X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARCOWE MAMUSIE 2014
Odpowiedz

MARCOWE MAMUSIE 2014

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki witam poświątecznie :)

Muszę się też zabrać za pranie ciuszków mam trochę po moim synku raz już wyprałam a teraz muszę w dziecięcym proszku wyprać.

Jak macie fajnie że znacie płeć ja nadal nie wiem mam wizytę 8 stycznia więc może nam się pokaże :)

od wczoraj znowu mam skurcze ale na szczęście nie są bolesne

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • pillow Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 10:03

Effcia28 lubi tę wiadomość

• kaaasiaczek_ Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam takie pytanie, bo się zastanawiam jak ciuszki prałam i prasowałam we wrześniu, czy jest sens robić to jeszcze raz? skoro leżą w komodzie, już przygotowane, poukładane, itp.

co myślicie o tym? ;)

qb3ci09kgez1zp78.png
  • pillow Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 10:03

• Oleńka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już po wizycie płeć potwierdzona na 100 % córcia :)
    Waga 1702 gramy termin 7 marzec :)
    Wszystko poza tym że dostałam ascofag i nospe na skurcze ok :)
    Nastepna wizyta 30.01.14

kaaasiaczek_, Kocur, pillow, Endokobietka, sylvia, ania_mr, juicca lubią tę wiadomość

4afcc1255b.png
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro sylwek a ja bede leżeć i znowu odpoczywać... mam takie zmienne nastroje ze szok caly czas prawie ryczec mi sie chce, a do tego mały tak sie układa, że z bólu kwicze czasami nawet prawie nad "piczką"-wybaczcie za określenie :)

Ja już ciuszki też wyorane i wyprasowane poukładałam w szafie :)

Ale dziewuszki szczęśliwego nowego roku i oby ten 2014 był lepszy !! :D

Kocur, pillow lubią tę wiadomość

relgg7rfroacrbi5.png
  • Iwo123 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Dziewczynki.
    Dzisiaj miałam straszną noc:-{ w ogóle się nie wyspałam, strasznie bolały mnie plecy, na dole czasem całe, czasem jeszcze kuło mnie coś w brzuchu a mały się wiercił. Też może macie problemy z plecami?
    Wczoraj sporo się nachodziłam...

relg3e5ejn8hl19k.png
  • Endokobietka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwo ja mialam bardyo ostre bole plecow, ale od kiedy leze to sie skonczyly. Teraz troche bola mnie z lezenia, ale to jest zupelnie inny bol, przy tamtym nie moglam sie wyprostowac.

17u93e5exqfllrog.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie , oj mnie tez plecy bolą , wczoraj ułozyc sie nie umiałam , w kazdej pozycji oddechu brakowało , mały strasznie nisko sie wiercił w dodatku brzuch pobolewał no masakra , a teraz pachwiny...z kazdym dniem czuję się ocięzale

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam kłucie nad prawym pośledkiem chyba malutka tak się układa :) plecy też bolą ahhh ale jak pomyśle że to wszystko tylko dlatego że to dzieciątko moje małe tam siedzi to ten ból mi nie przeszkadza :)

• kaaasiaczek_ Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Marcóweczki,

chciałam Wam życzyć wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, dużo miłości, zdrowych pociech i oczywiście rozwiązań - bezproblemowych i szybkich oraz w terminie :)

Zapewne każda z nas będzie się dzisiaj bawić przy...

r384.jpg

:D

ania_mr, pillow, wisnia11, juicca, Viril lubią tę wiadomość

qb3ci09kgez1zp78.png
  • pillow Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 10:04

kaaasiaczek_ lubi tę wiadomość

• ania_mr Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś jakoś pierwszy raz od dłuższego czasu dobrze spałam :) obudziłam się tylko raz na toaletę i zjeść serek :)Tak szybko mija czas, nie tak dawno dowiedzieliśmy się że jesteśmy w ciąży a tu już prawie końcówka:) ja już wcześniej kupiłam piccolo wiec mam co pić w sylwestra:P dodatkowo ma my do układania puzzle 1000 :) i siostra przywiezie mi scrabble i monopoly więc będziemy grać :)

a dla Wszystkich życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2014 i oczywiście szczęśliwego rozwiązania bo to nas czeka w 2014 r,

pillow, kaaasiaczek_, juicca lubią tę wiadomość

relgh371tnvgf6k5.png77d19a1547e45cc4.png
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez mnie bola plrcy a najbardziej krzyż i stawy w nocy ... każdą nockę mam nieprzespaną, do tego młody się wierci :)

relgg7rfroacrbi5.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wszystkie dni Nowego Roku
    Życzę Wam wiary w sercu i światła w mroku.
    Oby jednym krokiem mijały przeszkody.
    Byś czuł się silny i wiecznie młody
    Wszystkiego dobrego w 2014 Roku :)

pillow, kaaasiaczek_, wisnia11, paula22, juicca lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • wisnia11 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie ostatnio wszystkie dolegliwości minęły. w całe święta mały mnie tak skopał że z bólu się skręcałam. cały czas do niego mówiłam żeby wziął kolana i się tak nie prostował.. hehe a teraz tak się pięknie ułożył gdzieś pod plecami chyba że praktycznie go nie czuje. nawet brzuch mi nie przeszkadza. w ogóle się nie czuję jakbym w ciąży była. no oprócz tego delikatnego maszerowania małego.

dziewczyny życzę Wam wszystkiego co najlepsze na ten nadchodzący Nowy Rok, który wywróci nasze życie do góry nogami ;) Dużo miłości i ciepła. Uśmiechu i spokoju :) Buziaki :*

ania_mr, juicca, pillow, Effcia28 lubią tę wiadomość

u79ep1.png
    k3xSp2.png
  • paula22 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry;)
    ja juz po wizycie u lekarza. nie miałam dziś usg, miałam badanie ginekologiczne i lekarz powiedział, że ciąża trzyma sie dobrze ale mam zapalenie pochwy zauważył i z moczu też to wynika.
    Dostałam lek doustny i dopochwowo.
    Nie wiem czy po tym chodzeniu dziś ale boli mnie jakby kość miednicy,pochwy jak chodzę i okolica brzucha.Czy to normalne? Dziś to czuje po chodzeniu po mieście bo może jak ciągle w domu jestem to nie jest wszystko takie sprężyste. Czy Wy też tak macie dziewczyny?

A z okazji nowego roku życzę Wam szczęśliwych rozwiązań, wytrwałości przy swoich maleństwach i duzooo miłości:)

ania_mr, juicca lubią tę wiadomość

lprktv73nye615w2.png
  • Iwo123 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wylądowałam dziś na IP z tymi bólami pleców. Ogólnie wszystkie badania ok, mały rośnie jak na drożdżach, szyjka twarda, zamknięta 3,3 cm.

Przyczyną bólów pleców może być ucisk na moczowody, ewentualnie obciążenie kręgosłupa. Mam pić urosal i dużo odpoczywać. Lekarz pokazał mi też ćwiczenia na kręgosłup.

Te dzisiejsze badania uspokoiły mnie w końcu.

Życzę wam dziewczyny Szczęśliwego Nowego Roku, aby każda z nas miała szybki i przyjemny poród:) dużo miłości, radości i wszystkiego co najlepsze:) buziaki dla każdej z Was:)

U mnie też Piccolo oczywiście też będzie grane:)

Effcia28 lubi tę wiadomość

relg3e5ejn8hl19k.png
  • Kocur Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuszki na Nowy Rok życze wam duzo siły :) i zdrówka i mało bolesnych porodów i grzecznych dzieciaczków i uśmiechu i szybkiego zgubienia kg po ciąży :)

Ja umieram absolutnie- rzyganie i zgaga cały dzień i noc :( Nic już nie mogę jeść ani spać- mały od 2 dni strasznie mnie tłucze aż mnie to martwi, że nie śpi w ogóle, bo w nocy mam co chwilę pobudkę :( Nie wiem może on też się tak źle czuje jak ja :(

2014- synek cc 36 tc
    2016- adopcja córeczki
    2019- poronienie zatrzymane 10 tc 💔
    2020- ciąża w bliźnie po cc 8/9tc 💔
    2024- córeczka cc 36 tc
    202406105056.png
  • Oleńka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego Nowego Roku ! :*

Ja praktycznie z bólu brzucha i pleców ciągnięcia, kłucia w pachwinach non stop leże niestety. Sylwester z Tvn i sokiem pomarańczowym. Mała szaleje wypycha pupe pod sam żołądek :D ma już pozycje jak do porodu :)

Viril, Kocur lubią tę wiadomość

4afcc1255b.png
‹‹ 125 126 127 128 129 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ