MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
wisnia11 wrote:dziewczyny w sobotę byłam z siostrą na giełdzie odzieżowej i kupiłam Darkowi świetnego pajacyka na chrzest wyglądającego jak garniturek
małemu będzie wygodnie i jeszcze go ponosi
przedstawiam wam małego elegancika
Minę miał niezadowoloną bo to już była jego czwarta przebieranka i już był niecierpliwy. ale wygląda cudnie
mam pytanie gdzie kupiłaś te ubranko bo koleżanka mnie się pytała?
-
nick nieaktualnyNa allegro też można takie bodziaki fajne kupić np tutaj http://allegro.pl/elegancki-pajacyk-24h-chrzest-62-86-2-kolory-74-i4281591265.html?utm_source=archiwum_allegro&utm_medium=Offers&utm_campaign=Product&utm_term=Dla+Dzieci-11763_Odzie%C5%BC-11764_Bielizna-89313_Pajacyki-89316_Rozmiar+62-89392
-
Endokobietka wrote:mial zdeformowana od lezenia glowa do gory w czasie ciazy. od moich zeber konkretnie. Bardzo kryzwa mnial glowe, ale teraz juz prawie niezauwazalna ta krzywizna
kurcze mam to samo tylko tyle że prawa stronę jakieś sposoby polecasz ? -
Moja mała uwielbia ale musi być w foteliku tzn nosidełku. Gondoli nie cierpi i w ogóle już nie używamy. Jest bardzo ciekawska podnosi się już do siadania i musi wszystko widzieć. Myślę, że Alex też już zaczyna być ciekawski musisz go czyms zająć powiesić jakąś zabawke lub po prostu wziąć go na ręce i później wsadzić do fotelika i cały czas mówić,opowiadać.
Ja już od 2 tygodni czytam mojej Majce i jest wniebowzięta gaworzy po tym strasznie Na prawde warto czytać, dziecko się szybciej rozwija i szybciej zacznie mówić
Ps: Lek na naczyniaka działa nie ma po nim prawie śladukaaasiaczek_, ania_mr, pillow, Kocur lubią tę wiadomość
-
Oleńka wrote:Moja mała uwielbia ale musi być w foteliku tzn nosidełku. Gondoli nie cierpi i w ogóle już nie używamy. Jest bardzo ciekawska podnosi się już do siadania i musi wszystko widzieć. Myślę, że Alex też już zaczyna być ciekawski musisz go czyms zająć powiesić jakąś zabawke lub po prostu wziąć go na ręce i później wsadzić do fotelika i cały czas mówić,opowiadać.
Ja już od 2 tygodni czytam mojej Majce i jest wniebowzięta gaworzy po tym strasznie Na prawde warto czytać, dziecko się szybciej rozwija i szybciej zacznie mówić
Ps: Lek na naczyniaka działa nie ma po nim prawie śladu
a jaki to lek bo mała na pupci też ma naczyniak muszę się o niego spytać na następnej wizycie? -
ania_mr wrote:a jaki to lek bo mała na pupci też ma naczyniak muszę się o niego spytać na następnej wizycie?
Aniu jak ma na pupie tzn że to płaski a na to nie stosuję się leku. Moja miała Jamistego tzn guz na policzku dlatego trzeba to było leczyć Lek propranolol -
Oleńka to dobrze że lek działa , my dopiero będziemy się zapisywać do poradni leczenia naczyniaków bo kazali nam czekać że może się to coś wchłonie jutro postaram się zrobić fotkę tego naczyniaka to zobaczycie jak u Nas to wygląda
Oleńka lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:kurcze mam to samo tylko tyle że prawa stronę jakieś sposoby polecasz ?
Hej effcia sorry ze dopieor teraz, ale jakos brak czasu totalny. No wlasnie ja nie bardzo uie cos sama z tym zrobic, dlatego chodze na ta gimnastyke, tam rehabilitantka tez mu delikatnie jakby nastawiala glowke, tego nie pozwolila mi robic samej w domu, inne cwiczenia tak. Ja mam o tyle dobrze, ze dostalam nastepne skierowanie i w sumie mamy za soba 18 terminow i 12 jeszcze przed nami. Lubie ta gimnastyke, bo 2 razy w tygodniu Jas jest kompletnie przecwiczony i widze mega poprawe, ostatnio bylam chora i sama z nim w domu nie ciwczylam i mimo to tez sie poprawia wszystko. Raczek juz nie zaciska prawie wcale. -
My bylismy na ostatnim szczepieniu w tej serii, Jas ma 60 cm i wazy 6300, niby nie duzo, ale biorac pod uwage jego wyjsciowe 2500 i 48 cm, to rosnie prawidlowo. Zaczynam wprowadzac mledko modifikowane pre, tzn takie przed 1, narazie jemy 2 razy dziennie sztucznie i 4 razy moje.
-
Effcia no szkoda. Ja dostalam tez skierowanie do ortopedy dzieciecego zeby poogladal ta jego stopke. mamy termin w srode. O dziwo udalo mi sie szybko zrobic ale musze do niego godzine jechac.
Mam nadzieje ze u Was szbko sie poprawi i wszystko wroci do normy.
My teraz pracujemy nad pozycja na brzuszku, bo teraz Jas jej nienawidzi i wpada w placz jak probuje go tak polozyc. -
Pillow strasznie rosna ja sie dziwie codziennie co nowego Jas umie, jas uwielbia spac na boczku, a w nocy kreci sie po calym lozeczku nie wiem jak to robi ale klade go glowa do sciany a budzi sie nogami do sciany. Ciekawe ile razy tak sie w nocy obraca w kolko
pillow lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny kochane!!! ale zaniedbałam forum Kurcze sesja... same rozumiecie, ale juz wszystko zaliczone także jestem maamuśką na pełen etat
Ryszard w wzorowej formie Kręci się, wierci, gada, krzyczy i śmieje bardzo głośno.
Skończył już 4 miesiące, ale nie zdecydowałam się na wprowadzanie warzyw i owoców do menu, bo jest wyłacznie na cycu Chć jedzeniem jest zainteresowany ogromnie i już probował smaków w minimalnych ilościach z resztą jak i pewnie wszystkim maluszkom z jedzeniem kojarzy mu się wszystko, bo do buzi wkłada każdą rzez która wpadnie mu w rączki
Słuchajcie dziewczyny, ja po 6 tygodniach po porodzie dostałam delikatny okres i do teraz cisza, kurcze już zaczynam świrować ale mam nadzieję, że to wina prolaktyny
Waga od dłuzszego czasu 2+ i chyba pora w końcu ruszyć tyłe od lipca może fitnes (hmmm, sama nie wiem)
Dobra zabieram się do nadrabiania zaległości:) całuski od Rysia w pieluszkowym turbanie
kaaasiaczek_, Endokobietka, juicca, Marysia0312 lubią tę wiadomość
-
Kocur wrote:Cześć dziewczyny kochane!!! ale zaniedbałam forum Kurcze sesja... same rozumiecie, ale juz wszystko zaliczone także jestem maamuśką na pełen etat
Ryszard w wzorowej formie Kręci się, wierci, gada, krzyczy i śmieje bardzo głośno.
Skończył już 4 miesiące, ale nie zdecydowałam się na wprowadzanie warzyw i owoców do menu, bo jest wyłacznie na cycu Chć jedzeniem jest zainteresowany ogromnie i już probował smaków w minimalnych ilościach z resztą jak i pewnie wszystkim maluszkom z jedzeniem kojarzy mu się wszystko, bo do buzi wkłada każdą rzez która wpadnie mu w rączki
Słuchajcie dziewczyny, ja po 6 tygodniach po porodzie dostałam delikatny okres i do teraz cisza, kurcze już zaczynam świrować ale mam nadzieję, że to wina prolaktyny
Waga od dłuzszego czasu 2+ i chyba pora w końcu ruszyć tyłe od lipca może fitnes (hmmm, sama nie wiem)
Dobra zabieram się do nadrabiania zaległości:) całuski od Rysia w pieluszkowym turbanie
Jak jest na piersi to pokarmy nowe prowadza się jak skończy 6 mc na sztucznym po 4 i ja już się powoli szykuje
Marysia0312 lubi tę wiadomość
-
Kocur masz racje wprowadzaj pozniej, ja rozmawialam z lekarzem i tez powiezdial ze miedzy 4 a 6 miesiacem i w zaszadzie obojetne jak dziecko jest karminone, najwazniejsze zeby przed 6 zaczac wprowadzac gluten. Poczytajcie o tym, to naprawde wazne, ja kupilam kleik glutenowy od 6 miesiaca, bo wszystkie od 4 sa bezglutenowe (zmienily sie zalecenia co do glutenu pare lat temu i rynek jeszcze sie nie dostosowal do tego) i zaczynamy od poniedzialku,
Kocur lubi tę wiadomość