MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa bedę miała Michałka:)
Adam też bardzo ładne, podoba mi się jeszcze Paweł (mąż tak ma na imię i dlatego nie chcę dublować )
Dziewczyny hemoroidy mi wychodzą (dzis zauważyłam - coś okropnego,smaruje maścią procto glyvenol,mam nadzieję że pomoże. Całe szczęście ,że nie swedzi inie krwawi. Cholera, podobno przy porodzie mogą się nasilić
Mały znów mi sie wierci bardzo nisko...kurde niech ten luty szybko mija!!!
-
Witajcie ponownie ja juz po wizycie , lekarz przesunął mi wizyte z 20 na 17 i sie dowiedziałam:
mały waży 2030g , oczywiście ręką zaslonił buzinkę
ułozony GŁÓWKOWO szok , że obrócił się przy dwurożnej macicy, pytam sie lekarz czy zrobiłby mi CC on bo do niego mam zaufanie , a on na to oj nie wiem czy będziemy sie ciąć bo mały główkowo ułożony i może będę rodzic naturalnie, chyba że się obróci ponownie
Następna wizyta 25 lutego , to bd 36t1d
szyjka twarda zamkniętapillow, kaaasiaczek_, Effcia28, Endokobietka, szczessciara, paula22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypillow wrote:Mam koleżankę, której mąż ma na imię Paweł, a ich syn... to też Paweł Ja bym dziecku nie dała imienia takiego jakie mam ja lub mąż
u mnie w pracy był Wawrzynek ( Wawrzyniec ) jego tata też był Wawrzyniec i dziadek też i pradziadek też taka tradycja od 4 pokoleń miał siostrę Basie po mamie Wawrzyncia tzn babci Wawrzynka bo babcia Barbara córki nie miała i tradycja spadła na wnuczkę dopiero szkoda mi tylko mamy Wawrzynka tzn tego najmłodszego bo wyboru imienia pewnie nie miała czasem się śmiała jak przychodziła po Wawrzynka do żłobka że liczyła na to że on będzie dziewczynką i będzie miał na imię Kaja bo Basia już jest
a weź tu opowiedz jakąś historie rodzinna numerować ich trzeba chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 22:08
Kocur, Endokobietka, pillow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam jestem po wizycie trochę zmartwiona
Otóż z pomiarów wychodzi że moja córcia ma mniejszy brzuszek w porównaniu do główki:( nie mam tej kartki ale lekarz mi mówił że główka z wymiarów jest na 37 tydzień a brzuszek na 35 i 1.Tak się martwie:(
Szyjka się skróciła ale trzyma
Za tydzień na kontrolne usg mała waży 2400-2600 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia nie martw się ,jak byłam teraz u lekarza w środę też lekarz mierzył małego i wychodziło że brzuszek ma mały - zmierzył 2 raz aby sie upewnić i juz takiej różnicy nie było. W kazdym bądz razie powiedział ,że wszystko jest ok w normie.
Myslę że te pomiary nie są jednak tak dokłądne jak w rzeczywistości.Effcia28 lubi tę wiadomość