Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
RedRose wrote:A czy zaczął się u kogoś porod parciem na stolec i bólem brzucha?
Mój drugi poród zaczął się od pobudki w nocy do toalety. Jedna luzna kupa. Po kwadransie kolejna. Może i jeszcze jedna. Doszły wtedy skurcze już od razu dość regularne. Urodził się po paru godzinach ale miałam niewydolność szyjki od 30 tc i do szpitala przyjechałam z 6cm rozwarcia. -
nick nieaktualny
-
Juhuu GBS ujemny 😊😊 (poprzedni porod byl dodatni)
Moze dzieki temu, ze sie objadalam tymi probiotykami.
To teraz bede chociaz mogla malej po porodzie swoje bakterie podarowac 😊. Ale sie ciesze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2020, 09:02
Freja000, Evoleth, baby, Jola17a, edytkaa93, agusiagim_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tadam tadam łóżeczko złożone i ustawione w docelowym miejscu 😁
Wszyscy mi się gdzieś rozjechali. Dzieci do szkół. Mąż coś tam naprawia u kogoś. I mam spokojny czas na wicie gniazda 😉Bluberry, Evoleth lubią tę wiadomość
-
Tak wiem że trochę późno się zabrałam ale jak. Trzeba to i w 5 min się spakowałam wczoraj ze skurczami
a dziś jak zapuka kurier wszystko do walizki
Wczoarj jak pomyślałam że mam jechać i zostawić córkę w środku nocy to się popłakałam. Szczerze wolałabym jakoś zacząć w dzień żeby mąż wrócił na wieczór. Wiem że. To w bólu porodowym nie będzie miało znaczenia ale na pewno się będę martwićWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2020, 09:16
Jezu ufam Tobie -
Cześć Dziewczyny 😀 ale miło że pamiętacie o nas. Wybaczcie, że się tak rzadko odzywam ale u mnie teraz życie kręci się wokół laktacji, telefonów do szpitala i odwiedzin u małego (możemy jeździć tylko na umówione wizyty 2 lub 3 x w tygodniu). Ale w takim razie już robię update. 😀
Ja jestem w domu już ponad tydzień i już prawie nie czuję, że miałam cc, chodzę nawet z naszym owczarkiem niemieckim na spacery. 😉 A Ignaś jest takim dzielnym wojownikiem, że robi duże postępy prawie każdego dnia. Oddycha już zupełnie sam, infekcja płuc wyleczona (także już nie potrzebuje żadnych leków), jedzonko dostaje sondą ale uczy się ssać, a że to jest moje mleczko to wchodzi mu super i przybiera na wadze, ostatnio 10g dziennie, wczoraj ważył już 120g więcej niż jak się urodził.😀❤️ Leży już sobie w takim otwartym półinkubatorze, a wczoraj jak byłam u niego to miałam zaszczyt przebierać kupę. 😁 No i na całe szczęście badania, które ma robione z krwi i inne (usg główki, serduszka, badania tarczycy) wychodzą dobrze, więc tylko oby tak dalej. 😀
Ja wpadam czasem na forum i zerkam co u Was ale nie nadążam z nadrobieniem wszystkiego. Ale cięższe się że jak na razie trzymacie się jeszcze w tych dwupakach. Dla maluszków każdy dzień w brzuchu jest ważny. Także oby u każdej poród był pięknym doświadczeniem w odpowiednim czasie. 😀❤️Jola17a, KotkaPsotka3, Natalii, Lena955, Evoleth, Maybelle, Lajla, bebetka.b, Freja000, Emka31, Sylwia Sylwia, Misia78 lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Dziewczyny nie uwierzycir. Ta sama doktórka która wczoraj powiedziała zobaczymy po weekendzie dziś przyszła i powiedziała że idę do domu. Masakra. Obawaim się tego że za parę dni wrócę z porodem no ale lekarzy to nie interesuje. Czekam tylko jeszcze na badanie ginekologiczne i później na wypis. Koło 14 powinnam opuścić szpital.
A mdli mnie masakrkycznie aż gorąco mi się robi. Nie wiem czemu może z nerwów,ze stresu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2020, 09:59
-
Kicior a mówią coś o terminie wypisu synusia? Cieszę się że rośnie zdrowo! Życzę wam żebyście jak najszybciej byli razem!
Kicior lubi tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Kicior 🥰 to dobre wieści. Kciuki za, dalsze postępy u Ignasia! Fajnie że walczysz dzielnie o laktacje. Też mam zamiar karmić mimo że moje mleczarnie nie wyglądają na duże i pełne mleka 🤣
Jagoda ale jaja. Być może faktycznie wrócisz za pare dni. Potulisz synka i męża. I czekasz. Nic więcej nie zrobisz. Pewnie potrzebują twojego łóżka dla kogoś następnego..Kicior lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoda dobre i parę dni jak Cię przetrzymali. Rozwarcie jest ale puki samo nic się nie dzieje to jest dobrze. W szpitalu myślę że nic więcej już by Ci nie zrobili, teraz to taka loteria albo zaczniesz niebawem rodzić, albo i przetrwasz tydzień, dwa nikt tego nie wie.
-
nick nieaktualny
-
Kicior, super że się odzywasz😊 Wielkie kciuki za Ignasia i całą Waszą rodzinkę ✊✊✊ Jesteście bardzo dzielni💪, już niedługo będziecie wszyscy razem w domu😘😘😘
Kicior lubi tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
Kicior super wiesci oboje jestescie bardzo dzielni
Ja wczoraj mialam wiztyte wszystko oki moge czekac na cc 21.09
Niestety syn ma goraczke a j potluklam na pol kuchni termometr rteciowy i teraz umieram ze strachu ze nawdychalam sie przy sprzataniu i dziecko bedzie miec uszkodzebia neurologiczne
Cala noc szukalam informacji i artykulow to smiertelne zagrozenie dla plodu
Oszaleje te 10 dni
Dzis wreszcie pakuje torbe zbieralam sie do tego chyba 2 tyg
Ale ona caly czas smierdzi nowym plastikiemKicior lubi tę wiadomość