Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaroszka cieszę się ze troszkę lepiej i oczywiście juz uważam na siebie i na michelinka :*
Zakretka oj tak ja tez pamiętam ten "upadek" Twój !
Ja 9 ty 17 zleci nam szybciutko ! Odliczaaaaaamy !
Agaton zjadlabym taka kartoflanke mniaaam, ale muszę się na cieszyć rosolem jutro , ale mam jeszcze kalafior wiec z maselkiem i bułeczka tarta nie pogardze
Tez mam kuzynkę w koloni i sobie chwali
A te AFI to ja nawet nie wiedziałam co to , dopiero wy mię uswiadomilyscie, to jest gdzieś napisane ? To wprawdze bo nawet nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 18:00
agaton lubi tę wiadomość
-
Little Frog uwoelbiam fasolkę narobiłaś mi smaka a najchetniej zjazdłabym tą ostrą...
agatonwiem..dziękuję
jaroszka ja mam AFI 10
szczesliwa no uważaj na siebie i pozabieraj te kable koniecznie
codo bicia i znecania to ja znam doskonale mechanizm.NIe jest łatwo. Trzebe zareagowac za pierwszym razem inaczej kólko bedziesię zamykaci bedzie coraz gorzej....
Little Frog, szczesliwa_mamusia21, agaton lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek
))) -
ola.321, a mogłabyś napisać jak wyglądało Twoje przyjęcie do szpitala i sam zabieg?
Czy miałaś zzo czy znieczulenie całkowite? Moja ginekolog mówiła coś o znieczuleniu całkowitym, ponieważ nie ma tam zzo. Zacofanie na całego, a moja siostra miała znów zzo w innym szpitalu w tym samym miejscu, tylko że moja gin tam nie dyżuruje
Jestem ciekawa, bo przy ostatniej operacji miałam kłopoty z oddychaniem i przeżyłam śmierć kliniczną. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i szybko wyjmą mi rurkę do oddychania. Ciężko zniosłam intubacje i samą narkozę. Nienawidzę później zaćmienia w oczach, prawie nic nie widzę tylko rozmazany obraz -
ja AFI miałam ostatnio w Pl mierzone jeszcze wtedy co gin znajomy mi kazał do szpitala jechać - było 11.
Teraz już nie wiem nawet.
Zakrętka oj było było, dalej jest średnio, ale jak wszystko dobrze pójdzie, to będę tylko narzekać na zmęczenie i niewysypianie się!!!!!!
-
Ja dzis mam znowu skurcze ale narazie nie sa regularne takie co 10 15 minut. Nic mi poza tym nie wyplywa i nie sa bolesne mocno wiec licze jeszcze na poniedzialkowa wizyte i wazenie przed cc. Moze jak tak sie pokurcze to mi dr zmieni termin cc bo narazie chce mnie klasc do szpitala na okolo 2-3 dni przed terminem z om. Ostatnie usg wyliczylo mi termin na 29.09 a pierwszego trymestru ok. 10.10.
-
Zakręcona, to już faktycznie niewiele zostało. 17 dni... Dobrze, że masz mamę przy sobie, przynajmniej czas szybciej leci

IviQ (swoją drogą dopiero dziś odkryłam, że Twój nick się zaczyna od "i" a nie "l"
) przepraszam, że zrobiłam Ci smaka....
Jaroszka, przyjemnego wieczorku
IviQ, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki, czytam was ale nie wiem co czytam, pamietam ze Battinnka nie chce sie odzywac, mamusku odezwij sie ! Prosze

A ja dzis nie odztwalam sie bo mnie maz tak wku****, ze az ze mnie kipi ! Trosze jest lepiej bo wrocilam z drugiego spacerku, pierwszy ze 2 h sie wloczylam a teraz godzinke... Nogi bola ale to przyjemnie przez to ze sie poruszalam bo od wczoraj pol kg na plusie ;( nie moglam sie zalatwic rano a teraz jak wrocilam to mnie pogonilo ze az dupa piecze, jakby rozwolnienie
alllccc boli dupka 
-
malgo jezuuuu śmierć kliniczną?? co Ty opowiadasz!!!
littlefrog zauważyłam jak pisalas o mnie zawsze ale jakoś się nie porzejmowała iviq od iwony :p
soraya no ciekawe czy się rozkreci
soraya lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek
))) -
Chyba nie będę musiała. ..
Coraz bardziej mnie boli...
Wracam do szpitala...
Chyba dziś powitamy Lenke
soraya, zakocona, szczesliwa_mamusia21, Little Frog, ss, ZakręconaOna, madu, onka, estrella, polkosia, maluda, annggela, Bąbelek, Mikejla, agaton, lojkalojka, Katarzyna87, agania, paula1 lubią tę wiadomość
-
Małgo, współczuję przeżyć. Mój młodszy brat też miał śmierć kliniczną przez jakiś środek usypiający, ale ten środek już jest dawno wycofany...
Angela, widać ruch dobry na wszystko
I na nerwy i na problemy żołądkowe 
Zakręcona, a ja dalej jestem ciekawa co z tą liczbą/datą, która się Twojemu pokazuje już od dłuższego czasu
Nynusia, trzymam kciuki!!

IviQ, ja to myślałam, że coś od lwa - lviq
Ale dziś już nie mało mi to spokoju i skopiowałam Twój nick
ZakręconaOna, IviQ, annggela lubią tę wiadomość