MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleńka wrote:Nabawiłam się zapalenia pęcherza nie mogę dodzwonić się do mojej ginekolog pomóżcie co mogę wziąć ? urosept?
-
Właśnie wróciłam z IP bo w moczu pojawiła sie krew masakra jak mnie potraktowała Dr w jednym ze szpitali " moge panią przyjąć n dostawkę bo nie ma miejsc ale konsultacji nie ma " pojechałam do 2 szpitala tam mnie potraktowali ok. W moczu wyszło białko niestety mam zrobić posiew dostałam antybiotyk. Teraz juz jest lepiej eh...
-
nick nieaktualny
-
Moj brzuszek tez sie powieksza, dzisiaj rano sie zwazylam i mialam 1 kg mniej niz tydzien temu, ale od paru dni mam ogromna zgage, ktora zabiera mi caly apetyt. Wyczytalam ze teraz z kg bedzie juz znacznie gorzej, bo przybiera sie srednio od tego momentu ciazy 0,5kg tygodniowo. Ja mam na Cale szczesice na tym etapie ok 6-6,5 na plusie no ale jeszcze 15 tygodni przede mna....zaniedlugo bede sie toczyc.
-
Endokobietka wrote:Ania Mr z domu nie, ale na kanape w drugim pokoju jak najbardziej.
Ja sie ciesze, ze w sumie udalo nam sie z pogoda w tym roku, jest jeszcze dosc cieplo no i malo tych przeziebionych chodzi. Mamy szczescie.
i tu jest problem bo mamy tylko jeden pokój -
ania_mr wrote:i tu jest problem bo mamy tylko jeden pokój
No tak to nie zostaje nic innego jak uwazac na siebie. Mi lekarz powiedzial, ze w razie przezebienia mam jesc duzo witaminy C, malin i miodu. Staram sie codziennie pic cos z miodem, albo herbate albo mleko wieczorem i narazie jest dobrze. -
nick nieaktualnyTak Paula mnie już to męczy kilka dni i się tak czaje czy do lekarza iść prywatnie w tym tyg.W sumie jak leżę jest ok....chyba poczekam tydzień (we wt.26.11 mam planowaną wizyte)nie bede panikowala a napina Ci się lekko brzuszek przy chodzeniu lub dłuższym siedzeniu?
-
nick nieaktualny
-
Klemens86 wrote:bosheee dziewczyny od dwóch dni nie czuje w ogole ruchów malutkiej ... juz zaczynam panikowac czy tez tak czasmi macie ???
Nie wiem czy jechac do lekarza czy jeszcze poczekac
Ja tez tak mam, wogole czuje Malucha nie zbyt czesto.
W zeszlym tygodniu 3 dni go nie czulam, ale lekarka uspokoila mnie, ze jestli dziecko lezy plecami do mojej skory na brzuchu to moge go wcale nie czuc. Na tym etapie ciazy jest to normalne, bo maluchy Maja jeszcze dosc duzo miejsca. -
Klemens86 wrote:bosheee dziewczyny od dwóch dni nie czuje w ogole ruchów malutkiej ... juz zaczynam panikowac czy tez tak czasmi macie ???
Nie wiem czy jechac do lekarza czy jeszcze poczekac