Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madu ja ostatnio przepłakałam kilka dni, byłam totalnie rozbita. Dzis jest trochę lepiej. Hormony pewnie też swoje robią ale nie tylko. Martwię się że to wszystko odbije się na dziecku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 20:56
-
Bąbelki melduje się i Ja nadal w dwupaku .
Nie pisze za dużo bo nie mam weny na to: ( płakać mi się chce i to wszystko , cały dzień dziś w bólach byłam brzucha i co ? Lekarz tylko" no mam nadzieje ze się cos zaczyna" , skurcze ucichły , są raz na jakiś czas juz teraz !
Juz mam tak dość , ze oszalec idzie .
Jeszcze leże bezsensownie w tym szpitalu i najprawdopodobniej w poniedzialek wychodze do domu na trochę . Chce mi się płakać i krzyczec -
Tadzio pozdrawia wszystkie e-ciocie ♡
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f3b9533ea3b.jpgszczesliwa_mamusia21, paula1, agaton, ZakręconaOna, Bąbelek, Little Frog, jaroszka, madu, lula.91, polkosia, Blondik, Arielka, aanaa, Natka88, maluda, natalka189, miska2503, Szi, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa, ja ogólnie jakos bardzo dużo nie krwawię, ale ze mnie wysysali tez cos. Nie mam pojecia jak to powinno być,ale caly czas chodzę jeszcze w tych podkladach,choc podpaska by chyba już wystarczyla, a to 3 dzien po dopiero.
Faktycznie jest weekend i dlatego moze taki maly ruch. Dla mnie dzien jak każdy inny bo każdy wygląda podobnie,jest tylko troche lepiej niż wczoraj. Dzisiaj bez tabletki przeciwbolowej,choc jak wstaje to boli. Tutaj nie maja tych czopków co Nynusia pisala,tylko paracetamol,a ja juz nie chce tego brać.
No i skorzystalam z czopka,bo mam chyba blokadę psychiczna przed dluzszym posiedzeniem:) na szczęście pomógł.
-
aagatkaa1984 wrote:Jeszcze pytanie do PePe i Magnosi, ile dni przedrzed cc trzeba zrobić, układ krzepnięcia itd, jak mam cc w środę a zrobię w poniedziałek, to bedzid ok?
Tak,ja tez mialam cc w srode i badania z poniedzialku. Pamietaj,zeby nic nie pic i zabrac w papierze wynik badania grupy krwi,bo bez tego ani rusz -
Agaton pewnie wyjde ale dalej w dwupaku , wkurza mnie to , ze jeden lekarz mówi jedno drugi drugie ... A Ja jak ta cipa zdezorientowana nie wiem co jest piec.
Szczęśliwa pamietasz , ze mój D wylatuje 30 stego ?? Tez chciałby posiedziec z dzieckiem a znając nasze szczęście wyjdzie dupa i o ! Cos czuje , ze ciąża będzie dluzo dłuższa niż te 40 tyg
Zakocona Tadek to wykapana Mama !zakocona lubi tę wiadomość
-
Zakretka nie pamietalam ...
Wiem ze to zadne pocieszenie ale dobrze ze chociaz Cie wypuszcza w poniedzialek i bedziesz z D w domu czekac niz by mieli Cie w szpitalu zatrzymac i czekac na rozkrecenie...
Jednak mam nadzieje ze Oskarek nie bedzie kazal dlugo na siebie czekac ! Poroznawiaj z nim dzisiaj na powaznie moze poslucha !trzymaj sie taam dzielnie!
-
nick nieaktualny
-
Moje dziecko słucha tylko położnych ,jak Boga kocham ! :p
Fakt , posiedze chociaż z Nim w domu ale Jemu jest tak smutno , Ja widzę jak on się stresuje ze może z dzieckiem nie spędzić czasu wystarczajaco przed wylotem albo ze wgle go nie spędzi bo mały nie chce wyjść eh . Aż mi przykro , czuje się w jakiś sposób winna mimo ze wiem ze to nie ma co bo natura zadecyduje i wgle . -
Dziewczyny jak myślicie po co każą mi przychodzić w poniedziałek na czczo? Bede miała wywoływany poród, czyli podana oxy....do tego trzeba byc na czczo? Czy moze to jest w razie W jakby mieli mnie ciąć???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 22:18
-
Bąbelek hormony pewnie tez robią swoje.
Zakręcona, ty masz jeszcze tą preesję że Twój D jest tak krótko. I jeszcze męcza Cię te bóle, z których jak na razie nic nie wynika. Chociaz mam wrażenie że i tak jestes juz bliżej niż dalej. Trzymam kciuki żeby ruszyło u Ciebie i żebyście mogli we trójke spędzic jak najwięcej czasu :*
Zakocona, Tadzio słodziak
Ja dzis byłam na ip, bo moja lekarka po terminie kazała sie zgłosic do szpitala. na ktg plasko, młody rozbrykany tak że cięzko było zmierzyć przepływy. Ale wszytsko ok. wód troche mało ale w normie jak na 40 tc. No i sprawdzała mi szyjkę ręcznie. JAk to bolało!!!! mója gin zawsze sprawdzała przez usg a ta dzis mi palcami myślałam że zejdę...rozwarcia brak. Kolejne KTG we wtorek i mam taką ogromną nadzieję, ze do wtorku cos ruszy...ale nadzieje mam od ponad 2 tyg, wiec se moge miec a młody i tak ma swoje plany.zakocona lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Witam jako mamusia. Madzia przyszła na świat przed 17. Waży 3700 g ma56 cm. Jest cudna. Ja czuje się fatalnie, bez męża bym nie dała rady. Buziaki. Dobranoc
madu, Bąbelek, Katarzyna87, paula1, ZakręconaOna, agaton, szczesliwa_mamusia21, polkosia, Little Frog, aanaa, Natka88, PauLLa, lula.91, Magnosia, maluda, zakocona, miska2503, Nynusia, soraya lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Jeszcze pytanie do PePe i Magnosi, ile dni przedrzed cc trzeba zrobić, układ krzepnięcia itd, jak mam cc w środę a zrobię w poniedziałek, to bedzid ok?
Agatka, ja leżałam w szpitalu, to nawet nie wiem kiedy mi pobrali. Miałam jednak wcześniej informację, że badania mają nie być starsze niż 3 dni, więc będzie idealnieSzymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.