Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_ruda wrote:Panama jak się wstawia zdjęcia w post?
http://pl.tinypic.com/
Wybierasz zdjęcie do wstawienia, rozmiar ustaw sobie najlepiej 15" screen (800x600), wtedy na pewno nie utnie Ci polowy zdjęcia podczas wstawiania na forum.
Gdy zdjęcie załaduje się, zobaczysz linki. To będzie chyba drugi link od góry na fora internetowe i coś tam. Kopiujesz link i wklejasz go do posta. Gdy wyślesz post, powinno pojawić się Twoje zdjęcieAgi83 lubi tę wiadomość
-
My wczoraj podzieliliśmy sie wiadomością z przyszłymi dziadkami. Tzn pokazaliśmy im nowy pokój, domyślili sie dopiero gdy ujrzeli wózek. Mam nadzieje ze teraz juz wszystko bedzie dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 22:13
ilonqa30, lostdestionation, panama, Skali89, PatSim, pippi, Dreamy_Girl, Kasia.ke1, Marietta lubią tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy można zaszkodzić dziecku słodyczami ? Zjadłam właśnie cała czekoladę i mało mi .. cukru nigdy nie mierzylam wiec nie wiem jak z tym ale ogolnie przed ciąża tez tyle słodyczy jadłam i ciężko żeby odstawić
Cabank84 lubi tę wiadomość
-
Ilonqua30 meble jak i cała resztę kupiliśmy 4 lata temu, nie wiedzieliśmy wówczas ze na drodze do naszego szczęścia stanie milion problemów. Jest to angielska firma mamas and papas, ceny niestety nie pamietam bo braliśmy wiecej rzeczy u nich wiem ze na meble był rabat 30% bo braliśmy zestaw. Jest to linia spring ocean, niestety ale juz wycofana ale jest dużo ładniejszych juz mebli.
https://www.mamasandpapas.com/en-gb/ilonqa30 lubi tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Justa1994 wrote:Dziewczyny czy można zaszkodzić dziecku słodyczami ? Zjadłam właśnie cała czekoladę i mało mi .. cukru nigdy nie mierzylam wiec nie wiem jak z tym ale ogolnie przed ciąża tez tyle słodyczy jadłam i ciężko żeby odstawić
Justa w nadmiarze wszystko może zaszkodzić. Nawet woda...lostdestionation, pippi, Skali89, Klaudy lubią tę wiadomość
2018 👨👩👧 Córeczka ❤️
Ciąża z cukrzycą (dieta)
2023/24 starania o rodzeństwo 👶
Euthyrox 50
05.02 biel na teście (12dpo)
08.02 spodziewana 🐒 -
Po zjedzeniu całej czekolady to już trochę lepiej przyhamować na dzisiaj ze słodkościami, czasem sama potrafię zjeść całą jak mnie najdzie ale dokładnie jak napisała MamaPama, w nadmiarze wszystko może zaszkodzić
https://www.maluchy.pl/li-73084.png -
Dziewczyny, brzuszki rewelacja:D Ja co miesiąc robię zdjęcia, czas na zdjęcie wypada jutro, potem porównujemy z Mężem jak się zmieniam, hehe:)
Meble do pokoiku piękne:D
Osobiście lubię meble w kolorze drewna, ale też zastanawiamy się nad białymi do pokoju dziecka. Łóżeczka mamy wypatrzone i białe, i drewniane, więc zobaczymy jak to się ułoży.
Wyskoczę z pytaniem trochę z innej beczki... Nieco powiązane z brzuszkami^^. Słuchajcie, brzuszek mam już widocznie zaokrąglony i nie spodziewałam się,że z tego powodu zaczną się trudności w ubieraniu butów... Ogólnie schylam się bez problemu, ale czuję ucisk na brzuchu który mi wyraźnie przeszkadza. A w zimie ten brzuszek będzie większy o tyle, że schylanie stanie się niemożliwe... myślicie już jakie buty kupić na ten czas?
-
Ostatnio kupiłam ocieplane botki wsuwki. Już teraz nogę zadzieram na koci drapak, by zasznurować buta
Ewentualnie noga do góry i opieram kostkę o udo drugiej nogi, tyle że wtedy kokardkę ze sznurówki mam z boku.
A jak będzie zima stulecia, a straszą nią od kilku lat, to mąż będzie musiał sznurować mi śniegowceZAneczka lubi tę wiadomość
-
No tymi butami będzie ciekawie bo wszystkie dotychczasowe ciążę kończyłam we wczesnej jesieni. .... a teraz marzec, chyba adidasy szerokie bo innych przecież nie ubiore jak jeszcze spuchne jak w poprzednich to bedzie ciekawie.
ZAneczka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny śliczne brzuszki!
Justa1994 po Tobie w sumie nie widać ciąży
ale pewnie wieczorkiem masz większy brzusio - ja w ciągu dnia jakbym się rozciągała w brzuchu, hehe
Z tymi butami rzeczywiście będzie problem, bo już odczuwam dyskomfort przy zakładaniu botków. Brzuch zaczyna przeszkadzaćAgi83 - pozostaną tylko krosky! Haha
Agi83, panama lubią tę wiadomość