Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Czuję się na pewno gorzej niż w ciąży z córką. Często mnie mdli i jestem bardzo zmęczona. Mam wrażliwe cycki. Ale psychicznie jest super 😊
Moni nie wiem dlaczego, ale długo się nad tym zastanawiałam. Z jednej strony nie chcę się angażować, ale w grupie zawsze raźniej 😘moni05, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
APrzybylska wrote:Czuję się na pewno gorzej niż w ciąży z córką. Często mnie mdli i jestem bardzo zmęczona. Mam wrażliwe cycki. Ale psychicznie jest super 😊
Moni nie wiem dlaczego, ale długo się nad tym zastanawiałam. Z jednej strony nie chcę się angażować, ale w grupie zawsze raźniej 😘
Więcej hcg kochana, a to ten hormon wywoluje mdłościz bliźniakami masz przyrosty, że hej
Ja to wychodze z zalozenia, ze jak ma cos sie rypnac to i tak sie tak stanie, nie wiadomo kiedy, wiec nie hamuje sie, zwłaszcza, ze juz widacAPrzybylska lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Ale wychodzi na to, że na początku przyrost hcg nie różni się od pojedynczej ciąży, bo u mnie było 108%.
I zgadzam się, jeżeli coś ma być nie tak to będzie. U mnie pewnie niedługo też będzie widać 😉moni05 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
A Przybylska gratulacje!!
Paola wydaje mi się że właśnie w przedszkolu dzieci uczą się samodzielności. Jedna pani na kilka sztuk więc nawet jakby chciała to się nie rozdwoi. Moja w żłobie ze mną potrafi na mnie nie zwracać uwagi pół dnia. A w domu mam niuniisia i matkę chce wykorzystywaćAPrzybylska lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Dominika32 wrote:APrzybylska pamietam Cię!
Bylam na Twoim watku Kwieniowek 2018:)
Niestety nie byl dla mnie szczęśliwy.
Gratulacje:)14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Kiniorek91 wrote:APrzybylska gratulacje!
Podwojne powody do radosci
Pojechalam do sklepu i mi sie mega siku zachcialo. Szybko szybko i do domu. Ledwo na wc usiadlam i szybki odwortcaly obiad zwrocil. A sie cieszylam ze dzisiaj bedzie spokoj...
-
.Aleksandra. wrote:To ty chyba tez biedna z waga na minus jak ja.
Ja mam -1kg. Myslalam ze mi przybylo. Ale jednak po tych 3 dniach znowu mi zeszlo. A aplikacja mi pokazuje ze mam niedowagejakby tak bez ciazy bylo
Co do smakow to nie mam... Nawet na tego slynnego sledzia nie mam ochoty... Czasem cos slodkiego skubne ale tak to bez konkretow. Z mlodym mialam ochote na typowe slaskie rzeczy. Rolade, kluchy, kapuste, jakas kaszanke. A teraz w sumie z rana parowki z kanapka xD jablko, kiwi i to jest moj zestaw co wchodzi w miare.