MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
my już właśnie spacerek zaliczyliśmy zaraz biorę się za obiad. to w sumie ja dokupię tylko jakieś większe podpaski z paskiem klejącym i najwyżej później będę się martwić. takie podkłady to w sumie grosze kosztują to jak coś to się kupi.
Pillow, a te wkładki laktacyjne z tesco to są jakieś "firmowe" czy marka tesco, bo nie chciałabym przepłacać za nie wiadomo jakie skoro i tak przy każdej zmianie będą leciały do kosza. -
kaaasiaczek_ wrote:my już właśnie spacerek zaliczyliśmy zaraz biorę się za obiad. to w sumie ja dokupię tylko jakieś większe podpaski z paskiem klejącym i najwyżej później będę się martwić. takie podkłady to w sumie grosze kosztują to jak coś to się kupi.
Pillow, a te wkładki laktacyjne z tesco to są jakieś "firmowe" czy marka tesco, bo nie chciałabym przepłacać za nie wiadomo jakie skoro i tak przy każdej zmianie będą leciały do kosza.
ja wkładki laktacyjne kupowałam na allegro z różnymi rzeczami dla dziecka wówczas to taniej wychodzi w porównaniu z cenami sklepowymi -
nick nieaktualny
-
Iwo 123 ja tez nie mialam zadnych objawow, ale teraz od 2 dni leze i jakbym sie czula lepiej, nie latam tak do WC, wczesniej co godzine, nawet w nocy. Troche mnie ciagnal wczesniej brzuch i bolal krzyz, ale myslalalm ze to normalne, teraz takich objawow nie mam, wiec moze to byly objawy skracajace sie szyjki.
-
ania_mr wrote:co można stosować na zgagę bardzo dziś zaczęła mi doskwierać