MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny Pillow chyba też jeszcze studiuje, wspominała kiedyś, że ma egzaminy, może to jest przyczyna jej nieobecności. Na pewno niedługo da znać co i jak, więc będzie wiadomo.
Wiśnia też mam już dość, ale mój mały zdecydowanie zszedł już niżej o czym byłam przekonana zanim powiedział lekarz, bo od tygodnia mam dużo lżejsze zgagi i czuje bardzo często kłucia na dole. Mam częste parcie na siusiu a robie po 3 kropelkiZ resztą ostatnio to jak mi się zachce muszę iść natychmiast...
Wiśnia dobrze, że napisałaś jak masz zamiar ubrać malucha - zrobię chyba tak samo
Do szpitala jeszcze nie wiem co zabrać dla dziecka, ale do porodu na pewno pojadę obejrzeć oddział to zapytam.
-
nick nieaktualny
-
ja kłucia dzisiaj odczuwam po prawej stronie brzucha, nie mogłam dojść z kuchni do pokoju na łóżko nawet, tak mnie chwyciło. wzięłam nospę, ale przypuszczam, że to pewnie zaparcia
no cóż...
idziemy dziś z mężem na kolację i do kina, trochę się odchamića co...
-
szczessciara wrote:Kocur a dokładnie w którym miejscu masz te kłucia ?
po 30 tygodniu zaczęły się pojawiać ale raczej sporadycznie, a teraz to juz bardzo często.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marysia0312 wrote:Myślicie ze to maluszek uciska i dlatego sa te kłucia?
A im niżej główka tym większy ucisk
Sikam bez przerwy czasem nawet co 15 minut. Jak tylko czuje większy ucisk, najczęściej oczywiście jak zmianiam pozycję, np. z siedzącej na stojącą to wtedy od razu do toalety na "czy kropelki" ;]