X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka a no co zrobić , taki mój losik ...
    Jeszcze przed chwila Mnie tak laska ta co leży obok mnie wkurzyla , ze szok ...
    Nikt w życiu tak jabłka przy mnie nie jadl , ja pierdole ( wybaczcie ) ale myslalam chwile ze wyjde z siebie i stane obok ... Okropne dziam dziam i dziam z otwarta buzia !

Kochane klade się spać , dobrej nocy .

jaroszka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P.s Jest tu taka laska która będzie miała 3 raz cesarskie cięcie ... Jest w 37 tygodniu ale jest po raku macicy itp i ma wycięte wszystko ! Uwierzcie wszystko na dole i zrobiona tylko plastyke szyjki , lekarze powiedzieli ze na 100000000 % dzieci mieć nie będzie juz a pol roku po zabiegu zaszła w ciążę , nie starając się no juz dwójkę dzieci ma wiadomo , wystarczy:)
    Dziś ma zajebiste bóle poródowe , rozwarcie na 2/3 cm a oni ze cesarska na piątek a później ze na poniedziałek , jezuuuuu ale się wkurwila mowie wam , tak zjebala lekarza ale to tak ze szok i co ??? Jutro o 6 rano cesarka .
    Wiecie jej nie wolno rodzic naturalnie bo może umrzeć a pozatym ona nie ma na dole nic wiec nie ma jak rodzic ! A oni zwlekaliby do poniedziałku przy takich bólach i jedynie by szkody narobili .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ewa13 Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę dopisać mnie do listy urodziłam 24.20.2015 siłami natury o godz 20.45 waga 2740g długość 49 cm imię Szymon

zakocona, onka, paula1, Nynusia, lula.91, Magnosia, PauLLa, Lexie, lojkalojka, Blondik, maluda lubią tę wiadomość

Będzie synek f2w3rjjg1dn3otbk.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 03:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje!!

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje!

A my od 3:30 nie spimy ... Nie wiem co jest juz nie mam pomyslow

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa u nas tez dziś armagedon od 2.15 :(

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona nie wiem skąd się biorą tacy nieodpowiedzialni lekarze! Mogli jej zrobić krzywdę!
    Na sali leżałam z laską, której w jednym szpitalu odmówili cc mimo położenia pośladkowego, przodujacego łożyska i wcześniejszej cc! Po porodzie opowiadała mi (cc oczywiście), że jej łożysko wzrosło jakby w ranę i jeśli już by urodziła naturalnie to o i tak musieliby ją ciąć, bo łyżeczkowanie w takich sytuacjach nie pomaga. Jeszcze mówili jej ze urodzi naturalnie i ryzyko dla dziecka jest niewielkie "tylko" niedotlenienie i takie tam :/

Dzisiaj jak wstałam do małej koszula sucha, zapłakała, mleko pociekło po koszuli aż po pas :p

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i chciałam publicznie pochwalić moja Majunię :)
    Noc idealna, wstawiała o 23:00, 3:00 i 5:30. Przystawiała się książkowo, po cycu zasypiała ładnie :) Mój Skarbek :)

agaton, aanaa, PauLLa, agania, Lexie, lojkalojka, paula1, Blondik, maluda lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzynka " tylko" ?! Co za porabance ... !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa, onka. Mój usnął koło 22:30, pobudka o 1 i potem co 1,5h kolejne :/ o 6 rano byłam tak wykończona, że nie miałam siły go przekręcić i po karmieniu kazałam L go usypiac..

A my z L się do siebie nie odzywamy.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png

Wysłany: 29 października 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze no to nasze dzieciaczki sie chyba zmowily !

Zakocona ciezko mi to czytac, ze L mowinze to Twoja wina ze maly placze a teraz sie nie odzywacie... Moj wstaje o 5 do pracy a mimo to kaze mi w nocy odpoczywac odbija malego przebiera chociaz mowie ze wyjde do drugiego pokoju zeby odpoczal przed praca ... Strasznie mi przykro mam nadzieje ze to sie poprawi u Ciebie!

Katarzyna no to niezle brak slow po prostu...

Dwupaczzku nasz (Zakretka) co u Ciebie ? :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Wpadam tylko żeby zostawić informacje: Urodziłam 24.10 o godz.8.40 Syna - Szczepana, 4330g, 59cm długi. Poród rozpoczą się odejsciem wód płodowych 23.10 o godz 00.30, po próbach siłami natury (podana oksytocyna) zakończył się cesarskim cięciem o godz 8.40 ze względu na tętno dzidziusia, jego masę oraz brak zadowalającego postępu porodu.

Jesteśmy już w domku, bylismy dzień dłużej w szpitalu niż planowano nas trzymać ponieważ maluszkowi skakały cukry ale juz są unormowane. Pozdrawiamy :)

zakocona, szczesliwa_mamusia21, agaton, Little Frog, PauLLa, lula.91, Lexie, lojkalojka, Nynusia, paula1, Blondik, maluda lubią tę wiadomość

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, styczniowa, wielkie gratulacje :)

Szczęśliwa, ech no zmęczenie psychiczne i fizyczne działa i o.. :(

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png

Wysłany: 29 października 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Styczniowa gratulacje ! :)

Zakocona rozumiem ! Dlatego mam nadzieje ze to minie i wszystko sie ulozy ! A moje dziecko spi dzis po 15 mim ... Oczy mi opadaja do podlogi !

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja swoją chyba wczoraj chwaliłam ze tak śpi...a tu proszę dzisiaj co godzina pobudka,jęki stęki...ach. Jestem wykończona:( cala nocka zarwana. Może sie z godzinkę zdrzemnę a potem na spacer.
    Człowiek jak terminator wygląda dosłownie.
    A gdzie jeszcze obiad zrobić? Ja chyba nic nie zjem dzis a teściowa dla męża na dać paprykę nadziewana.

Styczniowa ale klocus. Wow! Moja ma 3 tyg. I tyle nie waży:P kawal chlopa z niego:) gratulację!

Zakocona mój mąż tez ostatnio stwierdził: Przez Ciebie nie spałem!(czyli mala płakała a ja ja nie potrafiłam uspokoić) to trzeba bylo dupsko ruszyć i samemu ją uśpić skoro ja nie potrafię -tak mu powiedziałam. No ale czy on cos z tego wyciągnął...wątpię. Te chłopy brak słów!

Szczęśliwa ty to masz chyba faceta nie z tej ziemi co? ;) taki dobry i w ogóle:)
    Brata on nie ma?? ;) heheh

szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,Jacusianka,Zakocona,Polkosia,i może jeszcze jakies używające chust,dajcie jakiś namiar,bo bym sobie chciała kupic:)
    Od jakiego wieku myślicie można dziecko w leżaczek bujaczek wsadzić?
    W mate edukacyjna to chyba juz można bo jest plaska,ale leżaczek nie jest i sie zastanawiam:)
    Hela dzisiaj w nocy jakas marudna byla i miała niespokojny sen i ja wzięłam do nas do lozka i spala. U was to nie pomaga? Masakra jak czytam co te wasze dzieciaczki wyprawiają. Ciekawe czego nie śpią,czy cos je boli,czy boja sie czegos... Gdyby tylko człowiek wiedział...
    Ewa,Styczniowa Nadzieja,gratuluje!
    Polkosia sie cos dawno nie odzywała... Co u Ciebie,mam nadzieje,ze goście dali Ci spaokoj wreszcie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 11:19

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Królewicz obudzil sie o 1, 3 i 6, ale po pobudce o 3 nie chcial zasnąć za nic... Karmienia 15 min, a usypiania godzinę. A teraz zasnal dopiero w chuście...
    Zakocona, niefajnie Twój L zrobił... Ale to wszystko pewnie z przemęczenia i z niewyspana... Moj J budzi sie ze mna, ja każe mu spac, bo on idzie do pracy ( a on zawsze spiochem byl!), wiec idzie spac, ale zawsze mowi: " zawołaj jak tylko bedziesz czegoś potrzebowała!". No to czasem wołam ;)

• zakocona Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się dopiero udało uśpić go o 10:50 a nie spał od 7:30. I już się zastanawiam kiedy się obudzi. Wstanie, to cyc i idziemy na spacer, bo na dworzu śpi najlepiej jednak.

Battinka, no czasami jak oni coś palną, to nic tylko szczena do ziemi.

Szczęśliwa, gadamy teraz o wszystkim, także będzie ok pewnie :)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton, ja mam LF tkana bawełna 100%. Takie są najlepsze na początek.
    Tadek śpi z nami w łóżku. Inaczej to bym chyba w ogóle nie wyrobiła fizycznie.
    A co do bujaczka, to my mamy ten: http://www.ceneo.pl/5806876 on jest od noworodka do 18kg.

Jacusianka, mój zmienia w nocy pieluchy. Dupa, niech coś też robi. I tak on usypia po sekundzie, jak wróci do łóżka.

edit:
    Jezu, już się obudził :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 11:30

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, aż szkoda, ze nie mieszkamy blisko siebie, bo widzę, ze mamy taki sam plan dnia;) moj jak sie obudzi tez cyc i przynajmniej 1,5 godz. spacer ;)

‹‹ 2774 2775 2776 2777 2778 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ