Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, czy któraś z Was używa/używała pieluch z Super Pharm - Life Baby's? Dostałam próbkę i wydają mi się fajne, a do tego znacznie tańsze niż złote Pampersy, których używamy, tylko nie wiem jak sprawdzają się na dłuższą metę...
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Chwilka84 ja mam OMRON NE C803. Bardzo cichy ale mógłby mieć większy "wyrzut pary". No i problem z maseczką dla niemowląt bo jest trudno dostępna a z innych firm nie pasują. Zamówiłam przez internet i dostałam dla noworodków taką miniaturową
Za to dla starszego synka ok
Dzieki ze pytasz. Wczoraj wymiotował 4 razy. W nocy ok chociaż ja miałam pospane bo wstawałam jak tylko zaczynał się ruszać. A od rana biegunka. No ale juz cokolwiek je i pije takze chyba przechodzi
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy wasze brzdące już "chodzą" po łóżeczku? Moja córcia już trzecią noc śpi z czołem na szczebelkach. Poprawiam ją kilka razy w nocy. Czasami się tak mocno uderza że się wybudza. Trochę się boję założyć ochraniacze żeby się nie udusila jak się wciśnie twarzą w te poduchy.
A może wyjąć klin spod materaca? Pomoże to jak będzie spać na płasko? -
Kasik2 wrote:Dziewczyny czy wasze brzdące już "chodzą" po łóżeczku? Moja córcia już trzecią noc śpi z czołem na szczebelkach. Poprawiam ją kilka razy w nocy. Czasami się tak mocno uderza że się wybudza. Trochę się boję założyć ochraniacze żeby się nie udusila jak się wciśnie twarzą w te poduchy.
A może wyjąć klin spod materaca? Pomoże to jak będzie spać na płasko?
Olek śpi w kokonie nadal, więc ciężko mi powiedzieć -
Ignaś mnie dziś zadziwił. Na brzuszku dżwigał główkę ale tak na chwilę. A dziś połozyłam go do wózka spać na brzuchu a ten głowa do góry i patrzy, patrzy i kręci i tak bardzo długo. Tak jakby w ciągu jednego dnia nabrał nie wiadomo ile sił
szynszyl, Chwilka84, kalika, Anoolka, Jutysia lubią tę wiadomość
-
Reniu, zdrowia życzę.
Kasik Kuba tak się przesuwal jak nie brał leków na brzuszek i miał jakieś takie napinania do przodu, to go przesuwalo w łóżeczku.
Mt jutro też idziemy do pediatry, ja nie wiem gdy to katar, bulgocze mu w tym nosku, biedny nie wie co się dzieje, a nic nie schodzi pomimo kropli,soli i inhalacji. -
Kasik2 wrote:Dziewczyny czy wasze brzdące już "chodzą" po łóżeczku? Moja córcia już trzecią noc śpi z czołem na szczebelkach. Poprawiam ją kilka razy w nocy. Czasami się tak mocno uderza że się wybudza. Trochę się boję założyć ochraniacze żeby się nie udusila jak się wciśnie twarzą w te poduchy.
A może wyjąć klin spod materaca? Pomoże to jak będzie spać na płasko?
Mój śpi w kołysce, gdzie ma malo (powoli już za malo) miejsca, także jedyna jego mobilność polega na tym, że podsuwa się do góry i ciśnie głową w tył kołyski, co go wkurza i marudzi z tego powodu
06.2015 - nasz aniołek:*