MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiśnia , chyba też nie czekałabym 2 tygodni tylko jak jest taka możliwość to idź na inne USG. Sama wiem po sobie, że waga dziecka bardzo dużo zależy od sprzętu USG... na różnych sprzętach mój mały też baaardzo róznie ważył, ale raczej w granicach normy, więc staram się nie panikować, choć pojęcia nie mam jaki sie juz urodzi, bo raz był b. duży a raz 'w sam raz'. Daj znać co Ci wyjdzie. Ściskam kciuki żeby wszytstko było okej !!! :*
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
ania_mr wrote:a tu znalazłam filmik ciekawy, ciekawe czy nasze maluszki też tak będą się ruszały przed porodem jak na nim
http://www.sexymamy.pl/Dziecko-rozrywa-brzuch-mamy-Sceny-jak-z-horroru-WIDEO_a3651
Widziaam już ten filmik i śmiało mogę powiedzieć że zupełnie jakbym swój brzuch widziała. Też mam takiego Obcego w srodku -
kaaasiaczek_ wrote:Iwo, próbowałam tak zrobić, ale nic nie dało. 2 pierścionki ściągnęłam na szybko na dworze, jak mi ręce zmarzły, a obrączka nawet nie drgnie.
To zostało jeszcze masło:) posmaruj palec masłem i spróbuj:)
Wiśnia trzymam kciuki za Was, musi być wszystko ok. -
Pillow musisz wytrzymać i maluch wyjdzie jak ma wyjść po 36 tyg !!!
Jeśli chodzi o melisę to super środek dla kobiet które mają nerwy albo kłopoty ze snem w ciąży. No ale tak jest że jeśli nas uspokaja to dziecko też więc jak będzie się mało ruszało to z kolei dalej będą nery więc lepiej chyba nie pić
U mnie w Rzeszowie ślizgawica i śnieg zima dotarła odczulam na własnej skórze jak wywróciłam się na lodzie dobrze ze na ręce jakoś tak że brzuch został na górze. Strasznie ślisko i niebezpiecznie jest uważajcie na siebiepillow, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Iwo powiem Ci, że najdłużej poluję na czapkę właśnie :D Masakra nic mi sie nie podoba, a jak podoba to są za duże. Wczoraj znalazłam na allegro jakąś która wpadała mi w oko, wystarczyło wpisać czapka 0-3 - to jest rozmiar niemowlęcy, poniżej 40 cm obwód głowki Sklepu Ci nie polecę, bo mi się tam nic nie podobało, w tesco na dziale niemowlecym są na pewno malutkie grube dla noworodków, bo jedna mi się rzuciała w oczy, na allegro jest większy wybór
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, brzuch mnie boli od wczoraj wieczorem, nie non stop,ale bardzo czesto, tak jak na okres, do tego te pachwiny, twardnienia, eehhhh boje sie ze nie wytrzymam jeszcze tych 2-3 tygodni. Jutro lekarz, mam nadzieje, ze nie bedzie zlych wiesci. Wszedzie znajduje tylko informacje, ze takie bole to bole przepowiadajace i ze porod juz niedlugo
-
nick nieaktualnyMnie też troszke wieczorem zaczeło bolec - niby podbrzusze, troszkę nogi ale po nocy przeszło.
Dziewczyny wytrzymamy:)
Nie wiem jak Wam ale mi w miarę szybko płynie czas:) za 6 dni do lekarza - tak odliczam od wizyty do wizyty.
Za oknem kiepska pogoda- mróz straszny i biało ,nawet się cieszę ,że nie muszę wychodzić