MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fajnie, ze ktos jeszcze tu zaglada U nas potwierdzila sie corcia Ewa ja ostatnie 2 noce tak samo jak u Ciebie, przekrecanie sie z boku na bok itp. Moze dzisiejsza bedzie lepsza My powoli wszystko nabywamy bo podejrzewam, ze potem to i czasu i sil moze zabraknac
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam, nie tylko wy macie problemy z teściową, moja np. powiedziała, że jak nazwę swoją córkę Anielka, to nie będzie do niej mówiła po imieniu tylko wybierze sobie inne, które się jej podoba.. Tak samo mieliśmy w planach kupić szumisia, ale ona dołożyła swoje 5 groszy i powiedziała, że lepiej bodziaki małej kupić, no ale ile można miec tych ciuszków, a nam i moim rodzicom się wydaje, że to nawet fajna opcja ten szumiś.. BRAK słów na moją teściową, ech.
Od 22 tc leci mi siara, a pod piersiami wyszło mi takie 'coś', wyglądają to jak rozstępy, ale są bardzo czerwone i takie jakby ' żyły popękane '. Ma któraś to z was? -
Mi na piersiach tylko bardziej widać zyly. Jak ściągnę stanik to są bardziej widoczne.
A co do spania na boku to staram się na lewym spać i na plecach, choć i tak przez jakiś czas śpię na prawym.
Ja jeszcze siary nie mam. Choć ostatnio jak nacisnelam sutki parę razy to się pokazała. Ale nie będę tego znowu robić.
Pytałam w aptekach o glukoze cytrynowa, to one do mnie...a co jest taka? Na szczęście pojechałam do innej i dostalam bez problemu. Będę jeszcze z nią czekać, bo ponoć można ja wykonywać od 24 tygodnia, to akurat zrobię ja przed sama wizyta. -
nick nieaktualnyŚpię na obu bokach, nie zauważyłam żeby źle mi się spało na lewym boku. Uwielbiałam spać na brzuchu ale nie mogę z powodu brzucha.
Czy jak Wam siara leci, to śpicie w biustonoszu żeby nie brudzić koszuli?
Współczuję Wam takiej teściowej . Ja całe szczęście mam bardzo fajnych teściów.
Żyły ma widoczne na dekolcie i piersiach, ale to jest częściowo spowodowane zakrzepicą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 05:32
-
nick nieaktualnyWitamy się w 22t0d, wg belly zaczynamy 23tc. Tylko, że cieszyć się nie możemy bo brzuszek wciąż boli.. Wczoraj przeleżałam cały dzień. Jak leżę jest ok, ale chwilę pochodzę i brzuch zaczyna boleć robi się twardy i ciężki. Strasznie mnie to martwi. Na szczęście cały czas czuję ruchy bo inaczej bym zwariowała. Mam nadzieję, że dziś bedzie w miare i jutro mój lekarz mnie przyjmie. Nie chcę iść na IP bo mam złe wspomnienia co do tego szpitala, a po drugie wiemy jak traktują ludzi, zbadają na odczepnego i tylko więcej nerwów. Wolałabym, żeby mój lekarz sprawdził wszystko. Chyba, że dziś dalej będzie boleć to pojadę..
-
nick nieaktualnyOd dłuższego czasu staram się spać i odpoczywać na lewym boku, bo wiem, że jest to lepsze dla dziecka i dla mnie. Ciężko bo prawy zdecydowanie wygodniejszy. W nocy muszę polożyć się na plecy lub prawy bok chociaz na godzinę bo drętwieje mi lewy bok biodra i nogi. Ale przeważnie staram się trzymać tej lewej str. Jeśli rzeczywiście jest lepsza dla Maleństwa.. Dam radę
-
nick nieaktualnyNadiii ja trafiłam kiedyś na IP z powodu bólu z prawej strony w podbrzuszu tam lekarz przepisał mi Spazmoline a potem mój gin powiedział ze faktycznie jeśli np stwardnieje mi brzuch lub będę czuła coś w rodzaju skurczów to żebym to wzięła, może uda Ci się kupić gdzieś bez recepty , naprawdę polecam w sumie to nie wiem nawet czy to na receptę tylko.
Wczoraj teściowa znów mi powiedziała ze co tydzień jestem grubsza (akurat tak wyszło że widziałyśmy się teraz co tydzień). Zarzuciła temat wózków i jak jej powiedzieliśmy że chcemy jakiś jasny to powiedziała dosłownie że jesteśmy głupi bo teraz to nam się podoba bo jesteśmy zachłyśnięci szczęściem itd ale będziemy żałować bo praktyczne są tylko i wyłącznie ciemne bo dziecko wszystko ubrudzi wrrrr -
linda392 wrote:Dziewczyny a po ile sztuk ubranek wy kupujecie na początek? Bo ja nie mam pojęcia ile tego trzeba. Mam 5 body ale chyba tego jest mało więc się zastanawiam ile jeszcze mam dokupić bodziakow i innych rzeczy.
Ja kompletuje po połowie np. 5 bodziaków takich początkowych i Z parę sztuk trochę większych. Dziecko bardzo szybko wyrasta z tych małych rozmiarów. Trochę to wygląda jak podwójna wyprawka, ale chwila moment i trzeba większe ciuszki szykować -
nick nieaktualnyja mam 2 komplety (kaftanik i śpiochy) i 1 komplet body na długi rękaw i półśpiochy, 2 pajace w tym 1 grubszy, 3 czapeczki i to na rozmiar 56, mniejszych nie kupuje , a w domu już mi mówią ze na 56 starczy, koleżanka która ma 2 maluchów też mówi ze na 56 to wystarczająco
-
nick nieaktualny