Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy wy jecie to na co macie ochotę to moja pierwsza ciąża i co czytam to nic nie można żelki nie bo coś tam winogron nie bo cos tam oszaleć idzieWalka 2018! Pcos , Ana1 graniczne , niedoczynnosc
Leki : eutyrox 100, encorton 10 mg , neoparin , systen 50
2020-1IUI 😑
2020.06 punkcją -4blastki
2020.08 transfer 5AA beta zero
2020.11 transfer 5 AA beta zero
2021 immunolog
2021 histeroskopia - stany zapalne
2021.09 transfer 4AA beta zero
2022.02 transfer 4 CB na atosiban
12dpt 1222,26🙏🏻
15 dpt 3502,36🙏🏻
19 dpt 12928,9🙏🏻
22 dpt 27147,8🙏🏻
26 dpt mamy serduszko ❤️ -
Olkaa wrote:Dziewczyny czy wy jecie to na co macie ochotę to moja pierwsza ciąża i co czytam to nic nie można żelki nie bo coś tam winogron nie bo cos tam oszaleć idzie
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Sparky wrote:Dziewczyny, proponuję temat dla rozluźnienia atmosfery 😊 Macie jakieś przeczucia co do płci Waszych maluchów? Ja od samego początku mam wrażenie, że to chłopak🙃 Ciekawe czy się sprawdzi 😅
Od początku myślę, że będzie dziewczynka. Ale to może kwestia tego, że marzę o dziewczynce. Zobaczymy co tam rośnie 🤗Sparky lubi tę wiadomość
-
Ja też jem to co normalnie oprócz alkoholu i surowych ryb. Tatara i tak nie jadałam. Nie czytam aż tak wnikliwie tyhh wszystkich doniesień bo nie ma co popadać w paranoje. To że coś może zaszkodzić w jakimś stopniu tak jak cynamon itp to raczej jak ktoś dzień w dzień jadłby jakieś duże ilości.
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Olkaa wrote:Dziewczyny czy wy jecie to na co macie ochotę to moja pierwsza ciąża i co czytam to nic nie można żelki nie bo coś tam winogron nie bo cos tam oszaleć idzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2022, 14:27
Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
Ja mam przeczucie, że będzie chłopak. Dwa razy poprzednio mnie moje przeczucie nie zawiodło, zobaczymy tym razem... 😉
Ja się czułam w pierwszej ciąży bardzo źle w pierwszym trymestrze i był chłopak, w drugiej trochę lepiej i była dziewczynka, a teraz czuję się najgorzej ze wszystkich, ale bardzo podobne mam objawy do pierwszej.
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Olkaa wrote:Dziewczyny czy wy jecie to na co macie ochotę to moja pierwsza ciąża i co czytam to nic nie można żelki nie bo coś tam winogron nie bo cos tam oszaleć idzie👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Również staram się jeść wszystko i w umiarze . Chociaż od tygodnia nie mogę patrzeć na warzywa, mięso i jedyne co toleruje to sucha biała bułka i owoce 🙈 Będę miała jakieś tropikalne dziecko 😅😅😅 w pracy dziwnie się patrzą na śniadanie truskawki z bułka , na obiad borówki z bułka 🙈
Gwiazdeczka30 -
Joanna-Anna1992 wrote:Również staram się jeść wszystko i w umiarze . Chociaż od tygodnia nie mogę patrzeć na warzywa, mięso i jedyne co toleruje to sucha biała bułka i owoce 🙈 Będę miała jakieś tropikalne dziecko 😅😅😅 w pracy dziwnie się patrzą na śniadanie truskawki z bułka , na obiad borówki z bułka 🙈
Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
agniecha2101 wrote:Mniej czytaj 😉 Ja jem wszystko prócz surowego mięsa, ryb i jaj i produktów z niepasteryzowanego mleka.
Przeczucia co do płci nie mam żadnego, ale chciałabym żeby córka miała siostrę, więc pewnie będzie syn 😅agniecha2101 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie, synku :*
-
Hej. Pracuje w aptece i jestem na l4 od dziś. Wczorajszy dzień dał mi strasznie w dupe. Duży ruch , towar, siusiu robiłam w trakcie obsługi znajomego pacjenta bo się nie dało zejść. Na przerwie też nie byłam zjeść bo cały czas kolejka. Gdy wróciłam po 22 do domu to brzuch milalm wzdęty i bolący więc powiedziałam że dość tego. Każda z nas ma inną pracę, jedna siedzi za biurkiem 8h i jedyne czego może się nabawic to hemoroidy ,a druga stoi , chodzi i dźwiga. Wiec porównywanie i wchodzenie w czyjeś decyzję są nie na miejscu
-
Patt91 wrote:Dziewczyny może głupie pytanie ale co ile średnio powinno się chodzić na wizytę? Ja na początku chodziłam co 2 tyg, teraz do prenatalnych przerwa 3 tyg. Wiem że to zależy indywidualnie ale chodzi mi o taki standard
Na chwilę obecną co 4 tygodnie, jakoś od 30 tygodnia co 2 tygodnie
-
Nie odmawiam sobie niczego choć do mięsa nadal mnie odrzuca. Strasznie uwielbiam ser żółty, banany i jabłka, gruszki, domowe zapiekanki i ostatnio coraz częściej zamawiam sobie pizze z szynką i pieczarkamiagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Juusta88 wrote:Hej. Pracuje w aptece i jestem na l4 od dziś. Wczorajszy dzień dał mi strasznie w dupe. Duży ruch , towar, siusiu robiłam w trakcie obsługi znajomego pacjenta bo się nie dało zejść. Na przerwie też nie byłam zjeść bo cały czas kolejka. Gdy wróciłam po 22 do domu to brzuch milalm wzdęty i bolący więc powiedziałam że dość tego. Każda z nas ma inną pracę, jedna siedzi za biurkiem 8h i jedyne czego może się nabawic to hemoroidy ,a druga stoi , chodzi i dźwiga. Wiec porównywanie i wchodzenie w czyjeś decyzję są nie na miejscu
Już to ustaliłyśmy wcześniej ze 8h za biurkiem bywa równie męczące wiec nie generalizuj wszystko zależy od pracy, samopoczucia, organizmu, niech każda idzie na zwolnienie kiedy tego potrzebuje, nie bądźmy dla siebie takie surowe, tu się przychodzi po wsparcie a nie ocenęNattalia, Sparky, agniecha2101 lubią tę wiadomość
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖