Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszka wrote:Tinnera, to chyba nie ma reguły z tymi dolegliwościami W ciąży z synkiem miałam mdłości raz, mam zdrowego prawie dwulatka. W ciąży listopadowej miałam mdłości i inne dolegliwości od początku a ciążę straciliśmy. Na tym etapie co ma być to będzie, smutne ale prawdziwe
Niestety tak 😞
"Troszkę Nas Jest.." -
Część dziewczyny.
Czy mogę dołączyć???
Dzisiaj zrobiłam testy i wyszły pięknie pozytywne.
Ktoś w końcu postanowił zamieszkać pod moim serduszkiemokularnica91, Cherry_Blossom, Iga66 lubią tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Ja zauważyłam, że moje Maleństwo nie lubi truskawek. Jeśli zjem coś co je ma to od razu zwracam. A dziś od rana mnie muli i jedyne co jem to świeże owoce lub mrożone zmiksowaNe. I to wszystko na co dziś sobie pozwalam. Dobrze, że mój S idzie dziś na imprezę z pracy gdzie będzie miał jedzenie to nie musze nic gotować
-
Cześć Ja dzis byłam na badaniach TSH i sobie kontrolnie zrobiłam betę hcg. TSH 1.2, a beta 12054 To chyba ładnie? W czwartek chciałabym już pójść na zwolnienie, bo ostatnio raz jedno dziecko w pracy wpadło w mój brzuch, ciągle ktoś chodzi zakatarzony, boję się po prostu.
okularnica91 lubi tę wiadomość
-
ja widzialam wczoraj serduszko mialam podejrzenie, ze mam jakas infekcje i umowilams ie spontanicznie do mojej gin
jest serduszko, dzidzius ma 5,3 mm. A dowiedzialam sie o tym 2-gie urodziny mojej Zosi!
Pozdrawiam nowe Mamy!Cherry_Blossom, okularnica91, marie_marie22, lotka1990, evs6 lubią tę wiadomość
Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
marie_marie22 wrote:Ostatnio (byłam w czwartek) pęcherzyk miał 9,7mm, myślicie że jak pójdę w kolejny czwartek (tak mi kazała iść dr) już będzie serduszko widać?Synek 17.06.2017r
Maleństwo w drodze ❤ -
gonia13 wrote:ja widzialam wczoraj serduszko mialam podejrzenie, ze mam jakas infekcje i umowilams ie spontanicznie do mojej gin
jest serduszko, dzidzius ma 5,3 mm. A dowiedzialam sie o tym 2-gie urodziny mojej Zosi!
Pozdrawiam nowe Mamy!
Gratulacje!!!!!!!
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Martek&M wrote:Część dziewczyny.
Czy mogę dołączyć???
Dzisiaj zrobiłam testy i wyszły pięknie pozytywne.
Ktoś w końcu postanowił zamieszkać pod moim serduszkiem -
Groszka wrote:To będzie 7tc (wnioskuję po suwaczku)? Jeżeli tak to myślę że jest duża szansa
-
A ja się zastanawiam kiedy mogło dość u mnie do zapłonienia, bo owulacje miałam około 18go (cykle regularne 32 dniowe) a kochalismy się bez zabezpieczenia dużo wcześniej bo 13dc.A w owulację już z prezerwatywa. Więc wygląda na to że plemniki sobie eee poczekaly? Czy owulacja mogła się przesunąć? Bo testy pozytywne były już na 7 dni przed okresem.
-
U mnie dziś mocy ciut więcej. Może dlatego że pogoda piękna? Nie wiem. Mnie dziś naszło tak mega na młoda kapustę. No i nagotowalam caly gar, najadlam się i czuję się usatysfakcjonowana 😊 ale moje rozkojarzenie i gapiostwo rośnie z każdym dniem 😊