Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla pocieszenia wszystkich mam ruchliwych maluchów mogę powiedzieć, że w większości się z tego wyrasta. Jak mój Wiki miał dwa lata to wszyscy ręce załamywali. Teściowa mówiła,że za rok to już nikt z nim rady nie da, a moja mama że jak pójdzie do szkoły to chyba będę codziennie wzywana doPani. I co? Przez 4 lata przedszkola nie uslyszalam ani jednego zlego slowa na moje Dziecko, a wrecz przeciwnie same pochwaly co do zachowania.
silent, Jupik lubią tę wiadomość
-
Silent,
moja mama tak ma. Za dzieciaka jak nie słyszała że ją wołamy, to mówiliśmy z siostrą takim konspiracyjnym szeptem "a mama to..." I zawsze przychodziła z pytaniem "co mama?" Haha zawsze działało
silent, nuśka91, Milanka lubią tę wiadomość
-
Dobry
No to tak. Wczoraj Rano wzieli na cesarkę.
Lekarz wbil się idealnie w kręgosłup ale żeby nie było tak dobrze znieczulilo mi nie tylko dół brzucha ale aż klatkę piersiową. Rękami mogłam ruszać. W sumie to cesarkę będę dobrze wspinać. Mały był owinięty raz pępowiną dlatego ma 9pkt.
Szycie chyba ok
Jestem po pionizacji z rana. Nie zbyt przyjemnie. Do tego ciągle mam helikopter w głowie...
Mały super je. Musimy pociwczyc przystawiania ale tak to w sumie zjada i śpi
Szpital super. Patologie ciąży kończą remontować.
Ale sale na położnictwie to wypas. Opieka też super
Leżenie na plecach było po cięciu ale dla mnie to i tak nie najlepsza pozycja
silent, moni05, Dominika32, przedszkolanka:), Kookosowa, KasiaP, Aguuula;2525, ammarylis, ManiaM, wiktoriaa, sandrina22, Cabrera, nuśka91, Jupik, kkkaaarrr, Goemi, Kinga82, emikey, japonka, Spirit, aga_ni, mia4444, Milanka, brunetka91 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Kiniorek Remik jest przeslodki🥰
Ja wczoraj wieczorem nie na żarty się wystraszylam że się zaczęło. Skurcze mnie męczyły coraz częstsze aż zaczęłam panikowac że się zaczelo😅 ale po kąpieli się uspokoił. Kurcze coś słabo podchodzę to tego 3 porodu. Na oba się cieszyłam jak mnie ruszyło byłam szczęśliwa a teraz nie wiem co się ze mną dzieje🙄 jutro przed południem wizyta u gin i pobranie gbs. Zobaczymy co powie. I mogłaby sprawdzić małej wage😊
Gdzieś w głowie czuje ze juz dużo mi do porodu nie zostało. Albo swiruje albo przeczucie😅
Spokojnego dnia Wam życzę.
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Kiniorek, śliczny ten Twój synek!
Matkoo, ja za tydzień prawdopodobnie już będę po!
Dominika32, silent, mia4444 lubią tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
nick nieaktualnyWiecie co...jak patrzę na Maluszka Kiniorka, to jest to dla mnie abstrakcja, ze on przed chwila jeszcze mieścił się w brzuchu...😱 a teraz jest już odrębnym życiem ❤️
I wiecie co, prędzej czy później te nasze Maluchy tez wyjdą ❤️ Jeju, czuje już takie fajne podniecenie 😊nuśka91, ManiaM, przedszkolanka:), silent, sandrina22, Kookosowa, KasiaP, aga_ni, mia4444 lubią tę wiadomość
-
Kiniorek piękny jest ☺️
Moni no nie dobrze... Mam nadzieję, że Twój lekarz coś zadziała. A jeśli nie to może jest szansa wypisać się na żądanie i pójść do innego szpitala. Nie rozumiem po co chcą Cię tak męczyć, przecież nerki cały czas Ci niszczeją, opuchlizna sprawia ból... -
Ja czuję ekscytacje na przemian ze strachem.
Najpierw myślę "Ale super, będę mieć w końcu mojego małego dzidziusia! 😍" a potem "O Boże, Boże jeszcze poród trzeba przeżyć. Co to będzie jak się zacznie! 😱"Cabrera, Atyde, Monalisa88, ManiaM, aga_ni, Milanka lubią tę wiadomość
-
nuśka91 wrote:Ja czuję ekscytacje na przemian ze strachem.
Najpierw myślę "Ale super, będę mieć w końcu mojego małego dzidziusia! 😍" a potem "O Boże, Boże jeszcze poród trzeba przeżyć. Co to będzie jak się zacznie! 😱"
Nuska poród to minuta osiem. To jak przed ślubem. Stres, przygotowanie, potem dwa dni nie wychodzisz z toalety a potem nadchodzi ten dzień i ci zleci nawet nie wiesz kiedy. Jak już się zacznie dziać to nawet nie wiesz kiedy zlatuje ci 12 godzin i masz parte.
Ja przy Judycie też miałam to podniecenie i już nie mogłam się doczekać. Teraz już chce być po bo mi ciężko ale z drugiej strony wstałam rano szykować dziecko do przedszkola i sobie pomyślałam a niech siedzi bo można się wyspać w spokoju cała nocnuśka91 lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Aaga wrote:Tak Maja I Mikolaj - swoja droga Kate sliczne imiona, my tez mielismy gdyby byl chlopak wybranego Mikolaja
przedszkolanka:), moni05, Milanka lubią tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Dziewczyny które mają cc, dostaliście jakieś skierowanie na cc? Lub macie wpisane w karcie ciąży? W razie gdyby zaczęlo się wcześniej. Bo ja nie mam nic, jak się zacznie wcześniej niż 30 to mam mu zadzwonić i w szpitalu jeżeli będą mnie przekonywali do porodu naturalnego mam powiedzieć że nie wyrażam zgody. Fakt że on i jego ojciec rządzą tym szpitalem, ale jednak stres jest...Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Przedszkolanka to mi z kolei mój mąż mówi żartobliwie jak krzyczę że jest brudno : idź już do tego szpitala to sobie odpoczne i będę miał mnóstwo okruszkow na blacie
przedszkolanka:), ManiaM, nuśka91 lubią tę wiadomość
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
A i dzisiaj skoczylam 37 tydzień i mam 3 rocznicę ślubu, może oliwka zrobi nam prezent i zechce szybciej wyjść??
cudnie by było
przedszkolanka:), Cabrera, kalcia, moni05, Karooo93, nuśka91 lubią tę wiadomość
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Atyde wrote:Dziewczyny które mają cc, dostaliście jakieś skierowanie na cc? Lub macie wpisane w karcie ciąży? W razie gdyby zaczęlo się wcześniej. Bo ja nie mam nic, jak się zacznie wcześniej niż 30 to mam mu zadzwonić i w szpitalu jeżeli będą mnie przekonywali do porodu naturalnego mam powiedzieć że nie wyrażam zgody. Fakt że on i jego ojciec rządzą tym szpitalem, ale jednak stres jest...
Ja dziś dostanę i mam z nim iść na kwalifikację do szpitala w poniedziałek. Wtedy dostanę termin cięcia -
Atyde wrote:Dziewczyny które mają cc, dostaliście jakieś skierowanie na cc? Lub macie wpisane w karcie ciąży? W razie gdyby zaczęlo się wcześniej. Bo ja nie mam nic, jak się zacznie wcześniej niż 30 to mam mu zadzwonić i w szpitalu jeżeli będą mnie przekonywali do porodu naturalnego mam powiedzieć że nie wyrażam zgody. Fakt że on i jego ojciec rządzą tym szpitalem, ale jednak stres jest...Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Mi wykonuje cc mój lekarz i mam przyjechać 30 września, wizytę mam teraz 24 to może mi skierowanie wystawi, tylko martwię się co jakby byli wcześniej, fakt że u nas jest tylko jeden szpital, no ale trafi się jakiś lekarz do dupy, bo co jak co ale wRudzie też wyszła miednica za wąska a jednak 29 h mnie meczyli i potem była cesarka dopiero i po postu mam schizy pod tym kątem i to ogromne, po prostu panicznie się boję...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2019, 11:39
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r.