Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Muffinko udalo sie ! Nie chce caly czas ale juz nie musze co 10 min cycka tylko smoczus starcza !
Dzis bardzo ladnie spal bez smoczka i sam w lozeczku cala noc! Nie wiem czy to przez to ze w samym rozku a nie jak zawsze okryty kocami ... Albo po prostu byl zmeczony bo nie spal pol dnia!
Mam nadzieje ze oczko u malutkiej wyzdrowieje , no i ze bedzie chciala smoka , moj sie z tydzien uczyl zeby go chciec
Duzo zdrowka :*Muffinka1019 lubi tę wiadomość
-
Hey
Szczęśliwa i Aanaa dziękuję za odpowiedzi
Ja pochwaliłam za bardzo pierwszy sen Małego...później co pół godziny 4pobudki...i do nas do łóżka bo już siły wstać na karmienie nie miałam,dobrze że R wstał,przewinął i przyniósł mi go do cyca...R w dzień śpiocha to nie jest aż tak zmęczony a ja w dzień czuwam a w nocy śpię lekko,bo Synuś troszke jęknie i wstaje do niego...ja płacze gdy Mały jeat głodny a nie chwyta dobrze cyca...w nocy tak jest zawsze...
Dziewczyny w dwupaku i ja Wam życzę jak najlzejszych porodów:* i takich z zaskoczenia :*
Ahhh i dziś jedziemy z wizytą do dziadków we trójkę
maluda, szczesliwa_mamusia21, paula1, agaton lubią tę wiadomość
-
Jaroszka, musze sie odnieść do Twojego posta- dzis zauwazylam ze ciągle cos komuś doradzam i uznalam ze możecie to odebrać za mądrzenie się albo ze mam za dużo czasu
Wiec sobie powiedziałam, mniej pisania :)ale jak nie wiem to nie pisze, a u Ciebie nie wiem co się moze dziać. Ja na Twoim miejscu bym podjechala na ip, bo każde krwawienie trzeba sprawdzać, i na pewno nie wezmą Cie za wariatkę ze nie wiesz czy to po badaniu, bo troche późno jak na reakcje na grzebanie w środku. Albo po prostu zadzwon do gina jesli masz taka możliwość?
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Muffinka po prostu mu dawalam ale on wypluwal wgl nie chcial brac pozniej mu dalam inny smoczek taki malusi z aventu i jak plakal to mu dawalam i podtrzymywalam i robilam "ci ci ci ci ci ci" i on jak sie uspokoil wtedy pociagnal i poszlo juz latwo! Teraz juz lapie normalnie chyba ze jest bardzo glodny to lapie lapczywie i mysli ze to cycus wiec to trwa minutle i wypluwa bo nie ma mleczka ale po karmieniu smoczus jak najbardziej ale tez pociumka zasnie i wypluwa. Nie wiem czy to cos pomoglo co napisalam ale moze cjociaz troszke
Pulla ja tez mialam chwalic dzis mojego synusia tzn pochwalilam ale post sie nie dodal , takze lepiej nie chwale ale dzisiejsza noc marzenie! Hehe zobaczymy co bedzie dzis ...Muffinka1019, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Cześć
Mam do sprzedania huśtawke baby mix, uzywana 2 tygodnie, sprzedaje dlatego ze ostatnio dostalismy drugą, wiekszą, wiec tą chcemy sprzedac. Wygląda jak nowa. Jest na pilot + ma panel sterowania. 5 predkosci bujania, 6 melodii relaksacyjnych (najlepiej sie sprawdzały) i 6 takich jakby pioseneczek ;P
Oparcie jest regulowane, tacka sciagana, karuzelke tez mozna zdjać.
Sprzedam za 190zł (cena juz z przesyłka).
Kolor neutralny i dla dziewczynki i dla chłopczyka
Moze któraś z was jest chętna ? jeżeli tak to zapraszam na prv
-
natalka189 wrote:A powiedzcie robiliście masaż pochwy żeby nie pękła w trakcie porodu? Wiecie od kiedy to robić i jak?
Robiłam ręcznie i balonikiem, pękłam malutko, w środku, w zasadzie to jakieś obtarcie, więc warto!natalka189 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja bardzo chętnie bym odpisywała, ale czasu brak, wpadam tylko nadrobić, a i tak nie zawsze się uda. No, chyba, że w nocy.
My dzisiaj wychodzimy!!! Jupi!!! Tak się cieszęmaluda, onka, zakocona, paula1, aanaa, jacusianka, Little Frog, Magnosia, agaton, miska2503, PauLLa, Bąbelek lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja już dzisiaj dwa razy ryczałam. Mały od wczoraj jest tak marudny, nie chce spać i ciągle tylko cyc i cyc. Spałam 3h, ledwo na oczy patrzę, śniadanie zjadłam dopiero o 13:30, ręce mi się trzęsą ze zmęczenia, które ciągnie się jeszcze od porodu. Udało mi się go w końcu uśpić motając w chuście. Po x próbach bezskutecznych innych próbach uśpienia go.
Idę doczytać. A powinnam spać pójść najlepiej.
Zakręcona, ja tam z siebie nic u niego nie widzę. To cały tatuś. Po mnie to chyba tylko brak brwi maTrzymam kciuki, żeby maluch zdecydował się wyjść jak najszybciej!
PePePe, gratulacje
Blondik, wielkie gratulacje!! Więcej info
?
Arielka, robiłam wczoraj, opisywałam, jak kiepsko nam szło15 dni miał. Olę znam osobiście i polecam sesję u niej
Oby Antek chciał współpracować, w porównaniu do Tadka
!
Wredotka, wielkie gratulacje!! Czekamy na fotki!!
ewwiel, wielkie gratulacje!! Również czekamy na fotki
! Ależ szybko mała wyskoczyła
! Super!
polkosia, super, że wychodzicie! Nie ma to jak w domu
jaroszka, ja po badaniu podkrawiałam 2 dni. Przeszło mi to później w krwawy czop i poszedł poród
lista uzupełniona
agania też urodziła? było tu info?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 14:59
jaroszka, polkosia lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa juz nic wiecej mi nie polecialo
dzieki :* teraz leze w lozeczku i czekam az M obiad przygotuje i strasznie sie stresuje przed jutrem...zwlaszcza, ze bede sama, bo nie ma sensu zeby M bral urlop, bo nie wiadomo na 100% czy mnie przyjma w ogole... -
Hej dziewczyny. Kurcze pisze z tabletu od córki bo z tel.mam blokadę jakąś i mogę tylko czytac a nic pisać ani lajkowac
Muffinka a a propo zaropialych oczek robilas wymaz? Mojej też ropieja oczka i w CZW.robilam wymaz i za tydz.wyniki więc wtedy pojde po leki...
Annaa kochana to mówisz że od hetbatnikow mogą być wzdęcia u malucha? Kurde bo moja się prezy a ją jem ciasteczka zbożowe może to od nich? Cholercia...stara a durna nawet nie wiedziałam bo w sumie z młodą tego nie miałam
Moja Liwia wczoraj przespała dzień za to poszła spać o 2! Mała terrorystawcdzien śpi w lozeczku ale wieczorem biorę ją do siebie (nigdy bym nie pomyślała że będę spać z dzieckiem) wy też dziewczyny spicie? Może gdyby moja nie była taka ryczała to by inaczej było ale ona tak lubi płakać...
Szczęśliwa mamusiu też tak robilam że smokiem jak i tymoja mała jakoś rzadko że smokiem usypia. Trochę pociumka i usypia bez smoka...z kolei młoda moja pamiętam jak kiedyś zassala tak 24\dobe zula smoczka. Zresztą trzeba dobrać smoczek bo jest kilka rodzajów.
Dziewczyny ją nie mam nawet czasu ,,załatwić,,się bo często IDE tam z małą na kolanach ją trzymam. Ja niewiem jak można tak płakać? Po prostu tego nie znam bo pierwszą córka była aniołem abta z kolei mała diablica i o. Każde dziecko inne to święta prawda teraz to i ją wiem
Nynusia niewiem kiedy wklejalas ale na dniach czopek diclofenac? Bierzesz te czopki? Bo ją je biorę na stan zapalny piersi jeszcze jutromi finito.
Piersi mam średnio miękkie wiecie sama niewiem o co tu z Nimi chodzi. Może i się rozkreci ale w sumie pokarmu mam mniej w tej piersi gdzie był stan zapalny.
Polkosia moja mała ryczała w szpitalu non stóp. W domu też tyczy ale mniej i jest spokojniejsza. Pewnie jak wrocicie do domu sytuacja się unormuje powolidzieci też czują że szpital jest BE!
A co się dzieje z Miką? Miką odezwij się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 15:13
polkosia lubi tę wiadomość
-
Battinka, też śpimy z Tadkiem razem. Nie mam siły wstawać i go do łóżka odkładać, potem znowu wstawać, bo się jednak obudził, znowu cyckać i znowu czekać aż uśnie. Walę to. Dla własnej wygody już z nami sypia. No i w sumie, ja to bardzo bardzo lubię
BATTINKA, polkosia lubią tę wiadomość
-
Battinka u mnie młoda spi w koszu Mojżesza, a kosz stoi w moim łóżku po środku między poduszkami
czyli można powiedzieć że Zuzia śpi ze mną w łóżku.
Dziewczyny a nie boicie się, że przygnieciecie maleństwa? Bo ja się boję dlatego mloda w koszu śpi.
Aanaa ja też nie wiedzialam ze po herbatnikach mogą być wzdęcia, odkąd przyszlam ze szpitala to duże ilości pochłanialam.
No właśnie co z Mika? Mika wszystko ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 15:24
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Jaroszka, oby to bylo to
Battinka, kto normalny by podejrzewal herbatniki? U mnie wyszlo przypadkiem bo jednego dnia mi zabrakło a następnego dnia mala byla spokojna. Jadłam je w nocy jak wstawałam na karmienia, teraz wciagam biszkoptyza to skusilam sie wczoraj na szarlotkę i dzis powtórka z rozrywki...eghh. Jadę do mamy po gołąbki
Paulla, nie na wszystkie dzieci to musi zle wpływać, czy u Was tez wzdęcia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 15:27
-
zakocona wrote:Battinka, też śpimy z Tadkiem razem. Nie mam siły wstawać i go do łóżka odkładać, potem znowu wstawać, bo się jednak obudził, znowu cyckać i znowu czekać aż uśnie. Walę to. Dla własnej wygody już z nami sypia. No i w sumie, ja to bardzo bardzo lubię
Dobrze piszesz! -
Paula coś ty mi się wydaje że to instynkt. Moja stary nawet śpi czujnie w szoku jestem! Na nawet sam mnie namawiał co by Liwusia z nami spała bo żebym Ją miała wygodniej. No...dwa razy mi nie trzeba powtarzać
Annaa to szarlotka tez!? Cholercia bym nie pomyślała bobw sumie jabłka można jeść. A ja dzis właśnie zjadlam ciasto z jabłkami ach...najlepiej nie jeść nic.
Dziewczyny wstyd się przyznać ale moja mała ma potowki... Kuzwa i to coraz więcej na szyjce w sumie i buzceno ją niewiem. Mamy ciepłe mieszkanie ale nic tu nie poradze. Jest 23 stopnie. Mała ma body z długim rękawem i spodenki bawełniane w dzień a na wieczornej ściągam i tylko bodybi skarpetki...więc się pytam jak to dziecko ubierać ?
body z krótkim rękawem?
paula1 lubi tę wiadomość