Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
India9 wrote:Ja bym wolała nie wiedzieć
ale z drugiej strony nie chcę CC i czuję motywację do tego, aby dać sobie radę lepiej niż za pierwszym razem, coś w stylu - poprawić wynik
Zaszłam to i urodzić muszę nie ma co się oszukiwać
Do tej pory byłam pewna, że chcę rodzić SN, ale ogarnia mnie coraz większa panika i zaczęłam się zastanawiać, czy może lepiej nie byłoby mieć CC... -
nick nieaktualnyDla tych co chcą wiedzieć jak silny jest ból porodowy to w Damianie mają pas porodowy do testowania bolu:) mój kolega opowiadał mi, że przy pierwszym skurczu myślał, że zemdleje:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 19:53
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Beattkie wrote:Dla tych co chcą wiedzieć jak silny jest ból porodowy to w Damianie mają pas porodowy do testowania bolu:) mój kolega opowiadał mi, że przy pierwszym skurczu myślał, że zemdleje:)
-
http://iv.pl/images/10990636827580875184_thumb.jpg
TO MY. Jutro zaczynam 30 tc. Nir mogę wstawić większego. Nie wiem dlaczegoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 20:45
India9, Blu, Chwilka84, Reni@, kehlana_miyu, lu.iza, Pumpkin, NiecierpliwaKarolina, Canario, Dea28, Rutelka, Kai, szynszyl, Limerikowo, marlon, Jutysia lubią tę wiadomość
-
kasia_1988 wrote:A dziękuję. A to spoko.
Tylko ja zaraz będę miała 88 na liczniku. Aż wstyd się przyznać. A Wy takie laski.
Asiu to tak jak mój w 28 i 2. Super. Gratuluję
W życiu bym nie powiedziała, że się zbliżasz do 88
Proporcje masz zachowane, a waga jak waga - da się zrzucićpo porodzie ofcourse
-
Jak się chwalić to się chwalić ... 30 tydzień zaczęty... właśnie wróciłam od lekarza i anemia zaleczona (; wszystko na razie dobrze i pocieszę przyszłe mamy... ja już 12kg więcej (:Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 21:24
India9, kasia_1988, Blu, lu.iza, Chwilka84, Pumpkin, Reni@, Anoolka, Dea28, Rutelka, Kai, szynszyl, Limerikowo, marlon lubią tę wiadomość
-
India9 wrote:W życiu bym nie powiedziała, że się zbliżasz do 88
Proporcje masz zachowane, a waga jak waga - da się zrzucićpo porodzie ofcourse
Moze na moich 176 cm się trochę rozkłada... Haha. Pocieszylas mnie.
Macie dziewczyny jakieś kombinezony zimowe godne polecenia? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny złapałam kleszcza
Dodzwoniłam się do mojego gina i kazał jechać na SOR żeby podali antybiotyk a na SORze popukali się w głowę że antybiotyków nie podaje się profilaktycznie, kazali obserwować i dopiero jak podejrzenie boreliozy to antybiotyk.
Co robić? Już nie wiem kogo słuchać?
Nerwy mam jak stąd na księżyc........ -
Kasik2 wrote:Dziewczyny złapałam kleszcza
Dodzwoniłam się do mojego gina i kazał jechać na SOR żeby podali antybiotyk a na SORze popukali się w głowę że antybiotyków nie podaje się profilaktycznie, kazali obserwować i dopiero jak podejrzenie boreliozy to antybiotyk.
Co robić? Już nie wiem kogo słuchać?
Nerwy mam jak stąd na księżyc........
Wyślij kleszcza do badania.
Wtedy stwierdzą czy był zarażony czy nie.
Jak był zarażony to dadzą ci leki.
Masz rumień w okół tego miejsca?
Czy tylko odczyn?
Edit:
http://analizakleszcza.pl/
Wzięcie tego antybiotyku bez pewności, że jestes zarażona, może mieć dużo gorszy wpływ na płód niż sama bolerioza.
Bolerioza nie ma bezpośredniego wpływu na płód, to jak długo nie leczona wpływa na organizm matki ma znaczenie.
Najlepiej wysłać kleszcza i dopiero wtedy podejmować działania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 01:03