Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, propranolol (btw. mozna sobie jezyk polamac od tej nazwy). Jeśli tak, to tym bardxiej dziękuję za tipa,jeśli tfutfu nie udałoby się w Wawie to rozwazymy Łódź
NiecierpliwaKarolina lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! widzę forum tętni życiem pełną parą
nie mam pojęcia co u Was słychać
po porodzie poświęciłam się zupełnie małemu i jakoś tak zapomniałam o tym forum
muszę nadrobić kilka stron bo strasznie jestem ciekawa jak tam Wasze październikowe szczęścia
moje szczęście jest cudowne! straszny z niego śmieszek i ma takie łaskotki na boczkach! poza tym jest alergikiem, atopikiem i od miesiąca żyję na chlebie jasnym z oliwą a na obiad kurczak ;p pozdrawiamy Was z Filipkiem
Eryka, Sylwia91, diewuszka86, Blu lubią tę wiadomość
-
kkkaaarrr wrote:Tak, propranolol (btw. mozna sobie jezyk polamac od tej nazwy). Jeśli tak, to tym bardxiej dziękuję za tipa,jeśli tfutfu nie udałoby się w Wawie to rozwazymy Łódź
06.2015 - nasz aniołek:*
-
U nas skok od chrzcin o 180st. Na chrzcinach byl taki grzeczny ze hoho, wszyscy go wychwalili. Alenie mial czerwonej kokardki!!!
Od poniedzialku slabo spi, z poniedzialku na wt wyskoczyla wysypka na twarzy. W chwili obecnej sytuacja sie wciaz pogarszamialam takie grzeczne dziecko... wnocy dzis na zmiane z mezem provowalismy go uspac od 4. Maz chodzil z nim 30min, usnal na 40min, ja probowalam 1h, a usnal na 7min
wyglada na to ze swedzi go ta skorka. Dzis o 16 dermatolog juz przebieram nozkami. Byleby sie poznala co mu dolega i mu pomogla.
Eh to zycie matki, ciagle sie trzeba martwic. -
Anieńka watpie.ze to przez brak kolardki
po prostu skok jakis. U nas tez się zrobiło troche niegrzecznie ostatnio bo wieczorem to cycus co 30 minut czasem musi być, a najlepiej na rece tylko brać i nosić caly czas... ale poza tym są fajne momenty tez
Basia wczoraj pierwszy raz się zaśmiala na glosNiecierpliwaKarolina, szynszyl, kalika, Chwilka84, Blu lubią tę wiadomość
-
Anieńka z pewnością czerwona kokardka bądź jej brak nie miała wpływu na zachowanie (a tak swoją drogą co ona miała dać? ) ja tam się po tych 3,5 miesiącach nauczyłam, że sytuacja się może szybko zmienić i chwila moment z pogodnego dzieciaczka robi się chmura gradowa
kalika, Sylwia91, Reni@, Kasik2 lubią tę wiadomość
-
Kochane powiedzcie jakie wasze maluszki mają temperatury ciała? Dziś mi się wydalo że maly jest jakiś cieplutki i zmierzyłam pod pachą i jest 37,1 od razu mi się slabo zrobilo że coś mu jest ale w Internecie znalazłam info ze u takich dzieci moze się jeszcze wachac a i że wieczorem mają wyższą podobno.
Tak ogólnie zachowuje się normalnie -
kalika wrote:Leczenie naczyniakow propranololem jest bardzo powszechne i nie trzeba w tym celu jechać aż do CZD. Na pewno w waszej okolicy niejeden lekarz zna się na takim leczeniu.
No nic, najważniejsze że udało się i pani doktor od naczyniaków obejrzy Boryska w środęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 21:32
NiecierpliwaKarolina lubi tę wiadomość
-
Kkkaaarrr, nie wiedziałam że jesteś z Warszawy. Myślałam, że z innej części Polski i do Wawy tylko w celu leczenia chcecie jechać. Jeśli jesteście na miejscu, to trzeba korzystać. Cieszę się, że udało się ustalić termin
kkkaaarrr lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*