Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agaton wrote:A wiecie co jeszcze mam dziwnego w ciąży. Jak sie wysikam to po jakimś czasie wysikuje jeszcze kilka kropelek,albo maly strumyczek
. Nie rozumiem tego w ogóle..
Ja wogólę mogłabym siedzieć w wc cały czas. W nocy to już szczególnie, wstanę i czuję, że dalej chce mi się siku -
Co do much, też mi to cholerstwo doskwiera. W dodatku w de niby taka zajebista segregacja śmieci, płacisz za to 90e na miesiąc a już 2 tygodnie nikt po nie nie przyjeżdża. W dodatku widzę, że współmieszkańcom jakoś się segregować tych śmieci nie chce. Właścicielka coś tam do mnie pisze, ja nic z tego nie rozumiem, to tłumacze na translatorze, ale wiadomo jak to jest. Może któraś jest obcykana w niemieckim i pomogłaby mi meila zrozumieć?
-
Hej mamusie no to i ja dołączam do tych nie wyspanych na cala noc godzina snu i to tylko przez to ze wzięłam Paracetamol za to mała buszowala dosłownie całą noc w brzuchu nie wiem skąd ona miała na to siłę
No nic czeka mnie najwyraźniej ciężki dzień w pracy...
Paula oj współczuję to jest chyba najgorsze co może być ale faktycznie idź poproś o usg i sprawdź co u małej na tym etapie chyba nie bardzo można już się tak nadwyrezac. Daj znać po wizycie czy wszystko ok -
Paula, nawet nie.wyobrazam sobie tego stresu
ją to ogólnie panikara jestem, a.po takim czymś to musiałaby już chyba na jakąś terapię się zapisać... Co do USG, to masz rację - sprawdź, będziesz spokojniejsza. Mam nadzieję, że to uderzenie.nie wyrzadzilo wielu szkód. Trzymaj się!
Co do.snu, to.u mnie by było wszystko pięknie, gdyby nie mąż, który ma ustawiony budzik na 4, żeby iść na siłownięno i dziś akurat mógł sobie odpuścić, bo w nocy wyjezdzamy i praktycznie cały jutrzejszy dzień będziemy w trasie
a ją jak się już przebudzilam, to zaraz myśli co.muszę jeszcze zrobić i spakowac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 07:24
-
Aaa, u nas much było pełno, ale poprzyklejałam takie kartoniki ozdobne z lepem w środku i problemu nie ma
Polecam, są niedrogie, nie widać, że to pułapka, bo muchy do środka wpadają, a co najważniejsze - skuteczne.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
O kurde,jestem w szoku z tym dosikiwaniem,ze tez tak macie:) myślałam,ze ja jakas jestem dziwna;)
Paula, to straszne co was spotkali. Mam właśnie nadzieje,ze nie ma jakiś wielkich szkód... Ale rozumiem,ze będziesz sie teraz bala. Moze zaopatrzcie sie w kilka gaśnic,żeby w razie czego z woda nie biegac,bo to zdecydowanie niewskazane dla Ciebie... Trzymaj się kochana i odpocznij po tym wysiłku i stresie nocnym..
Ja tam śpię dobrze,czasem nie mogę zasnąć,ale budzik mam na siodma i nie mogę sie dobudzića nie chce spac dłużej bo chce isc spac razem z małżem. Jakbym pospala z rana to bym później kolo 22 nie byla w ogóle spiaca:)
-
Któraś z Was kupuje Bugaboo z tego co pamiętam. Mi się bardzo spodobał ten wózek, ale mąż ma 190 cm wzrostu i mówi, że wygląda z nim jak debil i musi się mocno schylać. Gondolę ma na wysokości kolan prawie, haha
Wy nie macie takiego wrażenia, że za niski jest? Dla mnie ujdzie, bo ja mam 162, ale przy mężu rzeczywiście jakoś głupio wygląda no i nie wiem... Chyba zostanę przy Mutsy Igo.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzien dobry
Jejku wszystkie spać nie możecie! Ja to jak zasnęłam to tylko raz na siku wstałam i dalej spałam. Byc moze przez to fajne powietrze po burzy
Paula strasznie współczuje! Z drugiej strony dobrze, ze Wam sie nic nie stało i nie ma bardzo duzo szkód, a Ty kochana idź na usg, lepiej dmuchać na zimne, z dzidzia napewno ok, ale Tobie niech sprawdza szyjke itd.
Polkosia gdzie te magiczne lepy kupiłaś??
Dziewuszki!!!! I ja sie doczekałem studniówki !!!!!myśle jak to uczcić, jakiś dobry obiadek....nie mam pomysłu....
Dzisiaj idę na comiesięczną morfologia, mocz i tarczyce plus toksomplazmoze jeszcze zrobię, robię co dwa/ trzy miesiące.
madu, Little Frog lubią tę wiadomość
-
No u mnie kiepsko zasnęłam po 2 wstalam o 5 razem z D i nie spie...
Chłodno cisza w domu może jeszcze zasne ! Ale widze ze sama nie jestem z tym , chyba taki etap ciąży
Paula bardzo wspolczuje jak dobrze ze byliście na miejscu. Oczywiście możesz sprawdzić co z maluszkiem będziesz spokojniejsza !!!
Mikejla u mnie bardzo dbają o czystość a co chwile śmieci zabierają , nasz gospodasz tu bardzo dba , wyslij mi maila postaram się pomoc
Mój e-mail : [email protected]
Ps, dzięki za pomysly na muchy ! Wczoraj chyba wszystkie D pozabijal, ale zaopatrzymy się w potrzebny sprzęt !
Trzymajcie kciuki może zasne :*jaroszka lubi tę wiadomość
-
Paula1 wspułczuję wydarzen z nocy! Maskara! Agaton ma racje kupcie gaśnice, będziesz spokojniejsza, i mimo tego ze musisz zostać sama nie będziesz aż tak się bała. Mam nadzieję, że straty nie są wielkie i wszybko nadgonicie pracę. A co do usg, to idź, pewnie, nie zaszkodzi a stres miałaś wielki.
Co do nocy, ja nie mogłam zasnąc bo po pierwsze byłą burza, a ja się boję i nie lubię, a po drugie w mieszkaniu się jeszcze nie zdązyło wywietrzyć i zdychałam z ciepła, ale jak juz zasnęłam to wstałam przed chwilą. Nie mam w ogóle problemów z sikaniem w nocy. Wstaje 1 raz w porywach 2 z zmkniętymi oczami ide do wc i czasem nawet nie pamiętam czy sikałam w nocy czy nie. Generalnie od kąd śpie w stoperach i z rogalem noce sa super. Tylko warunek jest jeden choćbym nie wiem jak chciała nie mogę spac w dzień, bo wtedy noc z głowy.
21.10.2015 Leon -
Polkosia, najważniejsze żebyście Wy sie dobrze czuli z tym wozkiem, ja mam 170, a luby 180 i dla nas nie jest za niski. Nie wiem czy ogladaliscie tez spacerowke, ona jest wyzsza:) I z tego co pamietam, to mieszkasz poza miastem, wiec ja na Waszym miejscu przymierzala sie do bugaboo buffalo, bo jest bardziej uterenowiony, przy czym ma ta sama spacerowke i gondole jak cameleon, jest wyzszy i ma duze wszystkie kola, ale jest tez ciezszy. Cameleon przy nim to maluszek;)
-
U mnieteż kiepska noc, potwornie duszno przez burzę nie zdążyłam przewietrzyć mieszkania a że mieszkam przy zajezdni autobusowej to od 4 rano jest taki jazgot autobusów,bo sobie silniki rozgrzewają po 20min, że nie da się spać a na pętli zawsze stoi ich 6-8
Paula współczuje, przechodziłam przez to samo 1,5ms temu
Dziewczyny jakie macie zdanie na temat szczepionek ? -
Ja poki co jestem nastawiona na szczepionke 5w1 plus rotawirusy. W Polsce szczepi sie na szczepy meningokokow, ktore u nas nie wystepuja, a pneumokoki raczej odpuszcze. Pamietajmy, ze te szczepienia nie chronia przed choroba, a lagodza jej skutki. Opiekowałam sie dzieckiem szczepionym na rota, mala zachorowala z takimi ciezkimi objawami, ze i tak wyladowala w szpitalu. Takze nigdy nic nie wiadomo.
-
Paula, współczuję bardzo przeżyć!
Zorro, podaj swój TP, płeć i imię dziecka, to dopiszę cię do listy
Fatim, moje zdanie jest takie: trzeba szczepić. Nie po to uporano się nie tak dawno temu z tymi wszystkimi chorobami, żeby miały wrócić. Te wszystkie anty szczepionkowe "rewelacje" to taka głupota, że czytać się tego nie da aż.ZakręconaOna lubi tę wiadomość