MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki witam poświątecznie
Muszę się też zabrać za pranie ciuszków mam trochę po moim synku raz już wyprałam a teraz muszę w dziecięcym proszku wyprać.
Jak macie fajnie że znacie płeć ja nadal nie wiem mam wizytę 8 stycznia więc może nam się pokaże
od wczoraj znowu mam skurcze ale na szczęście nie są bolesne
-
Już po wizycie płeć potwierdzona na 100 % córcia
Waga 1702 gramy termin 7 marzec
Wszystko poza tym że dostałam ascofag i nospe na skurcze ok
Nastepna wizyta 30.01.14kaaasiaczek_, Kocur, pillow, Endokobietka, sylvia, ania_mr, juicca lubią tę wiadomość
-
jutro sylwek a ja bede leżeć i znowu odpoczywać... mam takie zmienne nastroje ze szok caly czas prawie ryczec mi sie chce, a do tego mały tak sie układa, że z bólu kwicze czasami nawet prawie nad "piczką"-wybaczcie za określenie
Ja już ciuszki też wyorane i wyprasowane poukładałam w szafie
Ale dziewuszki szczęśliwego nowego roku i oby ten 2014 był lepszy !!Kocur, pillow lubią tę wiadomość
-
Witam Was Dziewczynki.
Dzisiaj miałam straszną noc:-{ w ogóle się nie wyspałam, strasznie bolały mnie plecy, na dole czasem całe, czasem jeszcze kuło mnie coś w brzuchu a mały się wiercił. Też może macie problemy z plecami?
Wczoraj sporo się nachodziłam... -
Witajcie , oj mnie tez plecy bolą , wczoraj ułozyc sie nie umiałam , w kazdej pozycji oddechu brakowało , mały strasznie nisko sie wiercił w dodatku brzuch pobolewał no masakra , a teraz pachwiny...z kazdym dniem czuję się ocięzale
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś jakoś pierwszy raz od dłuższego czasu dobrze spałam obudziłam się tylko raz na toaletę i zjeść serek :)Tak szybko mija czas, nie tak dawno dowiedzieliśmy się że jesteśmy w ciąży a tu już prawie końcówka:) ja już wcześniej kupiłam piccolo wiec mam co pić w sylwestra:P dodatkowo ma my do układania puzzle 1000 i siostra przywiezie mi scrabble i monopoly więc będziemy grać
a dla Wszystkich życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2014 i oczywiście szczęśliwego rozwiązania bo to nas czeka w 2014 r,pillow, kaaasiaczek_, juicca lubią tę wiadomość
-
a mnie ostatnio wszystkie dolegliwości minęły. w całe święta mały mnie tak skopał że z bólu się skręcałam. cały czas do niego mówiłam żeby wziął kolana i się tak nie prostował.. hehe a teraz tak się pięknie ułożył gdzieś pod plecami chyba że praktycznie go nie czuje. nawet brzuch mi nie przeszkadza. w ogóle się nie czuję jakbym w ciąży była. no oprócz tego delikatnego maszerowania małego.
dziewczyny życzę Wam wszystkiego co najlepsze na ten nadchodzący Nowy Rok, który wywróci nasze życie do góry nogami Dużo miłości i ciepła. Uśmiechu i spokoju Buziaki :*ania_mr, juicca, pillow, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry;)
ja juz po wizycie u lekarza. nie miałam dziś usg, miałam badanie ginekologiczne i lekarz powiedział, że ciąża trzyma sie dobrze ale mam zapalenie pochwy zauważył i z moczu też to wynika.
Dostałam lek doustny i dopochwowo.
Nie wiem czy po tym chodzeniu dziś ale boli mnie jakby kość miednicy,pochwy jak chodzę i okolica brzucha.Czy to normalne? Dziś to czuje po chodzeniu po mieście bo może jak ciągle w domu jestem to nie jest wszystko takie sprężyste. Czy Wy też tak macie dziewczyny?
A z okazji nowego roku życzę Wam szczęśliwych rozwiązań, wytrwałości przy swoich maleństwach i duzooo miłości:)ania_mr, juicca lubią tę wiadomość
-
Wylądowałam dziś na IP z tymi bólami pleców. Ogólnie wszystkie badania ok, mały rośnie jak na drożdżach, szyjka twarda, zamknięta 3,3 cm.
Przyczyną bólów pleców może być ucisk na moczowody, ewentualnie obciążenie kręgosłupa. Mam pić urosal i dużo odpoczywać. Lekarz pokazał mi też ćwiczenia na kręgosłup.
Te dzisiejsze badania uspokoiły mnie w końcu.
Życzę wam dziewczyny Szczęśliwego Nowego Roku, aby każda z nas miała szybki i przyjemny poród:) dużo miłości, radości i wszystkiego co najlepsze:) buziaki dla każdej z Was:)
U mnie też Piccolo oczywiście też będzie grane:)
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
Dziewuszki na Nowy Rok życze wam duzo siły i zdrówka i mało bolesnych porodów i grzecznych dzieciaczków i uśmiechu i szybkiego zgubienia kg po ciąży
Ja umieram absolutnie- rzyganie i zgaga cały dzień i noc Nic już nie mogę jeść ani spać- mały od 2 dni strasznie mnie tłucze aż mnie to martwi, że nie śpi w ogóle, bo w nocy mam co chwilę pobudkę Nie wiem może on też się tak źle czuje jak ja -
Szczęśliwego Nowego Roku ! :*
Ja praktycznie z bólu brzucha i pleców ciągnięcia, kłucia w pachwinach non stop leże niestety. Sylwester z Tvn i sokiem pomarańczowym. Mała szaleje wypycha pupe pod sam żołądek ma już pozycje jak do poroduViril, Kocur lubią tę wiadomość