X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe dzieci 2018
Odpowiedz

Marcowe dzieci 2018

Oceń ten wątek:
  • mała_ruda Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panama jak się wstawia zdjęcia w post?

dqprqtkfhpxpsq33.png
    9f7jj44jziqsssss.png
  • panama Ekspertka

Wysłany: 9 października 2017, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_ruda wrote:
    Panama jak się wstawia zdjęcia w post?

http://pl.tinypic.com/

Wybierasz zdjęcie do wstawienia, rozmiar ustaw sobie najlepiej 15" screen (800x600), wtedy na pewno nie utnie Ci polowy zdjęcia podczas wstawiania na forum.
    Gdy zdjęcie załaduje się, zobaczysz linki. To będzie chyba drugi link od góry na fora internetowe i coś tam. Kopiujesz link i wklejasz go do posta. Gdy wyślesz post, powinno pojawić się Twoje zdjęcie :)

Agi83 lubi tę wiadomość

3jvzk6nlakaftugh.png
  • Agi83 Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panama a to zdjecie musi iść do nich na serwer?

W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca. P.C.
    mhsvjw4z2unqtihj.png

961ljw4ztzsbu2zj.png
  • mała_ruda Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2gvu1z8.jpg

Udało się! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 15:00

Agi83, ilonqa30, panama, Skali89, ZAneczka, pippi, Dreamy_Girl, Marietta lubią tę wiadomość

dqprqtkfhpxpsq33.png
    9f7jj44jziqsssss.png
  • Agi83 Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wczoraj podzieliliśmy sie wiadomością z przyszłymi dziadkami. Tzn pokazaliśmy im nowy pokój, domyślili sie dopiero gdy ujrzeli wózek. Mam nadzieje ze teraz juz wszystko bedzie dobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 22:13

ilonqa30, lostdestionation, panama, Skali89, PatSim, pippi, Dreamy_Girl, Kasia.ke1, Marietta lubią tę wiadomość

W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca. P.C.
    mhsvjw4z2unqtihj.png

961ljw4ztzsbu2zj.png
  • ilonqa30 Koleżanka

Wysłany: 9 października 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi83 śliczne mebelki. Mogę wiedzieć gdzie je kupiłaś i za ile? Mi się marzą białe ale na razie nic nie mogę znaleźć w rozsądnej cenie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2017, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy można zaszkodzić dziecku słodyczami ? Zjadłam właśnie cała czekoladę i mało mi .. cukru nigdy nie mierzylam wiec nie wiem jak z tym ale ogolnie przed ciąża tez tyle słodyczy jadłam i ciężko żeby odstawić

Cabank84 lubi tę wiadomość

• Agi83 Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonqua30 meble jak i cała resztę kupiliśmy 4 lata temu, nie wiedzieliśmy wówczas ze na drodze do naszego szczęścia stanie milion problemów. Jest to angielska firma mamas and papas, ceny niestety nie pamietam bo braliśmy wiecej rzeczy u nich wiem ze na meble był rabat 30% bo braliśmy zestaw. Jest to linia spring ocean, niestety ale juz wycofana ale jest dużo ładniejszych juz mebli.
    https://www.mamasandpapas.com/en-gb/

ilonqa30 lubi tę wiadomość

mhsvjw4z2unqtihj.png

961ljw4ztzsbu2zj.png
  • panama Ekspertka

Wysłany: 9 października 2017, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi83 wrote:
    Panama a to zdjecie musi iść do nich na serwer?

Tego to już nie wiem. Nie zagłębiałam sie w szczegóły.

Agi83 lubi tę wiadomość

3jvzk6nlakaftugh.png
  • Fortitudo Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panama wrote:
    To mój dzisiejszy brzuszek, przy Justa1994 jestem jak wieloryb :)

2h5plie.jpg

Ej może pytanie nie w temacie, ale gdzie kupiłaś ten biały golf? Bo potrzebuje taki sam:-D

5djyflw14clkgpvi.png

tb73qps6y7ksn8nj.png
  • MamaPama Przyjaciółka

Wysłany: 9 października 2017, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa1994 wrote:
    Dziewczyny czy można zaszkodzić dziecku słodyczami ? Zjadłam właśnie cała czekoladę i mało mi .. cukru nigdy nie mierzylam wiec nie wiem jak z tym ale ogolnie przed ciąża tez tyle słodyczy jadłam i ciężko żeby odstawić

Justa w nadmiarze wszystko może zaszkodzić. Nawet woda...

lostdestionation, pippi, Skali89, Klaudy lubią tę wiadomość

2018 👨‍👩‍👧 Córeczka ❤️
    Ciąża z cukrzycą (dieta)

2023/24 starania o rodzeństwo 👶
    Euthyrox 50

05.02 biel na teście (12dpo)
    08.02 spodziewana 🐒
  • syla2312 Ekspertka

Wysłany: 9 października 2017, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po zjedzeniu całej czekolady to już trochę lepiej przyhamować na dzisiaj ze słodkościami, czasem sama potrafię zjeść całą jak mnie najdzie ale dokładnie jak napisała MamaPama, w nadmiarze wszystko może zaszkodzić

f2w3dzu5n2lk6p0r.png
    https://www.maluchy.pl/li-73084.png
  • panama Ekspertka

Wysłany: 9 października 2017, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fortitudo wrote:
    Ej może pytanie nie w temacie, ale gdzie kupiłaś ten biały golf? Bo potrzebuje taki sam:-D

Teściowa kupiła w George'u. Ostatnio przylecieli z teściem, więc miałam dostawę ciążowych ubrań z wyprzedaży primarkowej i georgowej :)

3jvzk6nlakaftugh.png
  • ZAneczka Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, brzuszki rewelacja:D Ja co miesiąc robię zdjęcia, czas na zdjęcie wypada jutro, potem porównujemy z Mężem jak się zmieniam, hehe:)

Meble do pokoiku piękne:D
    Osobiście lubię meble w kolorze drewna, ale też zastanawiamy się nad białymi do pokoju dziecka. Łóżeczka mamy wypatrzone i białe, i drewniane, więc zobaczymy jak to się ułoży.

Wyskoczę z pytaniem trochę z innej beczki... Nieco powiązane z brzuszkami^^. Słuchajcie, brzuszek mam już widocznie zaokrąglony i nie spodziewałam się,że z tego powodu zaczną się trudności w ubieraniu butów... Ogólnie schylam się bez problemu, ale czuję ucisk na brzuchu który mi wyraźnie przeszkadza. A w zimie ten brzuszek będzie większy o tyle, że schylanie stanie się niemożliwe... myślicie już jakie buty kupić na ten czas?

• panama Ekspertka

Wysłany: 9 października 2017, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio kupiłam ocieplane botki wsuwki. Już teraz nogę zadzieram na koci drapak, by zasznurować buta :) Ewentualnie noga do góry i opieram kostkę o udo drugiej nogi, tyle że wtedy kokardkę ze sznurówki mam z boku.
    A jak będzie zima stulecia, a straszą nią od kilku lat, to mąż będzie musiał sznurować mi śniegowce :)

ZAneczka lubi tę wiadomość

3jvzk6nlakaftugh.png
  • mała_ruda Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi już się zdarzyło, że mąż wiązał mi buty. Ale raczej radzę sobie jeszcze sama.

dqprqtkfhpxpsq33.png
    9f7jj44jziqsssss.png
  • Cabank84 Ekspertka

Wysłany: 9 października 2017, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tymi butami będzie ciekawie bo wszystkie dotychczasowe ciążę kończyłam we wczesnej jesieni. .... a teraz marzec, chyba adidasy szerokie bo innych przecież nie ubiore jak jeszcze spuchne jak w poprzednich to bedzie ciekawie.

gannyx8dhnjo8bll.png
  • Agi83 Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroksy dziewczynki kroksy ;) jak dla mnie to buty caloroczne i bez wiazania!!!

mhsvjw4z2unqtihj.png

961ljw4ztzsbu2zj.png
  • panama Ekspertka

Wysłany: 9 października 2017, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi83 wrote:
    Kroksy dziewczynki kroksy ;) jak dla mnie to buty caloroczne i bez wiazania!!!

Już widzę te jazdy figurowe na śniegu :D

Agi83, pippi lubią tę wiadomość

3jvzk6nlakaftugh.png
  • Dreamy_Girl Przyjaciółka

Wysłany: 9 października 2017, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny śliczne brzuszki! :D Justa1994 po Tobie w sumie nie widać ciąży :) ale pewnie wieczorkiem masz większy brzusio - ja w ciągu dnia jakbym się rozciągała w brzuchu, hehe ;)

Z tymi butami rzeczywiście będzie problem, bo już odczuwam dyskomfort przy zakładaniu botków. Brzuch zaczyna przeszkadzać ;) Agi83 - pozostaną tylko krosky! Haha ;)

Agi83, panama lubią tę wiadomość

‹‹ 292 293 294 295 296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ