Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybrunetka91 wrote:Mam do Was pytanie. W zeszły czwartek miałam betę 3427, dzisiaj po tygodniu 16940. Wzrosło trochę poniżej normy. Powinnam się martwić?
adella1, Nanu7, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Mlody poszedl sie kapac po graniu w pilke (dwa razy po 1.5godz - dobry poczatek). No i kapie sie pod prysznicem i slysze ze sie w brodziku woda zbiera a nie powinna. I wola ze trzeba przetkac... Ubral sie do konca i wkorczylam z przepychaczka... Nie musze mowic ze to byl blad? Przetkac przetkalam ale co odessalam powietrze, jak mi w nozdrza poszlo tak szybko nad kibelkiem wisialam
-
A ja dzisiaj zrobiłam 3 Bete :
15.02 : 15,90 (23dc / 9dpo)
18.02 : 63,30 (26dc / 12dpo)
21.02 : 289 (29dc / 15dpo) ❤️
Teraz czekam na wizytę, mam 7.03 mam nadzieje ze już serduszko będzie ❤️sunshine03, Paolka_25, borsuk lubią tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
kasia1518 wrote:A ja dzwoniłam do kadr czy mam brać L4 bo teoretycznie jeszcze do sierpnia powinnam być na macierzyńskim- wydawało mi się że biorę L4 i wracam na pensje 100%, ale kadrowa mówi że przepisy się pozmienialy i musi sprawdzić co będzie dla mnie korzystniejsze- trochę mnie to zdziwiło.
Napisz z ciekawości co Ci powiedzieli, bo nie rozumiem, jak dla mnie macierz.to 80%, L4 100% więc nie wiem co by się musiało zmienić, żeby L4 wyszło niekorzystnie.
Mi się kończy macierz.na początku kwietnia i raczej nie będę szybciej przynosić L4 tylko jak już mi się macierz.skonczy. Chyba. -
kasia1518 wrote:A ja dzwoniłam do kadr czy mam brać L4 bo teoretycznie jeszcze do sierpnia powinnam być na macierzyńskim- wydawało mi się że biorę L4 i wracam na pensje 100%, ale kadrowa mówi że przepisy się pozmienialy i musi sprawdzić co będzie dla mnie korzystniejsze- trochę mnie to zdziwiło.
-
Edit.
Cześć ciocie
Mam 1.43 cm.i serduszko jak dzwon 168 terminiwo 7+5 ma
Kolejna wizyta 8 marca (miała być 14tego ale jak wspomniałam że wiecznośc to zapytal czy wolę za 2 i mam za 2 ) .
Dostałam euthyrox 25 na moje tsh i on mi kontroluje jeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 18:26
Goemi, Kiniorek91, Jupik, moni05, Dominika32, Ewelina., sunshine03, Kookosowa, kasia1518, meerici, nuśka91, Cabrera, adella1, Paolka_25, kkkaaarrr, borsuk, kalcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja też już po mojej prawdziwej wizycie byłam ze 40 minut w gabinecie, nie to co nfz 2 minuty i do domu
mój zarodeczek rośnie, jak na drożdżach dzisiaj już 1,9 cm czyli idealnie 8+3
a serduszko bije 168/min. wszystko wygląda dobrze póki coprzedszkolanka:), Kookosowa, Jupik, kasia1518, meerici, nuśka91, Dominika32, Ewelina., Cabrera, Matka30+, adella1, Paolka_25, kkkaaarrr, borsuk, kalcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyna 30.09. jednak wychodzi termin dwóch lekarzy mi różnie wyliczyło, ale wszystko wskazuje na 30.09.
tylko następna wizyta dopiero w marcu na prenatalne. Nie wiem, jak wytrzymam te 4 tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 18:12
-
Jupik wrote:Napisz z ciekawości co Ci powiedzieli, bo nie rozumiem, jak dla mnie macierz.to 80%, L4 100% więc nie wiem co by się musiało zmienić, żeby L4 wyszło niekorzystnie.
Mi się kończy macierz.na początku kwietnia i raczej nie będę szybciej przynosić L4 tylko jak już mi się macierz.skonczy. Chyba.
Dla mnie też to była oczywistość, zobaczymy co mi powiedzą, do jutra mam mieć odpowiedź.
Ja idę od razu na l4 bo różnica w pensji to ponad 1200zl, więc dużo, Dlatego chce tak zrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 18:30
kasia1518
-
Mojemu bombelini też bije 168/min.
Czy znacie taką zabawę że jeśli tętno jest ponad 155 to dziewczynka a poniżej to chłopak. Na wcześniejszym forum nam się w większości sprawdziło.
A jak wasze pierwsze bobaski przy porodzie? Bo moja to była maleńka i chuda. Ciekawe czy drugie też będzie takie.nuśka91 lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Cieszę się z Waszych wizyt, wszystko super
Kkkaaarrr bardzo ładnie napisałaś. Cieszę się, że mogliście wyjść z onkologii i wszystko u Was dobrze :*
Zmyslowa oczywiście, że możesz pisać swoje przemyślenia. Miej tylko na uwadze, że większość z nas to świruski często niepotrzebnie porównujemy swoje objawy. I chyba wszystkie potrzebujemy więcej dobrych wiadomości niż złych Nie gniewaj się. Mam też nadzieję, że tym razem wszystko dobrze się u Ciebie skończy :*
Kurka dziewczyny nie wiem czy wytrzymam do tego 8 marca, czy iść dodatkowo na to NFZ. Wydaje mi się strasznie długo do tej wizyty.