X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARCOWE MAMUSIE 2014
Odpowiedz

MARCOWE MAMUSIE 2014

Oceń ten wątek:
  • pillow Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    j

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 10:38

Marysia0312, juicca lubią tę wiadomość

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiaczek, dziwne ze Cie chca wypuscic z takimi objawami! Dziwne, a lezysz na Bonifrantow? Mam nadzieje ze wrocisz do domu,male z Mivhalkiem na rekach:)

Ciekawe jak Ania, czekam niecierpliwie na wiadomosci;)

Kurcze, u Was teraz bedzie gorace forum, co chwila wspaniale wiadomosci, poprzedzone wielkimi emicjami i oczekiwaniem! Oby tylko wszystko poszlo bezproblemowo;)

Czekam na wieści!

magdalena, pillow, juicca lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • kaaasiaczek_ Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak u Bonifratow. No dowiem sie jutro co i jak. Poki co ja skurcze czuje, a ich nie wylapuje ktg. Rozwarcie dalej bez zmian. I tak w kolko.

qb3ci09kgez1zp78.png
  • paula22 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny widzę, że niedługo będzie dalsza częśc powitań dzieciaczków na świecie;)
    kaaasiaczek ja też miałam skurcze czesto a na ktg ich nie było i na odwrót.
    pamiętam jak ja juz skurcze po odejściu wód miałam takie, że gwiazdki widziałam a jeszcze połozna mi ktg podłączała to natychmiast ją wołałam, że ma to zabrac bo ja nie wytrzymam leżeć w takich bólach i odłączyła i niedługo po tym urodziłam już. Ale wtedy wściekła byłam, że ja juz nie wyrabiam bo skurcze co 2minuty a tu jeszcze ktg jakby widać nie było, że rodze;)

Marysia0312 lubi tę wiadomość

lprktv73nye615w2.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza Anusia pewnie już tuli Alusie w ramionach ;) jej ja tez chce :D

NO Kaasiaczek Marysia kolej na Was ;) A POTEM MY

jA ACZKOLWIEK dalej do wc latam , mdli mnie ale nic wiecej sie nie dzieje...napinania to juz od dłuższego czasu , kurcze w pn bedzie 38 skonczony , to juz fajnie byloby tak urodzić ;)

magdalena lubi tę wiadomość

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiaczku niech ten twój Michałek wychodzi z brzuszka bo już pora na niego :) 40 tygodni a on dalej nic :)

• sylvia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny takie bóle podbrzusza jak na okres to normalne są???

relgg7rfroacrbi5.png
  • Oleńka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    file:///C:/Users/Ola/Desktop/Majeczka/CCF20140307_00000.jpg

Oto moja Maja :)

Trzymam kciuki za Was wszystkie poród bolesny i dochodzenie do siebie ale było warto! o wszystkim się zapomni !

juicca, Miriam, paula22 lubią tę wiadomość

4afcc1255b.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana gratulacje ;)zdrówka dla Was

coś stronka mi nie wchodzi

3jvz3e5ek8iil2ca.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje Ola :) zdjęcie nie wchodzi bo wyrzuciłas link od dysku z kompa

• juicca Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleńka musiałabyś zdjecie z kompa wrzucić na fotosika.pl lub tinypic.pl i pobrać link na forum

3jvz3e5ek8iil2ca.png

• RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juicca wrote:
    Hej dziewczyny , a ja dziś normalnie "umieram" mdli mnie , zołądek boli jak cholera , brzuch uciśnięty , taka ospała jestem , biegunka każdego dnia...dobrze że mojemu sie nocki skończyły

Oho, oho, może coś być na rzeczy, u mnie biegunki zwiastowały rychły poród i fakt, parę dni latania do ubikacji, a potem "bieg" do szpitala na CITO :)
    Trzymam kciuki :)

juicca lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • kaaasiaczek_ Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcoweczki, dzisiaj o 13:55 przyszedl na swiat nasz synek. Porod odbyl sie przez cesarskie ciecie, bo tetno malucha na skurczach zaczelo spadac. Michal wazy 2760 g i mierzy 53 cm. Jutro mam powoli zaczac wstawac z lozka i przystawiac malego do piersi. Bo dzisiaj tylko chcial spac przy cycku :) mam nadzieje, ze podolam w roli mamy. Moj maz oszalal na punkcie Miska. Trzymam kciuki za Was dziewczyny. Zeby wszystko poszlo dobrze. Jak bede miec wiecej sily to opisze porod i wstawie fotke maluszka.

Effcia28, Bea_tina, juicca, RewolucjaSięDzieje, sylvia, magdalena, paula22, Klemens86, szczessciara, Endokobietka, pillow, Kocur, Iwo123, wisnia11, Viril lubią tę wiadomość

qb3ci09kgez1zp78.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaasiaczek - gratulacje!!! Duuużo zdrówka dla maluszka i dla Ciebie - wracaj szybko do formy, kochana :*

kaaasiaczek_ lubi tę wiadomość

iv09mg7y9aya90me.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiaczku serdecznie Ci gratuluję :) odpoczywaj i nabieraj sił.A maleństwo ucałuj od forumowej ciotki :*

kaaasiaczek_ lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A o 13 jeszcze pisalas, ze nic z tego! Rewelacja!!! Odpoczywaj puki jeszcze ostatnie chwile mozesz:-)

Effcia28, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Marysia wyszła na spacer i po spacerze już się nie odezwała może też już coś zaczęło się u niej?

Ania coś się nie odzywa pewnie zajęta maluszkiem :)oj dziewczynki myślę o każdej z Was tej w dwupacku jak i o Tych już rozpakowanych.

Endokobietko napisz co tam u Was jak będziesz miała chwilę wolną :)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endokobietka dzis zrobila wpis w pamietniku:-)

Endokobietka lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaasiaczku Gratulacje ;)zdrówka dla Was:) jee dzieje się ;) kurcze coraz mniej Nas na placu boju :)

Oleńka już tuli swoją córeczkę , Ania Mr pewnie też
    Kaasiaczek , Marysi odpadł drugi kawałek czopa , więc może cos się dzieje :)

Zaczynam czuć podniecenie ;) no i stres że to już tuz tuż :D

Effcia , Kocur , Endokobietka ,Paula , Magdalena , Pillow ,Wiśnia, Mikusia alutka Iwo Wasze pociechy juz jakiś czas są z Wami :D

paula22, kaaasiaczek_, Effcia28, Viril lubią tę wiadomość

3jvz3e5ek8iil2ca.png

• Oleńka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje wszystkim mamom i tym oczekujacym zyczeszczesliwego rozwiazania:) ! Jak widzicie godzina wczesna ale co tam od 12 mamy z mezem sajgonik hehe mala ma straszne kolki i gazy praktycznje myli noc z dniem. W dzien spi jak zabita w nocy zwiedza , je co 1,5 h i placze. Strasznie mi jej szkoda ale to na poczatku nodmlane u niektorych. Zobaczymy jak to bedzie czekam na polozna bede dopytywac. Ale jesli chodzi o sam powrot zamieszanie itd powiem ze przeszlam lekka depresje nie dalam dzis rady wykapac malej praktycznie wszystko robi mąż. To chyba hormony szaleja jeszcze, poza tym takie przezycie jak ciaza i porod jest czym niesamowitym dla kobiety nie do opisania ból przeplatajacy sie z kilogramami szczęścia i wzruszeń.
    Ale wszystko jest do przezycia najwazniejsze sa zdrowe maluchy!
    Jak znajdę chwile wrzuce zdjecie Majeczki na razie wiadomo jest w co rece wlozyc ale jak sie odwroce i popatrze jak słodko ssie monia to wiem bylo warto!

Powodzenia kochane !

pillow, Miriam lubią tę wiadomość

4afcc1255b.png
‹‹ 211 212 213 214 215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ