X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARCOWE MAMUSIE 2014
Odpowiedz

MARCOWE MAMUSIE 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Wasze samopoczucie? mnie dziś boli delikatnie podbrzusze jak chodzę...i znów sie schizuje ( mimo że obiecałam sobie ze juz nie bede rozmyslała) no i głowa zaczeła boleć...

• Lula_w Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:14

Marysia0312 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Lula ,własnie leżę i odpoczywam:)

• kaaasiaczek_ Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też dziś rano czułam taki dziwny ból w podbrzuszu, ale rozchodziłam go, a później wyleżałam i (odpukać) przeszło :)

odpoczynek jest najlepszy na bóle :)

qb3ci09kgez1zp78.png
  • paula22 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie też ost pobolewa podbrzusze ale nie ciągle tylko tak jakoś momentami, dokucza mi zgaga i zależnie od dnia wymioty wieczorem ale mdłości codziennie mam i chwilami ścisk żołądka...

lprktv73nye615w2.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a ja dalej plamie przez tego głupiego krwiaka , wiem ze to musi sie opróznic i moge nawet kilka tygodni plamic biore rutinoscorbin , bo pomaga na naczynka krwionosne

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też przez tydzień plamiłam, na wizycie lekarz powiedział ,że krwiak się zmniejszył i teraz śluz mam już normalny. Także nie martw się, musisz przeleżeć i na pewno ładnie się wchłonie krwiak.

• Endokobietka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez boli brzuch od paru dni, martwilam sie, ale widze, ze nie tylko mnie. Ja mam za soba pare operacji ginekologicznych, wiec mozliwe ze zrosty pooperacyjne sie naciagaja i bola.

17u93e5exqfllrog.png
  • Dagmara Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie brzuch nie boli ale dzisiaj obudziłam się z takim bólem głowy że ledwo mogłam się podnieść i te mdłości są coraz mocniejsze. od kawy mnie odrzuca tabletek przeciwbólowych nie chce brać, więc jest ciężko. jeszcze ten upał. masakra.

m3sxs65g11pm3ti6.png

Córka 2012👱‍♀️
    Córka 2014👩‍💼
    Syn 2016 👱‍♂️

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te bóle rozmawiałam z koleżanko to normalne...mimo tego rozmyślam czasami. Dziś np. mnie juz piersi nie bola i nie mdli mnie

• Endokobietka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie glowa tez czesto boli, bol glowy byl moim pierwszym objawem.
    Do tego wieczna sennosc i zmeczenie, pobolewanie brzucha, moze lekkie mdlosci pare razy, ale ogolnie ok, piersi bolaly mnie tylko na samym poczatku 2-3 tygodnie.
    Ale brzuszek mi zaczyna "wywalac" i wszystkie spodnie sie zmniejszyly.

17u93e5exqfllrog.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje spodnie i spodenki też za małe:) muszę guzik sobie odpinać:) chyba wybiorę się na małe zakupy:) sukienki wszystkie w biuście mi też są za małe powoli.

• Endokobietka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysia same chcialysmy :)

17u93e5exqfllrog.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchajcie , moj gin powiedział mi , że pierwsze USG jakie będe miała to bedzie prenatalne ... czy to jest normalne , że nie bede miała zadnego wcześniej ?

• Dagmara Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja będę miała USG w piątek to jest 7 tydzień aby zobaczyć czy dzidziuś się rozwija i czy bije serduszko. Ale wiem że są lekarze którzy odradzają USG w pierwszych 10 tygodniach.
    Ja tam wolę zobaczyć swoją fasolkę, i tak się denerwuje czy wszystko jest ok a gdybym miała czekać do 11 tygodnia to bym zwariowała.
    Możesz poprosić o to badanie albo iść prywatnie do innego lekarza.

m3sxs65g11pm3ti6.png

Córka 2012👱‍♀️
    Córka 2014👩‍💼
    Syn 2016 👱‍♂️

• Endokobietka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem 9+6 i mialam juz 4 USG, ale bylam w centurm leczenia nieplodnosci. Tam mi zrobili USG w dniu spodziewanej miesiaczki i wtedy bylo juz widac 2 minimalne kropeczki, niestety 1 przestala sie rozwijac. Moze dlatego mialam tak czesto robione USG, bo nie mozna bylo stwierdzic czy to ciaza blizniacza czy nie. Od teraz jestem juz pod opieka mojej ginekolog i teoretacznie "naleza sie" 3 USG w czasie calej ciazy. Jak dla mnie to stanowczo za malo.

17u93e5exqfllrog.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro ide na wizyte i "wyszarpie" od niego skierowanie na UGS :)

• Dagmara Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam dziewczyny w ten upał, dajecie radę jakoś?
    U mnie jest kiepsko wczoraj miałam migrenę i wymioty, tragedia:(
    Dzisiaj już jest dużo lepiej

m3sxs65g11pm3ti6.png

Córka 2012👱‍♀️
    Córka 2014👩‍💼
    Syn 2016 👱‍♂️

• Mikusia2 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ledwie żyje w ten upał, już nie mogę się doczekać zmiany pogody. mój brzuszek już się troszkę zaokrąglił :) a to dopiero 11 tydzień

oeuak0s3wt902skk.png
    9ltfxzdvyikp4icy.png
    km5scwa1m8wagzpl.png[/url
  • Dagmara Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie że brzuszek Ci rośnie, ja się nie mogę doczekać mojego, z pierwszej ciąży dobrze wspominam ten okres.
    Jutro idę na pierwsze USG, oby wszystko było ok

m3sxs65g11pm3ti6.png

Córka 2012👱‍♀️
    Córka 2014👩‍💼
    Syn 2016 👱‍♂️

‹‹ 12 13 14 15 16 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ