Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Verbena nie wiem co napisać zresztą żadne słowa nic tu nie dadzą jest mi ogromnie przykro nie wyobrażam sobie co przechodzisz ale płacz dziewczyno ile wlezie musisz to wyplakac przezyc żałobę Kacperek był najsilniejszym dzieckiem jakie znam zawsze będzie małym bohaterem malutki aniołek
-
Verbana strasznie mi przykro nawet nie wiem co czujesz
A czy jest szansa dowiedziec sie co bylo powodem calej sytuacji? Nie mówię o skekcji ale skad zle przeplywy wina lozyska pepowiny?
Ja i tak będę Ciebie podziwiać dzielnie walczylas zrobilas wszystko co w twojej mocy maluszek też walczył.
Niech aniołek czuwa nad wasza rodzina trzymaj się na zawsze będziesz w jego sercu a on w twoim. -
Sylwia91 wrote:Ja też jestem zdania że każdy dzień w brzuchu tak przynajmniej do 39tc jest ważny i korzystny dla dziecka. Mam Córkę z 37tc i urodziła się chudziutka, nie trzymała ciepła, miała żółtaczkę i ciągle spala nie mogłam jej obudzić żeby nawet nakarmić. Myślę że gdyby posiedziała dłużej w brzuchu to nie byłoby takich problemów.
Co do imion.. ja jestem za tradycyjnymi imionami. Nie dałabym dziecku na imię Np. Lena, Paola itp. do Borysa nie mam nic. Ja dodatkowo ze względu na to czym się zajmuję szukam raczej imienia ze świętym patronemostatnio byłam na chrzcie gdzie rodzice dali dziecku na imię Kuba. Nie Jakub tylko Kuba bo stwierdzili że i tak każdy woła Kuba... Porażka.
Black&white, Cecylia patronką muzyki kościelnej
Mój syn miał dokładnie te same problemy do tego nie chciał jeść z piersi nie mógł bo był za słaby wg lekarzy dlatego ja będę walczyć o każdy dzień dłużej w brzuchuSylwia91 lubi tę wiadomość
-
AJrin Łożysko poszło do badań ale na wyniki czeka się kilka tygodni, w tym tygodniu powinny też już być wyniki badań genetycznych. Jeśli okaże się że Kacperek był całkowicie zdrowy to już w ogóle tego nie zrozumiem jak mogło dojść do takiej sytuacji w tak krótkim czasie...
Dziewczyny dalej będę was czasami podczytywać, 3majcie się i niech wasze maluszki zdrowo rosną, odezwę się jak tylko trochę to wszystko ogarnę i będę wiedzieć coś nowegoKacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny