Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, nadrobiłam Was po weekendzie:)
Dzisiaj duzo połowkowych,za wszystkie ocno trzymam kciuki i czekamy na dobre wiesci:)
Jutysia-w kazdej ksiazce do nauki masazu ciąża jest przeciwskazaniem,dlatego,że masaż przyspiesza krążenie krwi, a to nie jest wskazane w ciązy. Dlatego musiałaś miec kartkę od lekarza prowadzącego,że nie masz żadnych przeciwskazan do masażu, lekarz wziął na siebie odpowiedialnośc za to. Gdyby nie daj Bóg cos sie stało, i pozwałbys masazyste to, kązdy biegły wskaże na jego wine, opierając sie np odpowiednią literaturą.
My bylismy ostatnio w komisie z wózkami własnie nam Pani polecała bebetto, jedyny minus dla mnie to mały kosz na dole.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Pumpkin wrote:A próbowałaś kiwi + jabłko? Na mnie podobnie, nic nie działało dopóki nie zrobiłam miksu 2xkiwi+jabłko przed południem a po południu wszystko ze mnie schodzi.
Polecam!
Z innej beczki, dla dziewczyn z Warszawy, znalazłam szkołę rodzenia bez opłat, może Was zainteresuje.
http://bajkowa-szkola-rodzenia.cmp.med.pl/
Chyba na Inflancką będę próbowała...
Witaj Bajka -
NiecierpliwaKarolina wrote:No to widzę, że zapowiada się jutro sporo dobrych wieści
super! Będziemy czytać z radością
Ja właśnie wstałama to dlatego, że byliśmy wczoraj na weselu. Siedzieliśmy od 16 do 3
potańczyłam, pojadłam i z jakąś taka nową energią dzisiaj wstałam
i co najśmieszniejsze mimo, że zero alkoholu i jakby nie patrzeć trochę ograniczona ruchowo byłam to muszę przyznać, że to było najlepsze wesele na jakim się bawiłam
Super, że jesteś zadowolona:)
Ciesze się, ze odpoczęłaś i nabrałaś sił
-
Pumpkin wrote:A próbowałaś kiwi + jabłko? Na mnie podobnie, nic nie działało dopóki nie zrobiłam miksu 2xkiwi+jabłko przed południem a po południu wszystko ze mnie schodzi.
Polecam!
Z innej beczki, dla dziewczyn z Warszawy, znalazłam szkołę rodzenia bez opłat, może Was zainteresuje.
http://bajkowa-szkola-rodzenia.cmp.med.pl/ -
Cześć dziewczyny odczytuje troszke na wakacjach
Dużo wizyt dzisiaj i trzymam kciuki za wszystkie!
Kkkaaarrr ja od miesiąca mam lekkie problemy z toaleta przez żelazo i czasem czuje taki spiety brzuch, ale w pewnym momencie spostrzeglam, że to przez to i robię co mogęna mnie działają jogurty i kefir
adrenalina lubi tę wiadomość
-
Dziękuję wam bardzo za wszystkie ppomysły dietetyczne.
Chwilka/szynszyl, niestety owsianka jest jedna z niewielu rzeczy na ktora reaguje odruchem wymiotnym, nie zmienia to faktu ze otreby lub inne wysokoblonnikowe mieszanki zbozowe z jogurtem wcinam niemal codziennie.
No nic, pije sobie te lactuloze, wypijam morze wody, wczoraj cos sie odrobinke ruszylo, ale bez rewelacji, dzis znow zero efektowsprobuje dzisiaj tego kiwi z jablkiem, zobaczymy!
-
My juz po wizycie, wszystko w najlepszym porzadeczku. Wracamy do domku i nie mogę sie doczekać aż obejrzymy nagranie z wizyty
Reni@, NiecierpliwaKarolina, Posti77, MMM2016, Sylwusia100, Blu, Kasik2, Kai, diewuszka86, Chwilka84, India9, kasia_1988, Limerikowo, Pumpkin, kehlana_miyu, szynszyl, Dea28 lubią tę wiadomość