MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Normalny, lekarski. Czasem się udaje, czasem nie. Jak nie zapomnę to sobie po 20 tygodniu poszukam. Ale wtedy akurat będę miała przeprowadzkę, to już mi się pewnie nie będzie chciało. A jak czuć ruchy to nie ma sensu słuchać, bo co chwilę czuć, że lokator jest. Znając życie na planach się skończy.
-
Ja po wizycie. Wszystko w porządku. Dostalam l4 narazie na 2 tygodnie. Jutro prenatalne to dowiemy sie dużo więcej.
MatyldaG, befra, anuschka, Marynia991, chloet, Fipsik, Mimi86, kr0pka, Magdzia88, Tosia 1981, milagro, taka_ja, Anita12, m@rtynka, Vaina, jenny88, borsuk lubią tę wiadomość
-
http://harmonyballs.blogspot.co.uk/p/articles.html
ej hej hej,ja tylko na moment,jeszcze nie nadrobilam o sie u Was dzieje. Wieczorem wejde na dluzej to poczytam...ale mam ciekawa sprawe
Kolezanka Meksykanka uswiadomila mnie,ze u nich kobiety w ciazy nosza specjalne dzwoneczki na wysokosci brzucha. Dzwoneczek nie jest slyszalny dla ludzi ale slyszalny dla dziecka, ktore po urodze iu uspokaja sie slyszac znajony dzwiek.
Przy okazji wspomniala,ze u nich na mdlosci stosowany jest miaższ z owocu mango. Moze ktorejsc z Was sie ta wiadomosc przyda.
co do dzwoneczka,weszlam juz na ebay i wybor harmony balls ogromny i w przystepnych cenach
Nelus lubi tę wiadomość
-
Faktycznie obiło mi się kiedyś o uszy z tymi dzwoneczkami, może tez sobie sprawię
-
Madera2000 wrote:Anita, a moze rozejrzyj sie za niania na kilka godzin przed poludniem zanim maz wroci z pracy? Moze jakas emerytka albo studentka chce sobie dorobic a ty odpoczniesz.
-
Balladyna wrote:Ja dzisiaj kolejna próba dopplerem i znów nic
Ja też początkowo miałam problem. Ale już chyba wiem jak szukać bo za każdym razem się udaje. Musisz pomalu przesuwać albo nawet czekać w 1 miejscu przez kilkanaście sekund.
11 tydz to też może być jeszcze za wcześnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 19:07
-
Marrtusia wrote:Ja mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 19:37
-
Magdzia88 wrote:Takie nagle i calkiem mocne...ja juz glupieje wiesz...mam takie cos moze z 2-3 raz teraz wlasnie...ost raz moze tak mialam z 2 tyg temu. I serio szalu mysli dostaje bo nie kumam.. Oby to jelita
Madera2000 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem już po wizycie. Maluszek dalej mniejszy niż wg om bo wychodzi 11 tydz i tym samym termin porodu mam na 16 marzec. Dzidzi ma 4 cm. Lekarz zmierzył też fałd karkowy: 1,3. Serduszko bije 172 na minutę i jest szansa że na następnej wizycie poznamy płeć
Magdzia88, MatyldaG, milagro, m@rtynka, kr0pka, Anita12, taka_ja, Vaina, Dziunka, Tosia 1981, chloet, Marynia991, Mimi86, borsuk, Fipsik, fantasmagoriia, Angie 232 lubią tę wiadomość
-
Magdzia, dobre pytanie! Jak kurna wyglądają skurcze? Ja nie wiem, czy umiałabym rozróżnić. Wszędzie piszą, żeby uważać na takie skurczowe bóle, jak przed okresem, a dla mnie to ja takie bóle mam co drugi dzień przy rozciąganiu macicy. Także zabiłaś mnie pytaniem i nie potrafię na nie odpowiedzieć, bo nie wiem!
Magdzia88 lubi tę wiadomość