X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Październikowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • India9 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś z Was chodzi na Madalińskiego do diabetologa?
    Już drugi raz przesunęli mi termin wizyty o tydzień. Ostatnio byłam w lipcu jakoś i zastanawiam się czy to norma :-]

ex2b6iyegfxxj3a2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NiecierpliwaKarolina wrote:
    Właśnie zmierzyłam brzuch :-P w sumie pierwszy raz w ciąży. No i 112cm.... gdzie to się wchłonie??? :-(

Na pocieszenie mam dwa wielkie kartony od kuriera. Przyszedł wózek i fotelik :-)
    Wózek wygląda meeeega solidnie! Koła ma jak traktor :-D

Też się zastanawiam, JAK to ma się wchłonąć? ;)

Ekstra przyjemność z przesyłek. Otwierasz drzwi i czekasz na wniesienie paczki udając że to takie normaaaaaalne a w głębi duszy podskakujesz z radości i przestępujesz z nogi na nogę :D
    Tak zapamiętałam Boże Narodzenie będąc dzieckiem, haha! :)

Blu, Limerikowo, NiecierpliwaKarolina, kalika, marlon lubią tę wiadomość

• India9 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój w 32 tygodniu ciąży (sorry za goliznę :P )
    3281f93001b83023med.jpg

Pumpkin, Reni@, Blu, Limerikowo, NiecierpliwaKarolina, szynszyl, Sunshine89, kalika, Chwilka84, Sylwusia100, Sylwia_i_Niki, Kasik2, kasia_1988, Jutysia, Anoolka, marlon, Eryka, Dea28 lubią tę wiadomość

ex2b6iyegfxxj3a2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    India, piękny brzuszek - boski kształt!

India9 lubi tę wiadomość

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    51bb74b385f9d295med.jpg

Reni@, Pumpkin, India9, Blu, Limerikowo, NiecierpliwaKarolina, szynszyl, Sunshine89, kalika, Sylwusia100, Sylwia_i_Niki, kasia_1988, Jutysia, Anoolka, marlon, Eryka, Dea28 lubią tę wiadomość

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas +19 kg :)

• lu.iza Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    India, chyba Ci sie opuścił juz troche? Łaski! Macie boskie ciała :) Wasi mężowie powinni byc dumni :)

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adrenalina, bardzo podobny do mojego :)
    Widzę, że pępek Ci nie wyskoczył, mój wygląda praktycznie identycznie - a jak Wasze pępki dziewczyny?

adrenalina lubi tę wiadomość

• Reni@ Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pępek jest wypukły

f2wli09kkp6omcr9.png
    zem33e5ekx8vdc7s.png
    Aniołek 11 tc [*] 07.2015
  • India9 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba się nie opuścił jeszcze, od samego początku tak nisko się trzyma, nie wiem czemu, ale i tak mimo tego, ze na cycki nie wchodzi to codziennie zgada, duszności, problemy z oddychaniem i ból żeber, czyli cały wachlarz ciążowych przyjemności ;-)

ex2b6iyegfxxj3a2.png
  • India9 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też ostatnio wypukleje, ale na razie na górze tylko :-)

ex2b6iyegfxxj3a2.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie jeszcze my :) 95 cm w pasie i + 14 kg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e685aec4408.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 15:26

India9, Reni@, Blu, adrenalina, Pumpkin, NiecierpliwaKarolina, szynszyl, Sunshine89, Chwilka84, lu.iza, Sylwusia100, Sylwia_i_Niki, Limerikowo, kasia_1988, Kasik2, Jutysia, marlon, Eryka, Dea28 lubią tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• India9 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika, śliczny :-)

ex2b6iyegfxxj3a2.png
  • adrenalina Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj niby nie wypukły ale troche sie zmniejszył objętościowo i troche płytszy. Denerwuje mnie bo zbiera mi sie tam balsam i cieżko czyścić ;)

kalika lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika ekstra brzuszek.
    Czy dobrze widzę w tle shnuggle? :)

Powiem Wam, że takie ładne brzuszki powinny być od 3 miesiąca ciąży. No, 4. I już nie rosnąć bardziej. Uważam, że są przeurocze i bardzo seksowne. Każdy jeden. :)

India9 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adrenalina wrote:
    Moj niby nie wypukły ale troche sie zmniejszył objętościowo i troche płytszy. Denerwuje mnie bo zbiera mi sie tam balsam i cieżko czyścić ;)

Hehehe - dokładnie to samo mam.
    No, u mnie jeszcze bardzo włoski odstają jakby naelektryzowane ;) Śmiesznie to wygląda.

NiecierpliwaKarolina, kalika lubią tę wiadomość

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tez masz taki śmiesznie miękki w porównaniu do brzucha ?
    Moj syn odczowa to jak ja gmeram przy pępku bo od razu podskakuje

kalika lubi tę wiadomość

• NiecierpliwaKarolina Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pępek wklęsły i to się już chyba nie zmieni. Nie mam też tej słynnej linea negra. Za to włosów na brzuchu mam jak stary chłop :-P

Właśnie zauważyłam, że wg Belly dzisiaj zaczynam 9 miesiąc. Dotrwałam :-) jeszcze tak z tydzień byłoby bezpiecznie, prawda?
    Chociaż powiem Wam, że zaczynam czuć coraz większe podekscytowanie i nie mogę się doczekać spotkania z moim Robaczkiem :-) już bym go chciała całować po rączkach i nóżkach :-)

Reni@, adrenalina, kehlana_miyu, Blu, Chwilka84, lu.iza, Limerikowo, Kasik2, Pumpkin, Anoolka, marlon, Dea28 lubią tę wiadomość

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • Sunshine89 Przyjaciółka

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adrenalina wrote:
    Moj syn odczowa to jak ja gmeram przy pępku bo od razu podskakuje
    Mój mąż wręcz upodobał sobie zabawę moim pępkiem, celem natychmiastowego porozumienia się z córcią :D Świadomość, że zawsze mu odpowiada jest absolutnie bezcenna :D Odkąd zaś sam pępek zrobił się wypukły zaczął nazywać go guzikiem :P

adrenalina, NiecierpliwaKarolina, Pumpkin, marlon, Dea28 lubią tę wiadomość

klz9upjyjtca1iud.png
  • adrenalina Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez co chwile jak sobie pomyśle ze niedługo bedzie synek leżał ze mna na łożku to aż mi sie ciepło robi z zachwytu. Boje sie ze go uduszę z miłości jak go zobacze. Tak bardzo pragnę go przytulić i wycałować.

Sunshine89, NiecierpliwaKarolina, MMM2016, Pumpkin, marlon, Dea28 lubią tę wiadomość

‹‹ 671 672 673 674 675 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ