Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Beattkie wrote:Asia nie spotkałam się z tym, ze przy prenatalnym daja DVD. Gratulacje, to niesamowite uczucie słyszeć serducho dzidziusia z brzuszka;-) Wszystkiego dobrego na kolejnych wizytach;-)
w przychodni do której idę zawsze proponują dvd jest dopłata 30pln -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny kochane,
może jeszcze parę razy dziś i jutro rano zajrzę na forum, a może nie dam rady. Trochę ogarniam dom, a jutro jedziemy na święta do teściowej.
W związku z tym już teraz życzę WAM zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych, pięknej pogody zwiastującej wiosnę i tchnącej nadzieją. Niech brzuszki rosną, a mdłości i wymioty odejdą w zapomnienie. Obyśmy wszystkie dotrwały do września/października w co najmniej takim składzie jak obecny.
Buziakikehlana_miyu, NiecierpliwaKarolina, adrenalina, Jola1985, Anoolka, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny chciałam Wam podziękować za dobre słowa, byłam dzis u fryzjera i obcy ludzie mówili ze super mieć dwóch chłopców i chyba maja racje
zawsze trzeba szukać pozytywów.
Z okazji Świat życzę Wam wszystkiego dobrego i niech brzuszki zdrowo rosnąRutelka, kawola, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiowa wrote:Dziewczyny chciałam Wam podziękować za dobre słowa, byłam dzis u fryzjera i obcy ludzie mówili ze super mieć dwóch chłopców i chyba maja racje
Z okazji Świat życzę Wam wszystkiego dobrego i niech brzuszki zdrowo rosną
Kasiowa pewnie, że się nie smuć. Mieć dwóch synów super sprawa. Będą mieli wspólny język, brat brata zrozumie, podzieli zainteresowania, wesprze.
Dziwne reakcje rodziny. Nie przejmuj się.
Najważniejsze, aby dzidziuś był zdrowy. Może jeszcze kiedyś będziesz mieć córkę.Kto wie.
-
Asia_08 wrote:Piszecie o bólach podbrzusza i u mnie rownież wróciły taki pobolewania.
Byłam na wizycie u gin i mowi ze to normalne, więzadła pracują. Dzidzia miała 45 mm, serducho 156/min i pierwszy raz mogłam usłyszeć ten piękny dźwiękkość nosowa juz widoczna.
USG prenatalne mam 30 marca w Medicover na Wilanowie. Czy przy tych badaniach robi sie nagranie na płytę DVD?Asia_08 lubi tę wiadomość
-
Rutelka wrote:Dziewczyny kochane,
może jeszcze parę razy dziś i jutro rano zajrzę na forum, a może nie dam rady. Trochę ogarniam dom, a jutro jedziemy na święta do teściowej.
W związku z tym już teraz życzę WAM zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych, pięknej pogody zwiastującej wiosnę i tchnącej nadzieją. Niech brzuszki rosną, a mdłości i wymioty odejdą w zapomnienie. Obyśmy wszystkie dotrwały do września/października w co najmniej takim składzie jak obecny.
Buziaki
Zdrowych i Wesołych :-*
Dea28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiowa wrote:Dziewczyny chciałam Wam podziękować za dobre słowa, byłam dzis u fryzjera i obcy ludzie mówili ze super mieć dwóch chłopców i chyba maja racje
Z okazji Świat życzę Wam wszystkiego dobrego i niech brzuszki zdrowo rosną
Moja przyjaciólka ma 2 synów: 7 i 4 latka. Ten młodszy dzieki temu, ze nasladuje brata jest mistrzem we wszystkim!nie mozna wyobrazic sobi lepszego rozwoju niz mlodszy uczacy sie od starszego braciszka
Anoolka lubi tę wiadomość
-
Kasiowa wrote:U mnie dzis szaro i ponuro i chyba dopadł mnie jakiś straszny przed swiąteczny dół. Po wczorajszym usg oczywiście cieszyłam sie ze dzidzia zdrowa i wszystko jest dobrze ale tak bardzo liczyłam na dziewczynkę. Jeszcze na dodatek jak powiedzieliśmy ze będzie synek to wszyscy mówią o to kiepsko, to szkoda itp dobijają człowieka. Wiem ze najważniejsze ze jest zdrowe ale jakoś tak mi dziwnie z ta myślą ze będe mieć dwóch chłopaków. Ta ciąża mi chyba na mózg padła[/QUOTE
Kasiu a ja Ci wczoraj gratulowalam synka ups.
To ja powiem Tobie że mam już 2 synów. Jak się dowiedziałam że ten drugi będzie chłopakiem też miałam taką nutkę rozczarowania. Teraz jestem w 3 ciąży i może okazać się 3 syn ale teraz od samego początku nastawiam się na chłopaka i tłumacze sobie tak: a łatwiej będzie mi z pokojami dla 3 chłopców, łatwiej ubrać tańszy w utrzymaniu hehe i tak sobie tłumacze aby uniknąć tego rozczarowania
A co do koleżanek mówię im czuje się na chłopca a one : uuu dziewczyna by się Tobie przydała a ja odpowiadam tak: chciałabym 3 chłopców, moja sąsiadka lat 55 ma 3 dorosłych synów którzy skaczą koło niej, dbają o nią zakupy jej robią sprzątaja i ja też bym chciała mieć takich 3 synów i koleżanka buzię zamykam -
Kasiowa wrote:Masz racje ale kobiecie w ciąży ciężko wytrzymać takie głupie gadania a ja mam tak ze od razu wszystkim sie przejmuje. Chyba jakiś dzień w spa jest mi potrzebny
Visenna, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny , musze odpocząć trochę od internetu , maz mowi ze jak ta norka z głowa w iPadzie siedzę
tak wiec życzę Wam spokojnych świat , pysznego obżarstwa i zdrowia dla nas i naszych bąbelków , a kolejnych świat w powiększonym składzie
On line wracam we wtorek
kehlana_miyu, Sylwusia100, Anoolka, Dea28 lubią tę wiadomość
16.09.15 3 puste jaja plodowe [*] [*] [*]
Jeszcze bedzie przepięknie ....!
-
Wesołych Świąt dziewczyny! Wszystkiego najpiękniejszego - rodzinnej atmosfery, wesołego jajka! Bez mdłości! Mam nadzieję, że pogoda dopisze, choć w Warszawie na razie pada... Trzymajcie się ciepło :*
ps. Sylwusia100 - wysłałam Ci zaproszenie, bo chciałabym o coś dopytaćPrzyjmiesz
? Dzięki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 08:39
lu.iza, Sylwusia100, NiecierpliwaKarolina, Blu, Rutelka, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWesołych Świąť dla Was dziewczynki, ciepłych, słonecznych, radosnych, zdrowych i spedzonych z najblizszymi w cudownej atmosferze. Niech króliczek przyniesie Wam dużo sił nie tylko w święta, ale i po, ponieważ czeka nas jeszcze duzo wyzwan
:-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 09:58
Visenna, Blu, Rutelka, Dea28 lubią tę wiadomość