MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny a ja dalej plamie przez tego głupiego krwiaka , wiem ze to musi sie opróznic i moge nawet kilka tygodni plamic biore rutinoscorbin , bo pomaga na naczynka krwionosne
-
nick nieaktualny
-
mnie brzuch nie boli ale dzisiaj obudziłam się z takim bólem głowy że ledwo mogłam się podnieść i te mdłości są coraz mocniejsze. od kawy mnie odrzuca tabletek przeciwbólowych nie chce brać, więc jest ciężko. jeszcze ten upał. masakra.
Córka 2012👱♀️
Córka 2014👩💼
Syn 2016 👱♂️
-
nick nieaktualny
-
Mnie glowa tez czesto boli, bol glowy byl moim pierwszym objawem.
Do tego wieczna sennosc i zmeczenie, pobolewanie brzucha, moze lekkie mdlosci pare razy, ale ogolnie ok, piersi bolaly mnie tylko na samym poczatku 2-3 tygodnie.
Ale brzuszek mi zaczyna "wywalac" i wszystkie spodnie sie zmniejszyly. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja będę miała USG w piątek to jest 7 tydzień aby zobaczyć czy dzidziuś się rozwija i czy bije serduszko. Ale wiem że są lekarze którzy odradzają USG w pierwszych 10 tygodniach.
Ja tam wolę zobaczyć swoją fasolkę, i tak się denerwuje czy wszystko jest ok a gdybym miała czekać do 11 tygodnia to bym zwariowała.
Możesz poprosić o to badanie albo iść prywatnie do innego lekarza.
Córka 2012👱♀️
Córka 2014👩💼
Syn 2016 👱♂️
-
Ja jestem 9+6 i mialam juz 4 USG, ale bylam w centurm leczenia nieplodnosci. Tam mi zrobili USG w dniu spodziewanej miesiaczki i wtedy bylo juz widac 2 minimalne kropeczki, niestety 1 przestala sie rozwijac. Moze dlatego mialam tak czesto robione USG, bo nie mozna bylo stwierdzic czy to ciaza blizniacza czy nie. Od teraz jestem juz pod opieka mojej ginekolog i teoretacznie "naleza sie" 3 USG w czasie calej ciazy. Jak dla mnie to stanowczo za malo.
-
nick nieaktualny