Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mersiak mam dokładnie to samo. Pewnie, że dopadają mnie wątpliwości ale... zwykle sama się sobie dziwię skąd u mnie takie pokłady nadziei i spokoju
A ten rozstrzał w rozwoju dzidziusiów to taki widoczny na samym początkuPotem tylko rozmiary będą się różnic
I to fakt! Dzieje się tu dużo. Na 2 godziny człowiek odejdzie od komputera i już 3 strony nowe naskrobane.
Malgo ty się tak nie dołuj. Jeszcze wszystko może byc ok. -
Fajnie, że piszą, fajnie. Ale jak nie czyta się na bieżąco, to potem nadrabianie 10 stron dziennie.. czasami mi się już nie chce. Szukam tylko ewentualnych zdjęć
Małgorzatka, nat_alia, paula1 lubią tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
Boże dziewczyny moje piersi są do niczego....
prawie w ogóle mnie nie bolą...dlaczego mnie to spotyka??ja juz niewiem może malo tego progesteronu mam ale przecież biorę dupka 2x dziennie.akurat piersi powinny bolec...
We wtorek do lekarza a tak się modlę żeby byla fasolka...Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Battinka, mnie w ogóle nie bolą piersi, nie przesadzaj
Nie każda z nas musi mieć te same objawy. Dodam, że ja biorę dupka 3x.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 20:29
Małgorzatka, Bunia86 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Battinka mnie bolą od 4 dni, tak to nic. I rozmawiałam z lekarzem i powiedział że nie zawsze bolą od razu i się powiększają. A poza tym czytałam wczoraj, że tak naprawdę najbardziej bolą i rosną koło 6-7 m-ca. Także nie martw się na zapas Kochana, będzie wszystko dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 20:47
BATTINKA, Małgorzatka lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
A ja ostatnio szaleję. Oczywiście o maluszku myślę prawie cały czas, ale dbam też o swoje przyjemności. Wczoraj bawiłam się na wieczorku autorskim, a jutro wybywam z psiapsiółkami na kawę. W pracy w końcu nie wytrzymałam i powiedziałam mojej najbliższej koleżance. Znam ją od lat, przyjaźnimy się i wiem, że nikomu nie powie. Dzisiaj przyniosła mi cudną kartkę okolicznościową z jeszcze wspanialszymi życzeniami i przepięknego aniołka na szczęście.
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Battinka, mnie w ogóle nie bolą piersi, nie przesadzaj
Nie każda z nas musi mieć te same objawy. Dodam, że ja biorę dupka 3x.
Wiesz co polkosia wcale nie przesadzam i wiem doskonale ze nie kazda ma te same objawy ja pierwszy raz w ciąży nie jestem...takze takie uwagi z twojej strony sa zbyteczne!
A co to nie można napisać jakie ma się obawy??? Bo nie rozumiem...jak nie straciłaś dziecka to się nie udzielaj w temacie i tyle.koniec.
Tak nawiasem wiem ze nie mogę się martwić ale nie potrafię bardzo bym nie chciała stracić fasolki.
-
BATTINKA wrote:Wiesz co polkosia wcale nie przesadzam i wiem doskonale ze nie kazda ma te same objawy ja pierwszy raz w ciąży nie jestem...takze takie uwagi z twojej strony sa zbyteczne!
A co to nie można napisać jakie ma się obawy??? Bo nie rozumiem...jak nie straciłaś dziecka to się nie udzielaj w temacie i tyle.koniec.
Tak nawiasem wiem ze nie mogę się martwić ale nie potrafię bardzo bym nie chciała stracić fasolki.
Battinka nie nerwuj się , Polkosia nie miała nic zlego na myśli i również straciła poprzednie ciąze 2 razy więc również się martwi ... Nie możemy przesadzać i się nakręcać . Do Wtorku już nie długo zobaczysz że wszystko będzie dobrzeRozumiem twój strach , ale takimi nerwami przecież wiesz że sobie nie pomożesz ... Ja też mam głupie myśli ale przez nadmiar objawow , wymiotuje dzisiaj już z krwią i szczerze wolałabym nie czuć nic niż to co teraz . Myślę że każdy organizm naprawdę jest inny a być może twoim objawem teraz jest nerwowośc i takie dobijające myśli bo to również jest objaw rozdrażnienie itd. ... Kazda ciąza również jest inna bo ja poprzednie dwie nie miałam żadnych objawow oprócz braku miesiączki ...
polkosia, ola.321, nat_alia, Bunia86, FreshMm, Ursa, Magnosia, Kaśku lubią tę wiadomość
-
hej już po wizycie, niestety zobaczyliśmy tylko pęcherzyk z ciałkiem żółtym...szkoda tak liczyłam, że już coś będzie widać. W sumie gin powiedział, żeby się nie martwić i przyjść za tydzień w piątek...dzisiejesz beta 8000 i to trochę go zdziwiło, że nie widać jeszcze nic ale jak powiedział, żeby się nie martwić to tego się będę trzymać
no i jakaś torbiel 5cm na prawym jajniku
przepisał na to Dupaston. TSH też za wysoko trochę 4, norma jest podobno do 2,5 ale zalecił konsultację endokynologa...co myślicie o tym, że nic nie zobaczył? może ciąża jest wcześniejsza niż z wyliczeń @? wymęczona jestem dzisiaj...tak się denerwowałam tą wizytą...ale teraz już śmigam spać
dobrej nocy mamuśki!!!
Małgorzatka, paula1, Bunia86, FreshMm lubią tę wiadomość