MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Viril wrote:
Ja na tym etapie co TY jesteś też miałam bóle głowy straszne i krzyża. Ale przeszło teraz jestem w 21 tyg i ani śladu po tym a co do tabletek to chyba nam nie można brać takich przeciwbolowych przynajmniej ja bym nie ryzykowała. -
Kocur wrote:No i kolejna sprawa czy któraś z was używa już tej poduszki do spania. Mam na myśli takiego rogala , który sprawdza się przy karmieniu. Ja chcę sobie w poniedziałek właśnie takiego kupić bo z wygodną pozycją do snu jest niestey już coraz ciężej
ja używam tego rogala od 3 miesiąca i nie wyobrażam sobie już spania bez niego, jak gdzieś jadę z noclegiem to biorę go ze sobąWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 18:04
Kocur lubi tę wiadomość
-
Oleńka wrote:Ja na tym etapie co TY jesteś też miałam bóle głowy straszne i krzyża. Ale przeszło teraz jestem w 21 tyg i ani śladu po tym a co do tabletek to chyba nam nie można brać takich przeciwbolowych przynajmniej ja bym nie ryzykowała.
Wcześniej miałam takie bóle lędźwi/ miednicy ale były raczej związane z powiększającą się macicą... teraz mam bóle niemal całego krzyża i są zupełnie inne, właśnie tak jakby z przedźwignięcia... hm sama nie wiem wcześniej chyba nigdy nie bolał mnie kręgosłup ;p
-
ania_mr wrote:ja używam tego rogala od 3 miesiąca i nie wyobrażam sobie już spania bez niego, jak gdzieś jadę z noclegiem to biorę go ze sobą
-
Dzięki za odpowiedzi ;*
No ja tez już byłam zmuszona wziąć 2 razy apap , ale dziś mam nadzieje że samo przejdzie.
Kocur- ja tak samo jak Ty wykorzystuje partnera, i zawsze nie moge ze smiechu jak widze ze sie wkurza jak mu niewygodnie Hmm ale przecież ważne ze to mi jest wygodnie prawda ?!;p
Kocur lubi tę wiadomość
-
Viril wrote:A jak to jest u was z krzyżami,kręgosłupem, ja od 3 dni mam takie bule że nie wiedziałam że mogą takowe istnieć, do tego coraz częściej boli mnie głowa, tak jak dziś na przykład,a przecież co chwile nie będę łykać tabletek ;/
ja na razie nie mam problemów ze spaniem. pomijając fakt pobudki co 2,5 godziny na siku. wkładam między nogi kołdrę i śpię. -
nick nieaktualny
-
chyba już znam powód swojej suchości skóry...oliwka w żelu Johnson`s Baby lubi uczulać i wówczas skóra się bardzo wysusza aż się łuszczy czasami poczytałam na internecie więc na razie z niej zrezygnuje a mam krem na rozstępy Bielendy Sexy mama więc na razie będę go używać i zobaczę czy będzie poprawa
-
nick nieaktualny