MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania_mr wrote:A ja dziś skończyłam prawie pieczenie:
brzoskwiniowy sernik na zimno, miodownik z orzechami, sernik płaczący, sernik z różową pianką, ciasto z kawową pianką (biszkopt upieczony, kremy już jutro zrobię) oraz ciasteczka maślane (ciasto wyrobione ale jutro będę robić) oprócz tego na spróbowanie zrobiłam wigilijne śledzie z miodem a jutro będę jeszcze robić śledzie pod "pierzynka" a mąż chlebek z boczkiem
Jutro w końcu fryzjer -
Dziekuję dziewcyny Nie jest mi lżej z tym, ze też miewacie te bóle, ale przynajmniej mam taki spokój, że to normalne w ciąży. Momentami dziś już płakałam, bo nie dawałam rady, ale przespałam w przerwami większość dnia- w pół siedzącej pozycji, bo zgaga od wczoraj jest absolutnie nie do zniesienia, pomimo, że dziś zjadłam tyle co nic ... magnez w podwójnej dawce i czuje się przynajmniej fizycznie już lepiej. Mały się rusza jak zwykle to też mnie uspokaja.
Viril ja kupiłam też aspirator
Ania Mr- nieźle się szykujesz na święta Ja jutro sernik będę robiła we wtorek od rana pierogi z ciasta francuskiego, sałatkę z makaronem i tuńczykiem i kotleciki ryżowe z grzybami... może jeszcze rybę z warzywami i wsio bo idę na wigilie do teściowej także robię tylko tyle co zabieram ze sobą. A na świeta mama przyjeżdża, ale zabroniła mi cokolwiek robić bo przywiezie cały świąteczny obiad ze sobą -
Hej dyiewcyznz! Nie pryepracowujcie sie przed swietami. Ja od tygodnia sie troche leniuchuje. Posprzatalam mieszkanie na swieta, okna, firamy itp. zrobilam uszka do barszczu i barszcz i na tym koniec. Tak luznych swiat to jeszcze nie mialam. Od kiedz jestem na urlopie nie mam zadnych boli brzucha i ogolnie czuje sie swietnie, czasem sie boje ze az za dobrze. Maly siedzi cichutko, rusza sie bardzo delikatnie, takze naprawde cale dni nic nie czuje, musze sie bardzo mocno skupic, zeby cos poczuc. Maz w domu na chorobowym, ale czuje sie juz dobrze, wiec poogladalismz juz woyki i foteliki, wozek wybralismy, co do fotelika nie jestesmy pewni. Dzisiaj chcemy kupic szafe. W takich sklepach wogole nie ma ludzi teraz i naprawde fajnie robi sie zakupy. W piatek po swietach nastepna wizyta u lekarza, nie moge sie doczekac, co nie ukrywam ze ciut sie martwie tymi slabymi ruchami dziecka.
Milego dnia! Oszczedzajcie sie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 08:41
-
Kochane Marcóweczki chciałabym złozyć Wam zdrowych , spokojnych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia , miłości w gronie rodziny i przyjaciół
i aby maluszki zdrowo się chowały w Naszych brzuszkachpillow, Kocur, Oleńka, Viril, kaaasiaczek_, szczessciara, paula22, Marysia0312, Effcia28, wisnia11 lubią tę wiadomość
-
a ja jestem zabiegana. Chyba mam jakiś przerost ambicji bo chcę jak nawięcej rzeczy robić i najlepiej wszytsko sama To też od rana kursuję w tych cholernych korkach i wyczekuję w kolejkach- chyba już wszytsko mam - wieczorem do garów Jeszcze pomaluję włosy i sumie mam wsio ogarnięte Kieckę na wigilię kupiłam w sieciówce, rozmiar M i nie na dziale dla ciężarówek- także pewnie posłuży mi jeszcze na potem
Paula- mam takie same bóle krzyża- generalnie ogólnie jestem ostatnio obolała No i dziewczyny zaczęły mi puchnąć nogi- nawet moja mama to zauważyła, teraz tylko sprawdzam co chwilę czy nie robią mi się żylaki, bo mnie mega bolą, ale mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. -
No ja również Wam życzę Wesołych spokojnych, bezbólowych Świąt, Żebyśmy mogły sie najeśc do syta a żeby kilkogramy ewentualnie weszły w cycki, noi zeby maleństwa, jak najczęsciej dawały Nam o sobie znać
Ps, musze sie pochwalić że znow wygrałam dla malego zabawke a mianowicie interaktywnego pieska z Tiny love 6 + , do raczkowania
http://dladzieciaczka.pl/product-pol-5775-Tiny-Love-INTERAKTYWNY-PIES-FRED-nowy-wzor.html
szczessciara, pillow, paula22, kaaasiaczek_, Kocur, Marysia0312 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki,
ja już po wizycie, ale oczywiście przed świętami jest szaleństwo.
Michał ma wszystkie parametry w normie, serduszko pięknie mu bije,
waży 1358 g i ma się dobrze. oczywiście nie omieszkał nie pokazać siusiaka a buzi nie chciał, co za chłopaczysko
następna wizyta 14 stycznia.
dzisiaj dostaliśmy wózek jest super bardzo mi się podoba, mimo białego stelaża
przy okazji ja również chciałam Wam życzyć wszystkiego najlepszego z okazji świąt, dużo miłości, spełnienia marzeń oraz oczywiście zdrowych bobasów i szybkich, bezbolesnych rozwiązańszczessciara, pillow, Viril, paula22, juicca, Kocur, Marysia0312, wisnia11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zdrowych świąt spędzonych w miłym towarzystwie, bez bieganiny tym bardziej w naszym stanie;)
Smacznych potraw, wytrwałości gdy boli krzyż itd;)
Wesołych Świąt;*kaaasiaczek_, juicca, pillow, Kocur, Marysia0312, sylvia, Viril, wisnia11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z okazji świąt Bożego Narodzenia
wielu głębokich i radosnych przeżyć,
wewnętrznego spokoju,
zadumy nad płomieniem świecy,
zwolnienia oddechu,
nabrania dystansu do tego, co wokół,
chwil roziskrzonych kolędą,
śmiechem i wspomnieniami.juicca, pillow, kaaasiaczek_, sylvia, Viril, Kocur, wisnia11 lubią tę wiadomość