X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARCOWE MAMUSIE 2014
Odpowiedz

MARCOWE MAMUSIE 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Wasze samopoczucie? mnie dziś boli delikatnie podbrzusze jak chodzę...i znów sie schizuje ( mimo że obiecałam sobie ze juz nie bede rozmyslała) no i głowa zaczeła boleć...

• Lula_w Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:14

Marysia0312 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Lula ,własnie leżę i odpoczywam:)

• kaaasiaczek_ Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też dziś rano czułam taki dziwny ból w podbrzuszu, ale rozchodziłam go, a później wyleżałam i (odpukać) przeszło :)

odpoczynek jest najlepszy na bóle :)

qb3ci09kgez1zp78.png
  • paula22 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie też ost pobolewa podbrzusze ale nie ciągle tylko tak jakoś momentami, dokucza mi zgaga i zależnie od dnia wymioty wieczorem ale mdłości codziennie mam i chwilami ścisk żołądka...

lprktv73nye615w2.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a ja dalej plamie przez tego głupiego krwiaka , wiem ze to musi sie opróznic i moge nawet kilka tygodni plamic biore rutinoscorbin , bo pomaga na naczynka krwionosne

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też przez tydzień plamiłam, na wizycie lekarz powiedział ,że krwiak się zmniejszył i teraz śluz mam już normalny. Także nie martw się, musisz przeleżeć i na pewno ładnie się wchłonie krwiak.

• Endokobietka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez boli brzuch od paru dni, martwilam sie, ale widze, ze nie tylko mnie. Ja mam za soba pare operacji ginekologicznych, wiec mozliwe ze zrosty pooperacyjne sie naciagaja i bola.

17u93e5exqfllrog.png
  • Dagmara Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie brzuch nie boli ale dzisiaj obudziłam się z takim bólem głowy że ledwo mogłam się podnieść i te mdłości są coraz mocniejsze. od kawy mnie odrzuca tabletek przeciwbólowych nie chce brać, więc jest ciężko. jeszcze ten upał. masakra.

m3sxs65g11pm3ti6.png

Córka 2012👱‍♀️
    Córka 2014👩‍💼
    Syn 2016 👱‍♂️

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te bóle rozmawiałam z koleżanko to normalne...mimo tego rozmyślam czasami. Dziś np. mnie juz piersi nie bola i nie mdli mnie

• Endokobietka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie glowa tez czesto boli, bol glowy byl moim pierwszym objawem.
    Do tego wieczna sennosc i zmeczenie, pobolewanie brzucha, moze lekkie mdlosci pare razy, ale ogolnie ok, piersi bolaly mnie tylko na samym poczatku 2-3 tygodnie.
    Ale brzuszek mi zaczyna "wywalac" i wszystkie spodnie sie zmniejszyly.

17u93e5exqfllrog.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje spodnie i spodenki też za małe:) muszę guzik sobie odpinać:) chyba wybiorę się na małe zakupy:) sukienki wszystkie w biuście mi też są za małe powoli.

• Endokobietka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysia same chcialysmy :)

17u93e5exqfllrog.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchajcie , moj gin powiedział mi , że pierwsze USG jakie będe miała to bedzie prenatalne ... czy to jest normalne , że nie bede miała zadnego wcześniej ?

• Dagmara Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja będę miała USG w piątek to jest 7 tydzień aby zobaczyć czy dzidziuś się rozwija i czy bije serduszko. Ale wiem że są lekarze którzy odradzają USG w pierwszych 10 tygodniach.
    Ja tam wolę zobaczyć swoją fasolkę, i tak się denerwuje czy wszystko jest ok a gdybym miała czekać do 11 tygodnia to bym zwariowała.
    Możesz poprosić o to badanie albo iść prywatnie do innego lekarza.

m3sxs65g11pm3ti6.png

Córka 2012👱‍♀️
    Córka 2014👩‍💼
    Syn 2016 👱‍♂️

• Endokobietka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem 9+6 i mialam juz 4 USG, ale bylam w centurm leczenia nieplodnosci. Tam mi zrobili USG w dniu spodziewanej miesiaczki i wtedy bylo juz widac 2 minimalne kropeczki, niestety 1 przestala sie rozwijac. Moze dlatego mialam tak czesto robione USG, bo nie mozna bylo stwierdzic czy to ciaza blizniacza czy nie. Od teraz jestem juz pod opieka mojej ginekolog i teoretacznie "naleza sie" 3 USG w czasie calej ciazy. Jak dla mnie to stanowczo za malo.

17u93e5exqfllrog.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro ide na wizyte i "wyszarpie" od niego skierowanie na UGS :)

• Dagmara Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam dziewczyny w ten upał, dajecie radę jakoś?
    U mnie jest kiepsko wczoraj miałam migrenę i wymioty, tragedia:(
    Dzisiaj już jest dużo lepiej

m3sxs65g11pm3ti6.png

Córka 2012👱‍♀️
    Córka 2014👩‍💼
    Syn 2016 👱‍♂️

• Mikusia2 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ledwie żyje w ten upał, już nie mogę się doczekać zmiany pogody. mój brzuszek już się troszkę zaokrąglił :) a to dopiero 11 tydzień

oeuak0s3wt902skk.png
    9ltfxzdvyikp4icy.png
    km5scwa1m8wagzpl.png[/url
  • Dagmara Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie że brzuszek Ci rośnie, ja się nie mogę doczekać mojego, z pierwszej ciąży dobrze wspominam ten okres.
    Jutro idę na pierwsze USG, oby wszystko było ok

m3sxs65g11pm3ti6.png

Córka 2012👱‍♀️
    Córka 2014👩‍💼
    Syn 2016 👱‍♂️

‹‹ 12 13 14 15 16 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ