Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiecierpliwaKarolina wrote:Właśnie zmierzyłam brzuch
w sumie pierwszy raz w ciąży. No i 112cm.... gdzie to się wchłonie???
Na pocieszenie mam dwa wielkie kartony od kuriera. Przyszedł wózek i fotelik
Wózek wygląda meeeega solidnie! Koła ma jak traktor
Też się zastanawiam, JAK to ma się wchłonąć?
Ekstra przyjemność z przesyłek. Otwierasz drzwi i czekasz na wniesienie paczki udając że to takie normaaaaaalne a w głębi duszy podskakujesz z radości i przestępujesz z nogi na nogę
Tak zapamiętałam Boże Narodzenie będąc dzieckiem, haha!Blu, Limerikowo, NiecierpliwaKarolina, kalika, marlon lubią tę wiadomość
-
Pumpkin, Reni@, Blu, Limerikowo, NiecierpliwaKarolina, szynszyl, Sunshine89, kalika, Chwilka84, Sylwusia100, Sylwia_i_Niki, Kasik2, kasia_1988, Jutysia, Anoolka, marlon, Eryka, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W takim razie jeszcze my
95 cm w pasie i + 14 kg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e685aec4408.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 15:26
India9, Reni@, Blu, adrenalina, Pumpkin, NiecierpliwaKarolina, szynszyl, Sunshine89, Chwilka84, lu.iza, Sylwusia100, Sylwia_i_Niki, Limerikowo, kasia_1988, Kasik2, Jutysia, marlon, Eryka, Dea28 lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadrenalina wrote:Moj niby nie wypukły ale troche sie zmniejszył objętościowo i troche płytszy. Denerwuje mnie bo zbiera mi sie tam balsam i cieżko czyścić
Hehehe - dokładnie to samo mam.
No, u mnie jeszcze bardzo włoski odstają jakby naelektryzowaneŚmiesznie to wygląda.
NiecierpliwaKarolina, kalika lubią tę wiadomość
-
U mnie pępek wklęsły i to się już chyba nie zmieni. Nie mam też tej słynnej linea negra. Za to włosów na brzuchu mam jak stary chłop
Właśnie zauważyłam, że wg Belly dzisiaj zaczynam 9 miesiąc. Dotrwałamjeszcze tak z tydzień byłoby bezpiecznie, prawda?
Chociaż powiem Wam, że zaczynam czuć coraz większe podekscytowanie i nie mogę się doczekać spotkania z moim Robaczkiemjuż bym go chciała całować po rączkach i nóżkach
Reni@, adrenalina, kehlana_miyu, Blu, Chwilka84, lu.iza, Limerikowo, Kasik2, Pumpkin, Anoolka, marlon, Dea28 lubią tę wiadomość
-
adrenalina wrote:Moj syn odczowa to jak ja gmeram przy pępku bo od razu podskakuje
Świadomość, że zawsze mu odpowiada jest absolutnie bezcenna
Odkąd zaś sam pępek zrobił się wypukły zaczął nazywać go guzikiem
adrenalina, NiecierpliwaKarolina, Pumpkin, marlon, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Ja tez co chwile jak sobie pomyśle ze niedługo bedzie synek leżał ze mna na łożku to aż mi sie ciepło robi z zachwytu. Boje sie ze go uduszę z miłości jak go zobacze. Tak bardzo pragnę go przytulić i wycałować.
Sunshine89, NiecierpliwaKarolina, MMM2016, Pumpkin, marlon, Dea28 lubią tę wiadomość