Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jola1985 wrote:LillaMy -> u mnie dopiero 11 tydzień, a musiałam zacząć nosić spodnie ciążowe bo w normalnych brzuchol nie chciał się zapiąć. Chociaż nic nie przytyłam to w brzuchu mi przybyło. Widocznie taki już mój los
Wiem, że różnie jest z brzuchami - moja koleżanka jest w 4 miesiącu a nic nie widać.
Niestety każda z Nas ma inny organizm i ciało
Ja od miesiąca chodzę już w leginsach bo do jeansów nawet nie wejdę
Niektóre będą toczyć się tak jak Ja bądź będą miały minimalny brzuszek
To samo z rozstępamismarowałam się od początku kremami jak w 35tc Filip zaczął wypinać się i tworzyć góry z dolinami tak popękałam wzdłuż i wszerz
Maja123, Jola1985 lubią tę wiadomość
-
Blu wrote:Nie wiem jak to jest z masowaniem brzucha... Mi mówili, żeby dotykać, bo wtedy dziecko ustawia się plecami do naszej dłoni, aby jak największą powierzchnią ciała poczuć dotyk
ja często zasypiam leżąc na plecach i trzymając ręce na brzuchu, często wręcz w majtkach tak aby tam nisko na brzuchu leżała ręka
-
rozbawiły mnie te opowieści o teściowych
moja mieszka daleko więc mogę być spokojna, bo w wielu kwestiach mam inne zdanie, więc myślę, że w kwestii dziecka mogłoby być podobnie
choć teściowie bardzo czekają i ciągle wypytują kiedy
dopadła mnie opryszczka;/ ale mam nadzieję, że szybko się jej pozbędę
czekam również na relacje z wizyt! cieszę się, że w przyszłym tygodniu też kilka dziewczyn będzie razem ze mną -
Lilla - ale fajny masz juz brzuszek
U mnie jeszcze nie widac, ale moze po wielkanocnym ucztowaniu u rodzicow cos mi juz wyjdzie
Powodzenia na wizytach dziewczyny, dajcie znac po i czekamy na fotki
Ja tez zasypiam z reka na brzuszku, codziennie
Nareszcie koniec pracy, wiec zmykam juz do domku yuppi! -
nick nieaktualnyJa tez mam duzy brzuch, kurde chcialam ukryc troche ciaze ale przez brzuch sie nie da bo kazdy jak sie rozbiore to pyta czy w ciazy jestem kurde xD w 1 ciazy do 5 miesiaca nie bylo widac ze w ciazy w ogole jestem a teraz w 2 to faktycznie jak wieloryb na koniec bede wygladac
ja tez kremami na rostepy smarowalam i guzik to dalo pisknie brzuch mialam popekany paski jak u zebry i to jeszcze takie fioletowe teraz sa biale ale co zmtego jak lada moment znow beda fioletowe
-
Dziewczyny moje kochane, krzyczeć mi się chce ze szczęścia
Jestem po prenatalnym. Wszystko "idealnie". Kropek zdrowy, serduszko wali 178ud/min. Płci nie znamy, bo strasznie się wierciłmachał rączkami i nóżkami, zaciskał piąstki i ssał kciuka
Oto On/a:
Jusstin, szynszyl, Kasiowa, Blu, Beattkie, MMM2016, LillaMy, Rutelka, natalaa_aa, kehlana_miyu, tutti87, kasia_1988, midnight, Auro, Asia_08, kkkaaarrr, Limerikowo, daisy1984, Dea28 lubią tę wiadomość
-
LillaMy wrote:Cześć Dziewczyny
Uśmiałam się czytając o teściowej wpisynie wiem czy mam się cieszyć że jej nie mam ?
Czekam na relację z wizyt prenatalnych
Jeśli chodzi o ruchy to ja od czasu do czasu również poczuje musknięcie , przeważnie jak leżę i odpoczywam sobieDodam że nie jestem drobniutka
W pierwszej ciąży ruchy poczułam w 15 tc.
A tak Mnie już wywaliłoMąż się śmieje że zanim przyjdzie dzień porodu to jak słonica będę chodzić i wyglądać
-
Blu wrote:A właśnie LillaMy śliczny brzuszek i napewno nie będziesz wyglądała jak slonica! Powiedz mężowi, żeby sam sobie ponosił kilka kilogramów cukru na brzuchu, znając facetów będzie jęczał po godzinie ze mu ciężko
-
nick nieaktualny
-
Blu wrote:A właśnie LillaMy śliczny brzuszek i napewno nie będziesz wyglądała jak slonica! Powiedz mężowi, żeby sam sobie ponosił kilka kilogramów cukru na brzuchu, znając facetów będzie jęczał po godzinie ze mu ciężko
Uśmiałam się
Dobrze powiedziane:)
-
nick nieaktualnyNiecierpliwaKarolina wrote:
Piękny po mamusigratulacje
NiecierpliwaKarolina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NiecierpliwaKarolina wrote:
Super wiadomości
Na zdjęciu widać całą buźkę