Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarrra a kiedy masz wizytę?? Moze trzeba by podjechać i żeby ktoś zbadał. Ja swojej szyjki nigdy nie badałam i nie zbadam bo się nie znam.
Kinga trzymam kciuki. Napewno to nic poważnego ale matka się zamartwia i się nie dziwię. Nie czytaj internetów.
Paulina kciuki za wizytę.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Sara ja tak miałam jak wsadzałam lutke raz wieczorem i szyjka byla cała miekka. Już zawał. Ale godzine wcześniej się zalatwialam(dwójka) i to od tego ,wyczytałam kiedyś o tym.
Po 1.nie grzeb tam ! Jak plamienia będą to pojechałabym sprawdzić dla spokoju. -
kkkaaarrr o wysiłku fizycznym wiem, ale wykluczyłam tą przyczynę. To musi być serio wycisk żeby tak płytki skoczyły i nijak mi to nie pasuje do dziecka, które od 10mca życia gania za piłką. On ma ciągle wysiłek fizyczny xD Większość przyczyn jest błahych, ale też nigdy nie skaczą same z siebie. Przetrzepałam serio wszystko i zostaje tylko ta infekcja i żelazo, oba naciągane, ale liczę, że może się nałożyły i każde po trochu w sumie dały taki wzrost. Zobaczymy jak to wyjdzie na kolejnym pobraniu
Kookosowa u mnie niestety nieczytanie internetów niewiele pomoże, bo ja bez czytania i tak wiem co tam znajdę
Generalnie jak już jesteśmy przy moim synu to gdyby którakolwiek z Was miała jakieś wątpliwości w tematyce konfliktów serologicznych to zawsze służę pomocąnie będąc już w ciąży nie zaglądam na bbf codziennie, ale przeglądam kilka wątków i tutaj i na ovu, więc można próbować na priv i w kilka dni powinnam odczytać
to już na szczęście nie jest jakiś częsty problem, ale niestety skutkiem ubocznym tego stało się to, że trudno o rzetelne info i często nawet lekarzom go brakuje. Mi jest mega trudno znaleźć lekarza, od którego dowiem się coś ciekawego, częściej to ja muszę tłumaczyć co i jak
Chcąc nie chcąc stał się to mój konik...
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Dominika32 wrote:Dziewczyny A czy czujecie podbrzusze?
Bo ja przez tydz miałam mocne bóle brzucha aż nospa się wspiwralam,a teraz caly czas czuje takie cmienie I ucisk na pęcherz
Macie tak?
Do 27.03 jeszcze tak dalekooo
Ja dzis mialam z rana jak sie zdenerwowalam po wizycie, ze mam w srode do szpitala, kuło mnie i wzielam nospe zeby sie nie denerwowac i przeszlo. Jestem ciekawa czy u mnie brak mdlosci nie jest spowodowany tym ze jestem przeziebiona... Jak przejdzie to albo wroca albo juz odpuscily. A moze zapalenie pecherza Cie zlapalo? -
Dominika32 wrote:Nie,napewno nie zapalenie.
A dużo wody pijecie? Bo ja to dużo pije i zastanawiam się czy nie przesadzam z wodą..
Pije dużo. W wynikach mi wychodzi za lekki mocz.
Maniam ja jem aż czuję że dość. Bo będzie zwrot. I co 2-3 godziny coś jem bo mam odrazu wilczy głód aż mnie muli. Najgorsze że wcześniej jadłam same owoce i warzywa jakieś jajka a teraz ciągle mam ochotę na mięso. Owoce jako tako.
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kinga, nic sensownego nie powiem w tym temacie, bo jest mi totalnie obcy, nie mam co się wymądrzać. Mogę tylko powiedzieć, że szczerze i mocno trzymam kciuki za Twojego synka i za Was :*
ManiaM - zdarzyły mi się dwa dni z większym apetytem, normalnie nie bardzo mi wchodzi, jem raczej mniej niż przed ciążą.
Dominika, ciężko przesadzić z wodą, chyba, że pijesz więcej niż 3 litry. Ja samej wody piję 1,5-2 plus herbata, mięta, wiadomobaaardzo mi woda smakuje i to chyba moja największa dotychczas zachcianka ciążowa
Kinga13 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
kkkaaarrr wrote:Sarrrra, nie wiem jak rodziłaś za pierwszym razem, ale jeśli naturalnie to szyjka nigdy nie będzie już tak na fest zamknięta jak przed pierwszym porodem.
-
Ja sie cos z mezem nie umiem dogadac... Wredota w nim sie obudzila. Powiedzialam jedno slowo za duzo. Nic strasznego, ze wszystko na mojej glowie, a on nic nie robi nic od siebie... I sie zaczelo...
Moge przepraszac ale jak on sie zawzie to nie ma przebacz -
emikey wrote:Ja to nie wiem jak wy same umiecie ocenić gdzie jest szyjka i czy miękka czy otwarta. Serio magia dla mnie
Mam to samoa nawet jak bym coś poczuła to nie wiem czy jest prawidłowo czy nie.
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Termin na 2 października
po wizycie wszystko ok. Mała/mały ruszał się na usg prawie cały czas
Kiniorek91, basia1987, Kookosowa, moni05, Dominika32, Kaktusia, Jupik, Nanu7, kasia1518, przedszkolanka:), sunshine03, Cabrera lubią tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio