Nowe staraczki 2018 w dwupaku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny. Maleńki jest już ze mną. Urodził się 26.06.2019. W nocy z 25 na 26 zaczęły powolutku sączyć mi się wody. Bez żadnych bóli. Trafiłam do szpitala z 5 cm rozwarciem. Bóle od około 7 rano, a o 13:13 był na świecie. Waży 3100 i mierzy 56 cm. Jest cudowny
Daffi, Malwa1333, Ania95, Konieczynka, Kaga, Marza89, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
aktap91 wrote:Cześć Dziewczyny. Maleńki jest już ze mną. Urodził się 26.06.2019. W nocy z 25 na 26 zaczęły powolutku sączyć mi się wody. Bez żadnych bóli. Trafiłam do szpitala z 5 cm rozwarciem. Bóle od około 7 rano, a o 13:13 był na świecie. Waży 3100 i mierzy 56 cm. Jest cudowny
Bardzo sie ciesze ze malutek juz z wami:) pięknych chwil wam życzę samych szczesliwych i w zdrowiu
Opisz w wolnej chwili porod. Uwielbiam czytać takie historie.
Mialas całkiem szybki poród i z pięknym rozwarciem jechałas do szpitala
Aa i jakas foteczke syneczka poproszeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 03:17
-
Dziękuję Do szpitala pognałam od razu, ze względu na te wody, bo się trochę wystraszyłam. Poród wspominam bardzo dobrze. Mąż był ze mną cały czas, personel świetny! Poród bardzo aktywny, trafiłam na fajną położną. U mnie się trochę przeciągnęła faza parta, bo miałam częste i silne skurcze, ale krótkie. Ogólnie rzecz biorąc - traumy nie mam, wręcz mogę powiedzieć, że to było cudowne przeżycie. Także Dziewczyny! Grunt to sobie postanowić, że dacie radę! Wszystko będzie dobrze!
Daffi, Ania95 lubią tę wiadomość
-
aktap91 wrote:Cześć Dziewczyny. Maleńki jest już ze mną. Urodził się 26.06.2019. W nocy z 25 na 26 zaczęły powolutku sączyć mi się wody. Bez żadnych bóli. Trafiłam do szpitala z 5 cm rozwarciem. Bóle od około 7 rano, a o 13:13 był na świecie. Waży 3100 i mierzy 56 cm. Jest cudowny
Gratulacje poród marzenie 😄 mam nadzieję, że też tak gładko mi pójdzie 😊Daffi lubi tę wiadomość
-
Aktap gratuluję!!! Super że poród poszedł tak gładko. Zdrówka dla Ciebie i synka.
Dziewczyny co zrobić żeby nogi odpuchly? Od wczoraj mam takie balerony na nogach że masakra. Nie wiem czy któreś buty będę w stanie założyć a nie mam japonek. Dziś na 13.30 wizyta i biorę zwolnienie. Już nie dam rady... -
Konieczynka wrote:Aktap gratuluję!!! Super że poród poszedł tak gładko. Zdrówka dla Ciebie i synka.
Dziewczyny co zrobić żeby nogi odpuchly? Od wczoraj mam takie balerony na nogach że masakra. Nie wiem czy któreś buty będę w stanie założyć a nie mam japonek. Dziś na 13.30 wizyta i biorę zwolnienie. Już nie dam rady... -
Konieczynka wrote:Aktap gratuluję!!! Super że poród poszedł tak gładko. Zdrówka dla Ciebie i synka.
Aktap gratuluję!!! Cudownych chwil Wam życzę
Mi puchną stopy przy dużych upalach, ale rano po wstaniu z łóżka już nie mam opuchnięcia. Problem podobno zaczyna się wtedy, gdy opuchlizna nie schodzi. Mi pomaga moczenie nóg w wodzie z solą do stóp. Ostatnio u mamy ratowałam się zwykła kuchenna i też dało radę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 18:57
-
Dzięki dziewczyny. Choć nie wiem cy mogę wypić jeszcze więcej wody.
Dziś po wizycie ok. Dostałam L4. Tętno Oki. A wizyta ogólnie słabo bo jak powiedziałam że znowu infekcja wróciła to zapytał czy wypisać to co ostatnio, nawet nie zbadał. Według niego moje opuchniecia to nie problem medyczny, w sensie że nie jest tak źle. Właściwe wizyta ograniczyła się do wpisania zwolnienia, recepty i skierowania na morfologia i mocz. Kolejna 23.07. W dzień urodzin mego syna
I wpadłam w szał zakupów do domu. Dziś dwa razy byłam w jysku. Kupiłam jaski na kanapę po 4,25zl za szt. Kosz na śmieci do łazienki. I ramki na zdjęcia 30x40cm po 7z groszem. A na aliexpres obrazki w te ramki z Zwierzakami. Dziś wypłata to poszalalam.
Lajni co u Ciebie? Dawno Cię tu nie było.
Kaga ewentualnie sandały to popuscisz paseczki. Choć mi nawet samdal przeszkadza. -
Cześć dziewczyny! 😁
Coraz więcej Naszych forumowych bobasków 😍
To teraz Malwa i Ania następne 😉
Mi nogi nie puchly więc nie pomogę 😘
A jak znosicie upały? Dzieciaczkom ciężko jest funkcjonować a co dopiero mamą ciężarnym😞
konieczynka piękna brzuszek 😍
lola to już 8 miesięcy?! 😱 O Matko jak to leci... My zaraz 4 miesiące kończymy 😂😱😂Daffi, Kaga lubią tę wiadomość
-
My jutro kończymy 2 miesiace wczoraj maly mial szczepienie i na szczescie nic sie nie działo przeszedl je bardzo łagodnie.
Wazy 6550g i mierzy 65cm moj klopsik kochany.Kaga, MissKathy92, Marza89, Lajni85 lubią tę wiadomość
-
No dziewczyny nam rosną brzuchy a Wam dzieciaczki ale to szybko leci az chyba chciałoby się na chwilę wcisnąć pauzę
Konieczynka taki mam plan z sandałami, ale do tej pory zapinałam je na trzecią dziurkę a teraz ledwo na pierwszą. Liczę, że nie będzie aż tak gorąco.
Upały znoszę tak, że prawie z domu nie wychodzę ale nie mam co narzekać, dziewczyny w późniejszych ciążach pewnie znoszą to jeszcze gorzej. -
Kaga ja mam to samo z zapinaniem sandalow 😄 ale ogólnie super się czuje na szczęście ale też nie wychodzę w upały największe jak nie muszę 😊 oj tak dopiero się rodziły tutaj pierwsze maluszki acto już tyle czasu zleciało. Ciakwe jak inne mamusie z forum, które poznikaly 😊
-
Patka gratuluje syneczka❤ cieszcie się sobą a malutki niech zdrowo rośnie
Konieczynka ja polecam na opuchlizne żelowe okłady mi puchną stopy przy większych upalach to sobie kładę taki oklad z lodówki i zaraz schodzi
Co do upałów to ja też nie wychodzę z domu w ciągu dnia (no chyba że muszę)- takie zalecenie położnej -
Daffi u nas 6700g i 62 cm też mam kluseczke 😂 tylko całować ❤️
Rosną brzuszki i rosną dzieciaczki 😍Daffi lubi tę wiadomość