Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
onka, dlatego o tym napisałam. Wiadomo, że jak ciąża nie jest fizjologiczna (czyt. np twoje małowodzie), to jest to zupełnie coś innego, jak jest (czyt np u mnie). I jeden szpital przyjmie taką, co to ma przed sobą 20h rodzenia jeszcze, bo jej się szyjka nawet nie zaczęła skracać, bo ma miejsce na przyjęcie, a drugi odeśle do domu, bo to bez sensu, żeby kobieta w szpitalu w tym czasie była.
Fatim, skoro 37+0 to ciąża donoszona, to znaczy, że normalnie już, przynajmniej wg mnie -
nick nieaktualnyZakrecona, wzielam leki, polozylam sie i wszystko ustalo. Brzuch mieciusi. Chyba za bardzo sie wyginalam przy zakladaniu skarpetek i moze to wywolalo skurcz, nie wiem.
Jezu no tak nisko czuje mala, normalnie jakby miala wyleciec zaraz.
Mam problem z wysikaniem sie - cisnienie zerowe, a zanim zacznie leciec to chwile siedze i szukam pozycji w ktorej po prostu "poleci" - tez tak macie?
Co do tortu, to moze jakis biszkopt z owocami? Albo jakis ananasowiec kwasny?;p -
Onka, ja też mam robaka w brzuchu od wczoraj, strasznie mnie ciągnie do żarcia:P
A ja w miare poprasowałam, zostały jakieś swtereki, ale chyba nie bede ich prasować, wyprałam też "wózek" tzn wszystkie elementy, które da się zdjąćJuż bedziemy praktycznie gotowi:) I włożyłam podkład pod łóżko, ale mizerne toto, myślę, że przecieknie
onka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny po raz któryś polecam prześcieradła gumowane
Np takie, jak to: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80281218/#/80281218
Naprawdę NIC nie przesiąka, a zdarzyło nam się nie raz coś rozlać i/lub kot w rujce nam nasikał na łóżko. Materac ocalony.Lexie, paula1 lubią tę wiadomość
-
agaton wrote:Green, ja tak nie mam, sikam normalnie, ale tez na papier nie wyrobie, bo sikne, podetrę się, to znowu mi się troche siknie, więc się znów podetre, a nie raz i trzecia porcja ze mnie wyleci
Idzie papieru jak wody
agaton, Blondik lubią tę wiadomość
-
Green ja tak mam, ciśnienie zero, dzis byłam oddac mocz do badania i miałam niezły kłopot rano, bo po pierwsze po nocy to w ogole mi sie nie chce jak wstanę a po drugie własnie nie chce lecieć;/
Dzieki zakocona za linka, szukałam tych prześcieradeł na allegro ale jakieś dziwne mi sie wydawały, już do męza dzwonię żeby kupil po drodze z pracy21.10.2015 Leon -
https://www.facebook.com/jasonlsilva/videos/1613173065613639/
Hehe, słodki dzieciak:DFreshMm, Little Frog, Lexie lubią tę wiadomość
-
agaton wrote:https://www.facebook.com/jasonlsilva/videos/1613173065613639/
Hehe, słodki dzieciak:D:D:D
agaton lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny na chwilę Was spuścic z oczu i juz takie wieści...będziemy miały kolejną mamcię
super!
U nas w szpitalu każą przyjeżdżać odrazu jak odejdą wody.
Mi odeszły wody o 2 w nocy wiec zadzw do szp.i sie zapytałam czy jechać,kazali przyjechać a urodziłam dopiero o 13
I wcale nie musi być wód po samą szyję,mi poleciało po nogach i od razu do łazienki pobiegłam...jak przeczytałam wiadomość Muffinki od razu przypomniała mi sie moja akcja
Ciekawa jestem jak będzie teraz?
A mala moja dziś taka aktywna,tak się cieszę jak mnie rozpycha...chyba nadrabia wczorajszy dzieńmadu, agaton, Magnosia lubią tę wiadomość