X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARCOWE MAMUSIE 2014
Odpowiedz

MARCOWE MAMUSIE 2014

Oceń ten wątek:
  • Endokobietka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pillow moje dziecko nie wie jak jego lozeczko od srodka wyglada :) Spedzil w nim kiedys testowe 10 minut i byla masakra. Spi miedzy nami w lozku, ale przewaznie na ktoryms z nas.

17u93e5exqfllrog.png
  • Oleńka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endokobietka wrote:
    Pillow moje dziecko nie wie jak jego lozeczko od srodka wyglada :) Spedzil w nim kiedys testowe 10 minut i byla masakra. Spi miedzy nami w lozku, ale przewaznie na ktoryms z nas.

O matkoooo :O Moja śpi tylko w łóżeczku lub w dzień w wózku :P Ja bym się trochę bała że ją przyduszę czy coś :P To jest chyba taki sen na czuwaniu musicie się troche ęczyć tak. A to tak musicie?

4afcc1255b.png
  • kaaasiaczek_ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój Michał na szczęście w nocy śpi w łóżku, natomiast w dzień to jakaś masakra jest. ciągle chce siedzieć na cycku, głodny nie jest, tylko chce zabawkę do pocyckania. sutki mnie już tak bolą, że nie wyrabiam. najlepsze jest to, że najbardziej odpowiadałaby mu pozycja leżąca, czyli ja + on + cycek na łóżku, a przez cały dzień tak nie wyrobię. wczoraj myślałam, że pięknie usnął, to chciałam szybko skoczyć wziąć prysznic, włączyłam nianię i szybko wskoczyłam do łazienki. oblałam się wodą, a tu ryk... nawet się nie wycierałam, tylko jak mokra kura poleciałam do pokoju, a on puścił uśmiech i tyle było z mojej kąpieli. :/ dokończyłam ją dopiero jak mąż przyszedł z pracy. ale mam na niego sposób. otóż w poniedziałek wykorzystałam pomysł SuzyLee, czyli spakowałam małego do plecaka i zarzuciłam na brzuch, zamiast na plecy. dziewczyny, nie minęła minuta, a on spał jak zabity. nic go nie ruszyło. to ściągnęłam plecak i wrzuciłam go razem z nim do łóżeczka, dziecka nie było przez 3 godziny. hehehe. dzisiaj ma przyjść Tula, bo inaczej to tego nie widzę.

qb3ci09kgez1zp78.png
  • Endokobietka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleńka wrote:
    O matkoooo :O Moja śpi tylko w łóżeczku lub w dzień w wózku :P Ja bym się trochę bała że ją przyduszę czy coś :P To jest chyba taki sen na czuwaniu musicie się troche ęczyć tak. A to tak musicie?

My mamy lozko 2 x 2 metry jest dosc miejsca dla 3. Dzis Jas lezal sam miedzy 2 karmieniami miedzy nami, marudzil ale ja nie dalam rady spac z nim, plecy mi wysiadaly. Teraz spi na moim ramieniu. lekarz nawet zalecal spanie z nim do 3 miesiaca :) _Co kraj to obyczaj, nasz lekarz facet ok 50, 4 dzieci, chyba wie co mowi. Podobno na tym etapie nie da sie rozpiescic dziecka :) Mam nadzieje ze to prawda.

Marysia0312 lubi tę wiadomość

17u93e5exqfllrog.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz Misiek tez śpi z nami:)mąż się powoli buntuje ale jakoś udaje z tygodnia na tydzień go przeciągam :) też mamy akie duże łóżko:)

Wczoraj zauważyłam że mój maluszek ma drobne krosteczki głównie na buzi (położna twierdzi że to od mleka i jogurtów) Od dzis nie jem nic mlecznego musze się sama przekonać. Natomiast zastanawiają mnie te jego kupki - są takie bardzo rzadkie hmm konsystencji np. koktajlu (kurcze no przepraszam za to porównanie ale nie wiem jak Wam wytłumaczyć) no i czasami takie drobne kawałki czegos białego.
    Wasze Szkraby też maja takie kupy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 11:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba już znalazłam odp na moje pytanie :)
    http://canpolbabies.com/pl/porady/porada/users/14/841

Effcia28 lubi tę wiadomość

• pillow Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzk

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 10:43

• kaaasiaczek_ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pillow, mój tak samo. W dzień byle dźwięk go obudzi, charczy i wierzga przez sen, w nocy śpi zupełnie inaczej.

qb3ci09kgez1zp78.png
  • pillow Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 10:43

• juicca Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;) My dziś po wizycie u położnej mały wazy 3615g a tydz temu w cwartek miał 3460g . Na oczku ma takie białe grudki tzw gradzik niby normalne grudki są jak na nosku ale na oczku to połozna kazała przejsc się do okulisty dziecięcego żeby to zobaczył, a jeśli chodzi o dupkę i odparzenie kazała czyscicc małego szałwią ,i smarować Tormentiolem do czasu az mu to odparzenie się zagoi

co do spania wczoraj mój maluch też jakoś spał snem płytkim ,

pillow, Miriam lubią tę wiadomość

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • pillow Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 10:44

juicca, Marysia0312, Effcia28, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super promocja:)

A polecacie pampersy tą wersję pomarańczową? sleep & play?

• pillow Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [k

• sylvia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie kosztują one czasami 47zl z groszami?

relgg7rfroacrbi5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomarańczowa seria pampersow o fuj okropna najgorsze badziewie jakie uzywalam w pracy do tego często sie (nie wiem jakim cudem ) przedzierają i cała pupa dzieciaczka jest w tym okropnym żelu

pillow lubi tę wiadomość

• Endokobietka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uzywam od poczatku pampersow new baby i jestem z nich bardzo zadowolona, ale my narazie mamy rozmiar 1 od 2 do 5 kg :)

pillow lubi tę wiadomość

17u93e5exqfllrog.png
  • pillow Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Marysia0312 lubi tę wiadomość

• sylvia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mhm... dzieki za info :)

pillow lubi tę wiadomość

relgg7rfroacrbi5.png
  • ania_mr Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po USG bioderek, wszystko w porządku kolejna wizyta 13.06

pillow, kaaasiaczek_, juicca lubią tę wiadomość

relgh371tnvgf6k5.png77d19a1547e45cc4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My idziemy w poniedziałek:)
    Dziś z Michałkiem byłam 2 razy na spacerku:) podobało mu się bo przespał cały pobyt na dworze :)

Teraz siedzi ze mną przed tv i ogląda :) też wasze dzieciaczki ciekawi telewizja?

ania_mr, paula22, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość

‹‹ 239 240 241 242 243 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ