Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej.
Melduje sie ze szpitala. Wczoraj mialam takie lekkie bole glowy, ale iskry przed oczami zaniepokoily mnie i po zmierzeniu cisnienia (145/95puls101) pojechalam na IP. W calym lublinie nie ma miejsc, to tak dla lubelskich mam informacja. Ktg wyszlo srednio-skoki tetna u dziecka - skierowanie do szpitala. Leze w Belzycach.
Tutaj juz ktg wychodzi ok, moje cisnienie spadlo, dostaje leki obnizajace cisnienie i asmag.
Ale chca mnie trzymac na obserwacji. Ale wiecie jak tu obserwacja wyglada... leze po prostu, rano mialam ktg i zmierzyli mi cisnienie, dostaje leki i tyle ... pfff... -
U mnie dzisiaj mokro w majtkach, ale biało (zima idzie ;p) więc nie jest to czop, nie są to wody.
Zrobiłam dzisiaj kawał dobrej pracy, pokój młodej prawie zrobiony...bok łóżeczka jest jeszcze jedna komoda, niska i szeroka. Pod oknem będzie stał fotel do karmienia (czeka w salonie na porządek w pokoju)
WiedźmaMaKota, zakocona, Mikejla, szczesliwa_mamusia21, annggela, agaton, Little Frog, Lexie, lojkalojka, maluda, aanaa, polkosia, nat_alia, jaroszka, mała.mi, Nynusia, Bąbelek, onka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Jej właśnie przeczytałam o Fatim
Fatim trzymaj się!!!!
Ile ja płakałam bo bałam i dalej boję się o synka, musi mieć w najlepszym wypadku zabieg a jak nie da rady to operację, pytanie tylko kiedy
. Najgorsze ze wszystkie takie zmiany robi się na oddziale chirurgii onkologicznej a już samo to przeraża
. Jeszcze bardzo chcę dać mu jak najwięcej przeciwciał w pokarmie a tu braki u mnie
.
Teraz już z moja psychiką trochę lepiej ale bywało ciężko.
Musi być wszystko ok przecież.
Nie smęcę już.
Buziaki i dziękujemy drogie Ciocie za dobre słowa i kciuki.
-
Katarzyna87 wrote:Miał nie być różowy ;p I co...rzygam tęczą
Wiedźma u Ciebie to pewnie będzie dużo luster
Ja też miałam córki na różowo nie ubierać i co? hehehehe róż stał się moim ulubionym kolorem ostatniopo za tym kiedy jak nie teraz? Jak już dziewczę ma lat tyle co my to nie każdy róż pasuje
Ale ogólnie nie jest różowy, a tapeta skradła moje serce i chyba będe szukać takiej dla mojej kruszynki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 16:45
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Melduje sie po wizycie: rozwarcie na palec (jejejeje!!
, szyjka miękka na 2 cm, główka juz wyczuwalna przy badaniu ulozona odpowiednio;) np i jutro, najpóźniej w środę nas przyjmą na patologię. Urodzimy w tym tygodniu;)
annggela, Lexie, Little Frog, agaton, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, zakocona, maluda, estrella, aanaa, Arielka, polkosia, nat_alia, madu, miska2503, jaroszka, Nynusia, PauLLa, Katarzyna87, Bąbelek, onka, Magnosia, ewwiel, soraya, agania lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
polkosia wrote:Wybaczcie moją ignorancję, ale jakie znaczenie ma w ogóle odchodzenie tego czopa?
-
Kurczę, chciałam dopakować różne rzeczy jeszcze do toreb i wychodzi na to, że muszę mieć 3... Więc pojechałam kupić jedną, większą, ale chyba przesadziłam z rozmiarem jednak i nie wiem...
Nynusia, maluda, lojkalojka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia to co ty tam napakowałaś?
U nas na szkole rodzenia położna błagała żeby nie brać toreb jak na dwutygodniowe wakacje bo naprawdę tyle rzeczy nie potrzeba
ja biore takiego jamnika sredniego i torbe dla Antka taka do wózka. Wydaje mi się, że wzytko zapakowałam w razie czego mąż będzie dowoził
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 17:47