Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mersiak mam dokładnie to samo. Pewnie, że dopadają mnie wątpliwości ale... zwykle sama się sobie dziwię skąd u mnie takie pokłady nadziei i spokoju
A ten rozstrzał w rozwoju dzidziusiów to taki widoczny na samym początku Potem tylko rozmiary będą się różnic I to fakt! Dzieje się tu dużo. Na 2 godziny człowiek odejdzie od komputera i już 3 strony nowe naskrobane.
Malgo ty się tak nie dołuj. Jeszcze wszystko może byc ok. -
Fajnie, że piszą, fajnie. Ale jak nie czyta się na bieżąco, to potem nadrabianie 10 stron dziennie.. czasami mi się już nie chce. Szukam tylko ewentualnych zdjęć
Małgorzatka, nat_alia, paula1 lubią tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
Boże dziewczyny moje piersi są do niczego.... prawie w ogóle mnie nie bolą...dlaczego mnie to spotyka??ja juz niewiem może malo tego progesteronu mam ale przecież biorę dupka 2x dziennie.akurat piersi powinny bolec...
We wtorek do lekarza a tak się modlę żeby byla fasolka...Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Battinka, mnie w ogóle nie bolą piersi, nie przesadzaj Nie każda z nas musi mieć te same objawy. Dodam, że ja biorę dupka 3x.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 20:29
Małgorzatka, Bunia86 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Battinka mnie bolą od 4 dni, tak to nic. I rozmawiałam z lekarzem i powiedział że nie zawsze bolą od razu i się powiększają. A poza tym czytałam wczoraj, że tak naprawdę najbardziej bolą i rosną koło 6-7 m-ca. Także nie martw się na zapas Kochana, będzie wszystko dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 20:47
BATTINKA, Małgorzatka lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
A ja ostatnio szaleję. Oczywiście o maluszku myślę prawie cały czas, ale dbam też o swoje przyjemności. Wczoraj bawiłam się na wieczorku autorskim, a jutro wybywam z psiapsiółkami na kawę. W pracy w końcu nie wytrzymałam i powiedziałam mojej najbliższej koleżance. Znam ją od lat, przyjaźnimy się i wiem, że nikomu nie powie. Dzisiaj przyniosła mi cudną kartkę okolicznościową z jeszcze wspanialszymi życzeniami i przepięknego aniołka na szczęście.
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Battinka, mnie w ogóle nie bolą piersi, nie przesadzaj Nie każda z nas musi mieć te same objawy. Dodam, że ja biorę dupka 3x.
Wiesz co polkosia wcale nie przesadzam i wiem doskonale ze nie kazda ma te same objawy ja pierwszy raz w ciąży nie jestem...takze takie uwagi z twojej strony sa zbyteczne!
A co to nie można napisać jakie ma się obawy??? Bo nie rozumiem...jak nie straciłaś dziecka to się nie udzielaj w temacie i tyle.koniec.
Tak nawiasem wiem ze nie mogę się martwić ale nie potrafię bardzo bym nie chciała stracić fasolki.
-
BATTINKA wrote:Wiesz co polkosia wcale nie przesadzam i wiem doskonale ze nie kazda ma te same objawy ja pierwszy raz w ciąży nie jestem...takze takie uwagi z twojej strony sa zbyteczne!
A co to nie można napisać jakie ma się obawy??? Bo nie rozumiem...jak nie straciłaś dziecka to się nie udzielaj w temacie i tyle.koniec.
Tak nawiasem wiem ze nie mogę się martwić ale nie potrafię bardzo bym nie chciała stracić fasolki.
Battinka nie nerwuj się , Polkosia nie miała nic zlego na myśli i również straciła poprzednie ciąze 2 razy więc również się martwi ... Nie możemy przesadzać i się nakręcać . Do Wtorku już nie długo zobaczysz że wszystko będzie dobrze Rozumiem twój strach , ale takimi nerwami przecież wiesz że sobie nie pomożesz ... Ja też mam głupie myśli ale przez nadmiar objawow , wymiotuje dzisiaj już z krwią i szczerze wolałabym nie czuć nic niż to co teraz . Myślę że każdy organizm naprawdę jest inny a być może twoim objawem teraz jest nerwowośc i takie dobijające myśli bo to również jest objaw rozdrażnienie itd. ... Kazda ciąza również jest inna bo ja poprzednie dwie nie miałam żadnych objawow oprócz braku miesiączki ...polkosia, ola.321, nat_alia, Bunia86, FreshMm, Ursa, Magnosia, Kaśku lubią tę wiadomość
-
hej już po wizycie, niestety zobaczyliśmy tylko pęcherzyk z ciałkiem żółtym...szkoda tak liczyłam, że już coś będzie widać. W sumie gin powiedział, żeby się nie martwić i przyjść za tydzień w piątek...dzisiejesz beta 8000 i to trochę go zdziwiło, że nie widać jeszcze nic ale jak powiedział, żeby się nie martwić to tego się będę trzymać no i jakaś torbiel 5cm na prawym jajniku przepisał na to Dupaston. TSH też za wysoko trochę 4, norma jest podobno do 2,5 ale zalecił konsultację endokynologa...co myślicie o tym, że nic nie zobaczył? może ciąża jest wcześniejsza niż z wyliczeń @? wymęczona jestem dzisiaj...tak się denerwowałam tą wizytą...ale teraz już śmigam spać dobrej nocy mamuśki!!!
Małgorzatka, paula1, Bunia86, FreshMm lubią tę wiadomość