MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A peeling algowy mam ten i naprawdę gorąco polecam, czasem nawet uźywam go samego z wodą i tyle, zdzierak cudowny, naturalny i mega wydajny
http://ecospa.pl/produkt/peeling-algowy -
A kochana stwierdzil u ciebie na oko ze masz infekcje grzybicza i przepisal te globulki? Czy mialas wynik robiony??
Pytam bo tu u mnie juz mi sugeruja..ze dal mi lek na recepte na "oko"
I tez bralas w trakcie ciazy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 18:51
-
Aa w sumie wiem, Fipsik może spróbuj czarnego mydła? Ono bardzo dobrze oczyszcza.
Co do mydeł takich w formie pasty to ja jestem zachwycona mydłami babci Agafii, szczególnie miodowe się u mnie sprawdziło nawet do włosow
Na pasty do zębow teź się przerzuciłam na naturalne, bez fluoru, np z minerałami z Morza MartwegoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 18:51
-
Mimi wszystkiego najlepszego
Poglaszcz psiaka od nasi spokojnie będzie dobrze na wizycie
Chloet ja nawet nie próbuje się powstrzymywać tak mi się chce słodkiego :p tyle rzeczy już dziś zjadłam ze wstyd wymieniać. Ale po słodkim znowu to fajne bulgotanie w brzuchuTeraz jeszcze mam nadzieje ze mąż mi kebaba przywiezie bo też mam ochotę, te moje dzieci to jakieś glodomory ciągle trzeba dokarmiać :p
Mimi86, Athia, coffee lubią tę wiadomość
-
chloet wrote:kurde, miałam nie jeść dzisiaj nic słodkiego (bo pryszcze), ale nie mogę wytrzymać i idę po snickersa
Ja dzisiaj znowu się zle poczułam wracając do domu, donrze ze moj K ma 2 dni wolnego, wyszedl z psem a ja zaleglam na kanapie.. i wpierniczylam czekolade a potem lody.. no ale dobra, nie zdarza mi sie cos takiego codzienniechloet lubi tę wiadomość
-
kr0pka wrote:Ja dzisiaj znowu się zle poczułam wracając do domu, donrze ze moj K ma 2 dni wolnego, wyszedl z psem a ja zaleglam na kanapie.. i wpierniczylam czekolade a potem lody.. no ale dobra, nie zdarza mi sie cos takiego codziennie
-
Magdzia88 wrote:Czarnuszka wrote:Mi gin przypisał jedno opakowanie, w którym były 3 globulki i zalecił co 2 dzień.[/QUO
A jak stwierdzil u ciebie infekcje grzybicza? Na oko czy mialas wymaz jakis czy cos innego?
Jak byłam u gina by potwierdzić ciąże zbadał mnie i powiedział, że mam lekkie zapalenie i wypisał receptę z tymi globulkami, tak jak wspomniałam wcześniej w opakowaniu były 3 sztuki i kazał co 2 dzień stosować.
Później robiłam cytologię, wyszła 2.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 19:07
-
Mimi wszystkiego najlepszego dla Was :*
Super, że zabieg się udał. Dostała jakaś nagrodę, że była dzielna? : ))
Matylda ja miałam dziś na obiad kebaba, ale mi za bardzo nie smakował. A lody magnum mam w zamrażalce - zapraszamMagdzia88, MatyldaG, Mimi86 lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Martusiia ja biorę luteine dowcipna i jeszcze nie miałam cytologia dopiero jak dostawie.
Też jestem jestem wielka fanką oleju kokosowegoA teraz w szczególności bo wszystko co pachnoce mnie drażni.
Też ostatnio jestem slodyczozerca. Przed chwila wciagnelam żelkiTosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Dzoewczyny piszecie i piszecie a ja Was nie mogę nadrobić. Dobrze mieć bardziej doświadczone koleżanki co do kosmetyków dla dzieci:-) ostatnio duzo słyszałam o używania oleju kokosowego u dzieci ale boję sie że ten zapach może być dla maluszka za ostry. Na sobie stosuje i barfzo lubię ale wiadomo dzieciaczek to inna sprawa. Używała któraś z Was oleju dla dziecka?
-
Ja często robię domowe lody. Mroze banana i blenduje np z malinami ostatnio. Wychodza pyszne słodkie i zdrowe lody.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 19:10
Anita12 lubi tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Klarcia wrote:Hej chciałabym się Was poradzić właśnie w temacie morfologii. Bo wczoraj robiłam i kilka parametrów mam powyżej lub poniżej normy i nie wiem czy się się martwić i czy powtarzać za jakiś czas badanie? Zerknijcie i dajcie znać jak macie jakieś pojęcie.
Wiem tylko, że leukocyty w ciąży można mieć wyższe, co do reszty nie mam pojęcia.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81275974d70f.jpg
Klarcia ja te czter parametry to prawie zawsze mam nie do konca w normi i lekarz zawsze mowi mi, ze wszystko okKlarcia lubi tę wiadomość
-
Dzięki wielkie za pomoc w temacie badań krwi. U mnie wygląda na to że minimum 3 miesiące było by przerwy więc chyba pójdę prywatnie zrobić bo po prenatalnych dostałam leki na rozrzedzenie krwi bo coś ponoć nie wystarczająco dobrze łożysko było ukrwione i chyba wolałabym mieć pewność że wszystko jest ok i nie czekać jeszcze miesiąc do badań.
My mieliśmy w przyszły piątek lecieć na tydzień do USA na ślub (bardzo ważny dla mnie) no i wstępnie zrezygnowaliśmy bo się jednak boję. A tu nie dość że długi lot to jeszcze te problemy z Ziką na Florydzie... mieliśmy do Chicago lecieć więc daleko, ale jednak mam stres.
No i nie wiem też co z biletami zrobićbilety były ubezpieczone ale wygląda na to że możemy zapomnieć o tym, że nam cokolwiek zwrócą... niby mogę zmienić na inny termin ale wtedy to już musi być po porodzie no i dopłata za zmianę terminu... no same problemy dzisiaj wszędzie
Musiałam się pożalić.
-
anuschka wrote:Mimi wszystkiego najlepszego dla Was :*
Super, że zabieg się udał. Dostała jakaś nagrodę, że była dzielna? : ))
Matylda ja miałam dziś na obiad kebaba, ale mi za bardzo nie smakował. A lody magnum mam w zamrażalce - zapraszam -
Magdzia88 wrote:To co...ja dzisiaj zaczynam II trymestr ???
Dziecie moje kochane !
Trzymaj sie mamy z calych sil jakie masz w raczkach i nozkach !
Badz zdrowa lub zdrów....i rozwijaj sie .
Mama i tata tak mocno Cię kochaja !
. I z utesknieniem na Ciebie czekaja
Magdzia88, kr0pka, Anita12 lubią tę wiadomość