB 🌼-> transfer czerwiec 2025! -
Meerici 👏🏻🎉
Mania, kurde. Co oni w takim razie. Naprawdę jakbym miała rodzic to mam rodzic już i tyle? 😕 masakra.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Moni może dopytaj na obchodzie dlaczego w przypadku rozpoczęcia akcji nie chcą tego hamować ? Przecież to chyba nie jest odpowiedni czas, żeby tak lekką ręka odpuścić 😕 chyba że w Twoim przypadku i przy Twoich wynikach lepiej rozwiązać ciążę wcześniej ?🤵🏽♀️34
🤵🏻♂️34 ⭐
-> ❄ 5BB -> ET ❌
Decyzja o AZ 🔮
ManiaM ja wlasnie w tym dniu ciazy urodzilam i tak samo mi wyciszali jak Tobie, tez skurcze, kroplowki po parenascie godzin itd. Ale zaciskaj mocno nogi!!! Dostalas steryd? Jak nie to na wszelki wypadek sie upomni.
Trzymajcie dziewczyny kciuki zeby Julka dzis wyszla z inkubatora!KasiaP, wiktoriaa, meerici, kalcia, Kookosowa, eemmiilliiaa, Karooo93, Jupik, silent, japonka, Dominika32, nuśka91, sandrina22, mia4444, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
U mnie noc masakra. Nie mogłam spać. Przekreca nie się to jakaś masakra. Mam już dość spania na bokach. Chcę dać im odpocząć i spać na plecach i brzuchu
jak już zasnęłam nad ranem to śniło mi się że z rąk wyciagalam sobie jakieś robaki. Takie długie którym wystawala tylko gloowa i trzeba było ciągnąć i ciągnąć i uważać żeby nie urwać.
-
U mnie kolejna noc też średnia. Cały dzień się super czułam A przychodzi do spania i jest masakra. Wczoraj to już było apogeum młoda tak strasznie się wierciła, kopała, wypinała najgorzej oberwało żebro przez co nie mogłam oddychać. Żadna pozycja nie pasowała dopiero po północy było lepiej.
A wtedy co miałam robione ktg to ona się mi w ciągu pół godziny 3 razy tak wypięła że na brzuchu górka i myślałam że skóra strzeli A zapis był ok, żadnych skurczy. No nic byle do wizyty i żeby w końcu się wyspać.
Powodzenia dla szpitalnych i wizytujących! -
Aaga kciuki zaciśnięte! 🙂
Aaga lubi tę wiadomość
🤵🏽♀️34
🤵🏻♂️34 ⭐
-> ❄ 5BB -> ET ❌
Decyzja o AZ 🔮
Dzień dobry
Mój przedszkolak z dnia na dzień coraz lepiej. Jednak ze mną lepiej niż z tatą. U taty ona czuje ciepłe kluchy i walczy a ze mną nie ma kompromisu i idzie. Trochę łez w oczach ale nie wrzeszczy. Czyli można powiedzieć wina Piotrka hehe
Dziewczyny kciuki za wszystkie. Już nie wiem ile was w tych szpitalach ale od sierpnia jakieś bio prądy chyba idą bo co chwilę coś się dzieje.
Dziewczyny mi w szpitalu położne i lekarze powiedzieli że w 34 tygodniu już się sterydów nie podaje i akcji nie wycisza. jedna położna nawet powiedziała że akcja porodowa ma to do siebie że jej się wyciszyć nie da. A różne kroplówki czy no spy tylko to przyspieszają jeśli jest już poród. Nawet w większości aplikacji jak czytałam o 35 tygodniu ciąży to było napisane że dziecko urodzone od tego tygodnia już w 99% mimo uznania wcześniactwa to radzi sobie bez inkubatora.
moni05, meerici lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Dzień dobry dziewczyny. Współczuje wszystkim, które nie przesypiają nocy, macie trening przed narodzinami malucha
u mnie jak zwykle noc przespana ciągiem, zawsze ok 8-9 godzin. Dla mnie sen to lek na całe zlo. Zawsze tak miałam - co by się nie działo złego to mój organizm tak reaguje, idę spać. Nieprzespane noce z dzieckiem będą dla mnie prawdziwym szokiem.
Dziewczyny w szpitalach, trzymajcie się! Mam nadzieje ze jednak was jeszcze wypuszcza do domu przed porodem.
Aaga kciuki żebyście dzisiaj wyszły!
Japonka, bardzo trudna sytuacja z twoimi rodzicami, nie dziwie Ci się ze nie rozmawiasz z ojcem, teraz nie czas w twoim życiu na takie konfrontacje.Aaga lubi tę wiadomość
23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUIICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
Mania, Twój suwaczek inaczej mówi, wiec myślałam, że tak jesteś jak ja mniej więcej.
Meerici, jutro dyżur ma mój lekarz. I coś ma się dowiedzieć i zadziałać. Bo w sumie najbardziej mnie niepokoi to, że na skurczach moje tętno tak strasznie skoczyło. I boje się, ze to się powtorzy podczas porodu.
Kokosowa, w sumie to się zgadza z tym, co mówił na obchodzie ten lekarz.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Kokosowa ja mialam 34+4 i dostalam.steryd tylko jeden, starali sie wyciszac bez skutecznie i od tygodnia Julka jest w inkubatorze zaczynala od dotlenienia wiec niekoniecznie powinno sie to traktowac jak ciaze donoszona. Nie bez powodu uznaje sie skonczony 37tydz czy tam 38 dopiero jako donoszony.
-
Kciuki za wizyty i obchody szpitalne!!
No to dzięki za objaśnienie tych skurczy, a więc je rzadko mam, częściej ta moja kobietka mi dupke, lub nóżke wypina bo jest to ruszajaca się i kopiaca kulka :)bo te skurcze idą mi od dołu i powoli spinaja brzuch i wystaje ta kulka, bo a jak oliwka to wszystko się rusza
Aaga i trzymam ogromne kciuki za Julkeżeby mogła już opuścić inkubator!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2019, 09:31
Aaga lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Dzień dobry, witam się w 33+0
ale Wam zazdroszczę tych 36-37...ja jeszcze chociaż te 4 muszę wyleżeć. Ale 3 już za mną.
mia4444 lubi tę wiadomość
-
Japonka, zleci raz dwa 😉za chwilę wszystkie będziemy miały nasze szkraby przy sobie 🙂
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
🤵🏽♀️34
🤵🏻♂️34 ⭐
-> ❄ 5BB -> ET ❌
Decyzja o AZ 🔮
Czeka na nas 3BB 🌼-> transfer czerwiec 2025!