MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie! Wystarszyłam się bardzo, Tż już nawet szukał bieltu do domu bo wczoraj na delegacje pojechał... więc wszystko ok! Nie są to wody, szyjka w porządku z moja infekcją też lepiej
Gin powiedziała, że czasami tej wydzieliny w ciąży jest więcej i dziś miałam prawo się wystarszyć.
podglądalyśmy też maluszka i dziś nie był tak zgięty jak ostatnio i miał 9.5cm! Czyli ostatnim razem zle zmierzyła, bo niemożliwe żeby od środu urósł ponad 2cm...
Jeszcze raz Wam dziękuję :*MatyldaG, severi, Anita12, kr0pka, milagro, Balladyna, Klarcia, Czarnuszka, Magdzia88, Englein, fantasmagoriia, chloet, kark, Dziunka, Marynia991, czirisz, Mimi86, M&Ms lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
anuschka wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie! Wystarszyłam się bardzo, Tż już nawet szukał bieltu do domu bo wczoraj na delegacje pojechał... więc wszystko ok! Nie są to wody, szyjka w porządku z moja infekcją też lepiej
Gin powiedziała, że czasami tej wydzieliny w ciąży jest więcej i dziś miałam prawo się wystarszyć.
podglądalyśmy też maluszka i dziś nie był tak zgięty jak ostatnio i miał 9.5cm! Czyli ostatnim razem zle zmierzyła, bo niemożliwe żeby od środu urósł ponad 2cm...
Jeszcze raz Wam dziękuję :*
Ciesze sie ze wszystko dobrze ! Ja tez mam infekcje ...i ciagle sie zastanawiam czy ustępuje i czy jest ok...
-
kark wrote:A co do chodzika to najprawdopodbniej wyrzucicie mnie z waszego wątku za tą wypowiedź, ale ja używałam przy obu dzieciach i przy trzecim też będę używać jeżeli wszystko będzie w porządku.
U mnie dzieci oba stacjonarne - nieraczkujące, padłabym gdybym miała je nosić 24h/dobę bite 10-11 miesięcy aż same zaczną chodzić.
Jak tylko na usg bioderek lekarka mówiła, że jest ok, pytałam czy mogę je w przyszłości wkładać do chodzika czy widzi jakieś przeciwwskazania.
Miałam też pchacze, nie sprawdziły się, uciekały maluchom, dzieci się wywracały, nie chciały więcej próbować.
Niby chodziki zaburzają równowagę, dzieci po nich później samodzielnie chodzą, a u mnie córka zaczęła chodzić w wieku 11 miesięcy, syn w wieku 10 miesiećy. -
Czarnuszka powtórzę się, ale jak w każdym przypadku złoty środek trzeba umieć znaleźć. Nie ma co się panicznie bać o dziecko, ale takie zlewanie totalne to druga skrajność
No ale co zrobisz, świata całego nie zmienisz. Ja tej sąsiadce o chodziku nic nie mówiłam, powiedziałam tylko żeby odstawiła jej nabiał i jajka (ma niecałe 7 miesięcy) bo dzieciak wysypany od góry do dołu.. dziwne, ale posłuchała. Zdziwiła się tylko, jak ja daję radę dziecko karmić bez nabiału już 2 lata.. no jakoś daję radę. Jest dużo produktów spożywczych bez mleka.. wystarczy chcieć.
Czarnuszka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki! Wiecie, kupiłam dziś pierwsza rzecz dla dzidziusia. Wpadłam na ciuchy i wpadł mi w ręce taki nie za gruby kombinezonik na wiosnę oczywiście na razie w neutralnym kolorze
. A i sobie dwie spódnice kupiłam
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 15:06
Anita12, Czarnuszka, kr0pka, taka_ja, kark, Dziunka, czirisz, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
anuschka wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie! Wystarszyłam się bardzo, Tż już nawet szukał bieltu do domu bo wczoraj na delegacje pojechał... więc wszystko ok! Nie są to wody, szyjka w porządku z moja infekcją też lepiej
Jeszcze raz Wam dziękuję :*[/Qoo
Cieszę sie bardzoDobrze, że miałaś możliwość pojechać do lekarza. Dzięki temu się uspokoiłaś i jeszcze podejrzałaś swojego skarba
anuschka lubi tę wiadomość
-
Klarcia wrote:Ja też jutro zaczynam 13 tydzień, a brzucha nie widać...jak się najem to mi spożywczy widać.
Jak siedzę to mam jedynie delikatne wybrzuszenie nad spojeniem łonowym, ale tylko ja to zauważam, bo mój mąż nic nie widzi... -
befra wrote:Hej dziewczynki! Wiecie, kupiłam dziś pierwsza rzecz dla dzidziusia. Wpadłam na ciuchy i wpadł mi w ręce taki nie za gruby kombinezonik na wiosnę oczywiście na razie w neutralnym kolorze
. A i sobie dwie spódnice kupiłam
.
A wrzucisz zdjęcie kombinezonu ?
Też bym chciała w ciuchu kupić kombinezon lub jakiś używany z olx. -
Befra - ten link nie działa, chyba nie ten skopiowałaś co trzeba
Dla mnie wybór kombinezonu to jakaś masakra. Nie wiem na co patrzeć, czy kupować na zimę jeszcze czy na wiosnę. Czy cienki i przykrywać kocykiem czy grubszy.... Dla mnie wybór kombinezonu to czarna magia -
Ja kupuję lżejsze, najwyżej kocem dokryję, a najgorsze co można zrobić to zagrzać dzieciaka. W marcu już raczej mrozu nie będzie. Ja patrzę na 3-6 miesiąca, i jak śliczne to 0-3 ale pewności nie mam , że w takie małe wcisnę
Najwyżej komuś sprezentuję
-
Befra bardzo fajny
Napewno tez poszperam w lumpkach za kombinezonami. Za pare złotych to mozna kupic kilka potem wydac czy cos najwyzej jak sie nie uzyje a jak sie kupi nowke a to nie tania sprawa to juz trzeba ostro przemyslec jaki rozmiar i czy gruby czy cienki itp itd.
befra lubi tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek